Ρε 'συ, αφού έχουμε πει ότι και να μην μπορεί κάποιος να γράψει για τον Χ, Υ λόγο, δεν τρέχει τίποτα. Εννοώ ότι δεν είναι ανάγκη να πιεστείς, αν είσαι πηγμένος.
Ας σκεφτεί ο Λάτσος σιγά-σιγά τις μπάντες που θα προτείνει και αν έρθουν κι άλλα Sodom κείμενα, πάντα καλοδεχούμενα.
Θα προτεινα να το συνδεσουμε και με το ποια μπαντα θα βγει, οταν την γνωριζουμε, γιατι μπορει να εχουμε απο 1-2 κριτικες ο καθενας μεχρι και περισσοτερες απ οτι στους Sodom
Δεν εχω κατασταλαξει ακομα στις προτασεις μου, αλλα λογικα το βραδυ που θα το σκεφτω λιγο θα τις μπουμπουνισω.
Εγώ προτείνω να βάλουμε τώρα μια μπάντα με μεγάλη δισκογραφία, ίσως και μεγαλύτερη από των Sodom, αλλά να πούμε ότι θα ασχολούμαστε μαζί τους μέχρι τέλη Αυγούστου ξέρω γω
Τους Rage τους έβαλες έτσι, για να σπάσει ο πάγος της τελειότητας από τα υπόλοιπα σχήματα. Σωστά;
Κάτσε να γίνει σωστά η δουλειά. Να το φτιάξει ο Μπίλης. Μην τα πετάς έτσι. Καλές και δυνατές προτάσεις, που τις σκεφτόμουν ότι θα ήταν μέσα στις άμεσες επόμενες. Ξέρω ποιες θα είναι και οι 3 βασικές υποψήφιες, ειδικά με τις δύο να κοντραροχτυπιούνται “άσχημα”.
Είμαι πολύ μεγάλος fan των Rage, ειδικά μέχρι αρχές 00s ήταν κορυφή και ελαφρώς αδικημένοι ίσως. Οπότε μπήκαν σαν μια λίγο πιο φιλική στα αυτιά του μέσου φορουμιτη επιλογή, αφού αρκετά από τα άλλα φλερτάρουν λίγο ή πολύ με το ακραίο.
Απέφυγα αμιγές BM, DM, grind και τέτοια βέβαια, για να είμαστε όλοι μέσα.
Είμαι κι εγώ της άποψης ότι είναι προτιμότερο να επιλέγονται συγκροτήματα με δισκογραφία που να αριθμεί άνω των 10-12 album, ούτως ώστε να υπάρχει πιθανότητα να γράψουμε/διαβάσουμε και για δίσκους εκτός των γνωστών και …χιλιοτραγουδισμένων, ίσως και να δούμε κάποιο “ευφάνταστο” θάψιμο!
Να πούμε ακόμη ότι κατά σύμπτωση και στους δύο κύκλους εκδήλωσαν ενδιαφέρον συνολικά εννέα φορουμίτες, εκ των οποίων δύο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) δεν εμφανίστηκαν!