Kαλα…δεν θα 'ναι κανεις αλλος εκει με καμμια φωτογραφικη να τα βγαλει ολα στην φορα??? 
Οι φωτος του Nihilist που θα χτυπιεται στους Motleys θα πιασουν πιο πολυ και απο αυτες τις topless της J. Aniston. 
Επίσης για να είμαι ον τόπικ:
-Θα ήθελα πολύ να δω Absu και Destroyer 666 αλλά κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν πρόκειται να συμβεί.
-Μόνιμη επιθυμία αποτελεί βεβαίως και η απόλαυση των Bolt Thrower, κάτι που θα επιδιώξω.
-Τέλος, αν όλα πάνε καλά, θα δω επιτέλους Aura Noir, Melechesh, Electric Wizard, Misery Index, Eyehategod και πολλά άλλα απωθημένα. 
METAL_LAWS…
…βασανίσου 
Εγώ βολεύομαι με Μotley Crue!!!
Θα δώ Skynyrd και AC/DC 3 φορές φέτος, οπότε κομπλέ!!!
Να ερχόντουσαν και οι Overkill δεν θα με χάλαγε!!!
…motley crue… μακάρι…
Εγώ θα ήθελα να δω Bruce Springsteen στο Λονδίνο αλλά έγινε κιόλας sold out…:(:(
στο rockwave ρε παιδια τι θα γινει?εξω acdc,metallica,maiden,priest!!!ποιος τωρα???
Λογικά Heaven and Hell. Παίζουν σε όλη την Ευρώπη. Με τι θα τους συνδυάσουνε είναι το θέμα…
με slayer εκτός αν κάνουν 2 μαιταλ μέρες,αν και το βλέπω χλωμό…:-k
Now playing: Saturnus - Pilgrimage Of Sorrow
via FoxyTunes
[QUOTE=Angel_Death;565092]με slayer εκτός αν κάνουν 2 μαιταλ μέρες,αν και το βλέπω χλωμό…:-k
Now playing: Saturnus - Pilgrimage Of Sorrow
via FoxyTunes[/Q
ego perimeno in flames+blind guardian.alla… sto perimene tha meino mallon:p
Όπως δείχνουν τα πράγματα, η μια μέρα του Rockwave θα έχει Killers κλπ.
Και οι αλλοι Green Day εε θεουλη? Μακους θεουλη? Green Day εε!
:papas:
Άμα σκάσουν Green Day υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δώσω βροντερό παρών, μιας και που η μεταλ μέρα δε νομίζω να με καλύπτει.
Οπότε καλέ θεούλη άκου τις προσευχές ημών.
Το ξερα οτι εισαι ΦΩΛΣ.
Εγω μπορω να εχω Nine Inch Nails παρακαλω(χλωμο,αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια)?
limp bizkit εδω κοντα!!!
και papa roach στην βουλγαρια(μια απλη φημη αλλα ελπιζω)
παιζουν στο ροκ ιμ παρκ 5-7 ιουνιου.ειχα παει περυσι οποτε αν θες οποιαδηποτε πληροφορια εδω ειμαστε:D
Rammstein!!
Απο φθινοπωρο αυτοι…
Ηδη σχεδιαζω ταξιδακι Βερολινο καναν Οκτωβρη να τους δω στην εδρα τους…
πληροφορια δεν χρειαζομαι. κανα ευρω παιζει??
δεν μπορω να τραβιεμαι rοck im park. οικονομικη λιτοτητα.