Ναι και εγω ψήφισα με αυτό το σκεπτικό
Χωρίς παρεξήγηση από λοιπούς users, έδωσα ψήφο μόνο σε @stammargg_v2 , διότι ελπίζω σε κάτι non-metal την επόμενη φορά, όπως θα έβαζα και εγώ.
Θα είχε αν έγραφε ![]()
Απλά δεν μπόρεσα να μπω στη διαδικασία όμως, τι να γίνει
Ε και είπα να μην το κάνω ως υποχρέωση, νομίζω δεν θα είχε νόημα
Ψηφισα μονο και μονο γι’ αυτο, κι ας μην εχωπαιξει ποτε. Νοθεια μονο ![]()
Θ’ ακολουθήσω σ’ αυτό. Να ξέρετε, όμως, έχω έτοιμα τρία non metal ονόματα. Φεστιβάλ κανονικό και με τζάμπα εισιτήρια.
Το πουλάω καλά;
Nα το ξεκινήσω ή υπάρχει και αλλος διεκδικητής;
Θα προτιμούσα να μην τραβήξει πολύ με τις ψηφοφορίες και τις αναθέσεις δίσκων, ειδικά αν πρέπει να τις αναλάβω εγώ.
Εγώ θεωρώ ότι καταλήξαμε σε εσένα, άρα, την παντρεύτηκες τη δουλειά αυτήν τη φορά.
Πάντως, μην ανησυχείς για τα διαδικαστικά: δεν παίρνει τόσον χρόνο να κάνεις τη διανομή, όσο φαντάζεσαι. Όλα τα poll, θα στα κάνω εγώ. Πες εσύ τις μπάντες δημόσια και αναλαμβάνω εγώ, μέχρι να καταλήξουμε στην επιλογή. Και τη δισκογραφία σε Α, Β και Γ θα στην κάνω εγώ, για να εκδηλώσουμε ενδιαφέρον.
ΟΚ, ευχαριστώ . απλά από βδομάδα με περιμένει πολύ δουλειά γι’αυτό και ο επιτακτικός μου χαρακτήρας πριν. Ενα πολ πάντως με τα συγκροτήματα μπορώ να ετοιμάσω. Θα το έχετε μέχρι το βράδυ.
- THE CULT
- DEFTONES
- PETER GABRIEL (SOLO DISCOGRAPHY)
- KILLING JOKE
- QUEENS OF THE STONE AGE
- DANZIG
0 voters
Στα poll νομίζω ότι για κάποιον λόγο παίρνει σαν παρονομαστή των αριθμό όσων έχουν ψηφίσει και όχι τις συνολικές ψήφους.
Να πούμε μέχρι αύριο ντάλα μεσημέρι στις 12 να λήξει η ψηφοφορία; Δεν βλέπω να ψηφίζει άλλος αλλά ας το αφήσουμε λίγο ακόμα να τρέχει.
Τι έχουμε εδω, τριπλη ισοβαθμια?
Για πάμε, λοιπόν! Δεν βάζω όριο, αλλά θεωρώ ότι καθένας μας θα αυτοπεριοριστεί στη μία ψήφο.
- Killing Joke
- Peter Gabriel (solo discography)
- The Cult
0 voters
εγώ δεν παίζω αλλά είπα να ρίξω ψήφο για να ξεχωρίσουν οι φλώροι από τους μόρτες
ποιος αφαίρεσε την αρχική του ψήφο;
Πιο τίμιο θα ήταν όποιος ψηφίσει και αν βγει στο τέλος η επιλογή του, να κάνει μια προσπάθεια να γράψει κάτι έστω για ένα άλμπουμ. Αυτή είναι η γνώμη μου.
Εγώ ήμανε αυτός. Είχα ψηφίσει Killing Joke/Deftones/ Gabriel, αλλά στην σκέψη ότι θα ακούσω Gabriel βαριόμουνα ελαφρώς, οπότε και άφησα τις 2 μόνο.
Πώς πάμε εδώ; Βλέπω μια διαφορά, αλλά λέω να περιμένουμε μέχρι αύριο, μπας και.