Χειρότερες / πιο απογοητευτικές διασκευές

Βan στον κύβο! Φοβερή ΔΙΑΣΚΕΥΗ έτσι με κεφαλαία.

:lightsabre::lightsabre::razz::razz:Βλαχο-μεταλο εκδοχη χωρις συναισθημα,ενος επους…(πουναι κανας γρακχος to the rescue???)

Αφήστε τα αυτά και τρέχατε να παραληρήσετε κι εσείς στο τόπικ του Ροκγουέιβ για τους Down.

Άθλια διασκευή

(Κυρίως ο)Ozzy με Κula Shaker κατακρεουργούν το Shock the monkey του θεού Gabriel :x

Εγώ μαζί σου. Δεν έπιασαν την ουσία του τραγουδιού ούτε κατ’ ελάχιστο. Αλήθεια σε όσους άρεσε μήπως το έμαθαν πρώτα από αυτή την εκτέλεση;

Υ.Γ. Το Whiskey In The Jar είναι επίσης πολύ κακή διασκευή απλά είπα να μη γίνω πολύ εριστικός

Τί γίνεται εδώ; ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ;!;!

Ω ναι, δίκιο έχει κύριοι.

Και όταν μιλάει ο εμπνευστής του θρεντ ΜΟΚΟ :!: :stuck_out_tongue:

Ναι, τι; Η διασκευάρα ας πούμε; :lol::roll:

Κάτσε ρε, τί εννοείς; Οτι θεωρείς άθλια αυτή τη διασκευή; 8O

Μπερδεψα λιγουλάκι τα Threads#-o#-o, αντιπαραδειγμα ειναι βασικά, το λέω και στο Thread τους εξάλλου.

χμμμ μπορει να μην ειναι διασκευες αλμπουμ εννοωντας οτι οι Breaking Benjamin κατακρεουργησαν στην κυριολεξια 5-6 κομματαρες των Godsmack σε κατι live εμφανισεις τους…πατηστε στο youtbe breaking benjamin godsmack cover ακουστε τα γνησια απο godsmack και πειτε μου αν συμφωνειτε…απλα δεν συγκρινονται αυτα τα 2 συγκροτιματα…

To Mountain Song των Jane’s Addiction απο Sepultura ειναι λιαν επιεικως απαισιο,κυριως λογω της φωνης του Derrick(ακομα και ο Max αγνωστο αν θα το ελεγε καλυτερα εδω που τα λεμε).

[CENTER]To Mexican των Babe Ruth απο Helloween… αν και τους εκτιμω πολυ [/CENTER]

Το My Friend Of Misery απο τους Dark Tranquility.

Αν και μου ειναι συμπαθεις σαν συγκροτημα αυτη η διασκευη τους ειναι εντελως ακυρη(κυριως λογω φωνητικων).

In flames-Land of confusion…(απο Genesis)…Ουτε κατα διανοια συγκρινεται με την απόλυτη διασκευη των Disturbed…

Holy diver απο killswitch engage. Πολυ ακυρη/αχαρη διασκευη:thumbdown:

Διασκευάρες σε AC/DC από γριά ασιάτισα.

λολ λολ λολ οχι ρε φιλε
διαμαντια και τα 2 #-o #-o

Ο Μ G^^

:lol:

amon amarth-aerials(lol)

Midnight g αυτό ετοιμαζόμουν να πω! Πραγματικά από τις χειρότερες διασκευές που έχουν υπάρξει! Βέβαια ο Shavo είπε οτι του άρεσε… με απογοήτευσε!

Σαν τις μετριοτατες διασκευες των Six Feet Under.
Ιδια παιγμενα τα τραγουδια,απλως με brutal φωνητικα.

Η πρωτη που μου ηρθε στο μυαλο ειναι το Losing My Religion απο αυτους τους αμπαλους τους Graveworm. Ιου.

μολις ακουσα αυτο [-X

Shakira - Nothing Else Matters

Astro Zombies από εκείνους τους κλαψιάρηδες τους my chemical romance.Bέβαια σχεδόν κάθε διασκευή σε Misfits (βλ. Μetallica) είναι άθλια.Να περιμένω οργισμένα πλήθη με τσουγκράνες;:stuck_out_tongue: