Τι περιμενετε πολυ και θα θελατε να δειτε το 2009?

+312452362457657 :stuck_out_tongue:

Φερτε Ζλειερ,ΚΟΜΠ να ξεφυγουμε!

εντιτ:Και μη βαλετε Ζλειερ μαζι με Slipknot γμτ!

Kιεγω … :lol::lol::lol:

Αμα θες παμε απ’εξω, να πεταμε απο τον δρομο ντοματες στους false. :lol::stuck_out_tongue:

κάνουν που κάνουν περιοδία στην ευρώπη ας έρθουν και από το ελλαντιστάν!!
The 69 Eyes!!!8)

Now playing: Green Day - American Idiot
via FoxyTunes

ρε παιδια sick off it all δεν θα ξαναρθουν ποτε?να παιξουν στο αν να τα σπασουμε λιγο…

29 μαρτιου in flames στην σοφια. :smiley:

ερωτηση,ερωτηση…μπορεις να μου πεις(η οποιος ξερει κατι επι του θεματος):bounce: λεπτομερειες?δηλαδη πως,ποσα λεφτα και τετοια…
το ψηνω τοοοοσο πολυ:D

δεν ξερω τιποτα. μονο οτι θα γινει στο tbc της σοφιας στις 29 μαρτιου. εγω εκει θα ειμαι σιγουρα. τωρα για εισιτηρια στην πορεια θα μαθω σιγουρα.

οταν μαθεις περισσοτερα στειλε ενα ποστ με λεπτομεριεις!ευχαριστω.

Αξια θα τους δωσεις,πιστεψε με.:stuck_out_tongue:

Αυτο το καιρο ηχογραφουν τον καινουριο τους δισκο.Υποψιαζομαι γιρω στο Σεπτεμβριο αλλα μιας και δεν εχει βγει ακομα η περιοδεια ειμαστε εν αναμονη.

Αυτο το καιρο ηχογραφουν τον καινουριο τους δισκο.Υποψιαζομαι γιρω στο Σεπτεμβριο αλλα μιας και δεν εχει βγει ακομα η περιοδεια ειμαστε εν αναμονη.[/QUOTE]

[-o<[-o<[-o<[-o<[-o<

Μην αγχωνεσαι θα τους δεις.Αλλωστε και οι ιδιοι οταν τους βρηκα μου ειπαν πως θα ξαναρθουν οπωσδηποτε.:smiley:

ωχ…τι εγινε ρε παιδια?οι ΙΔΙΟΙ?ωχ μην τα λες ετσι αυτα…γιατι οπως εχεις καταλαβει εχω ενα θεματακι με sick of it alll:D:D

Δεν μπορω να πω οτι περιμενω κατι.

Πλην των AC/DC οπου υπαρχουν τα γνωστα προβληματα με τους μαθητες εκτος Αθηνας.

Παμε στο “θελω”.

Πλην των κλασικων Maiden και αλλων που μας επισκεπτονται που και που,

θα ηθελα να βρεθω σε μια συναυλια Rush ή Neil Young.

Αληθεια ξερει κανεις ποτε παιζει να ξαναπεριοδεψουν;;;

Ο young εκανε ευρωπαικη περιοδεια μεχρι και τον σεπτεμβριο νομιζω.Οποτε μην εχεις και πολλες ελπιδες για κατι πριν το 2010 τουλαχιστον.Κι οι rush νομιζω η τελευταια περιοδεια που εκαναν ηταν φθινοπωρο του 2008.Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος…

Εγω μονο Motley Crue θελω να κλεισω ακομα και ειμαι ΟΚ για το 2009…

Aura Noir na ta spasoume ola

Παρακαλω να κλεισουν οι Nevermore τρεις συναυλιες εντος του τρεχοντος ετους. Κατα προτιμηση, 1 στη Σαλονικα και 2 στην Αθηνα. Ευχαριστω.

Edit:

Χαλασε το Hellfest ε. Παιζουν headliners την πρωτη μερα. Πανω απο τους Heaven & Hell. Που παει αυτος ο κοσμος Θεε μου.

Ελα ρε, εισακουστηκε η ευχη που εκανε με ολη την δυναμη της ψυχης του ο Nihilist! :smiley:
Ασε που καλα κανανε και τους κλεισανε εκει, τιγκα στα ποζερια ειναι ε, επρεπε να κλεισουν και τα μεγαλυτερα ποζερια. :stuck_out_tongue:

Πφφφ δεν φτάνει που μας χαλάνε το φεστιβάλ, μας δουλεύουν και από πάνω!