Καρτούνς

νταλικα αν μιλας για τον optimus prime.
αλλιως δεν ξερω τι λες…
σε τι μεταμορφωνοταν ο κακοσ αρχηγος?

Dexter’s Laboratory!!! :smiley: :smiley: :smiley:

Εβλεπε κανεις “Κοναν Ο Βαρβαρος”???
Αστρομεταλο, φιδανθωποι, Ο Ροθαμον (ο κακος) και ο Αρχικακος ο Ζεντ ο οποιος ηταν εξοριστος στην Αβυσσο.

Ο αρχηγός ήταν νταλίκα… Ο μικρούλης ήταν ο κίτρινος σκαραβαίος που είχαν οι καλοί ως προστατευόμενο τους :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Αν το στύψω το κεφάλι μου θα θυμηθώ σε τι μεταμορφωνόταν ο κακός, αλλά το όνομα του δεν υπάρχει περίπτωση να το θυμηθώ… (ο Megatron σε ποιο παιδικό ήταν?)

Μεγκαζορντ λεγοταν και ηταν στους Power Rangers!!!

Μεγκαζορντ λεγοταν και ηταν στους Power Rangers!!![/quote]

τσου, δεν έβλεπα Power Rangers. Από αλλού είναι και είναι megatron

(ξάδερφος του Megahead του ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol: )

Μεγκαζορντ λεγοταν και ηταν στους Power Rangers!!![/quote]

τσου, δεν έβλεπα Power Rangers. Από αλλού είναι και είναι megatron

(ξάδερφος του Megahead του ΠΑΟΚ :lol: :lol: :lol: )[/quote]
O Megatron ηταν ο αρχηγος των decepticons και μεταμορφωνοταν σε πιστολη

Οποιος ενδiαφεραται ηπαρχει ολη η ελληνικη σειρα του cabamaru στο youtube :smiley:

Τελικα λεγοταν 2 χρονια διακοπες με τους δεινοσαυρους και ηταν anime, δεν ξερω αμα το θυματε κανεις ηταν πολυ καλο.

Ξερει καποιος/καποια/καποιο που θα βρω τα επισοδεια του Getter robot???Της αυθεντικης σειρας ομως οχι κατι Shin getter και κατι αλλων τυχαρπαστων που κυκλοφορουν…

Εχει ακουσει κανεις το soundtrack της ταινιας Transformers (1986). Εχει AOR/Hard Rock τραγουδια και συμμετεχουν συγκροτηματα οπως Stan Bush και Lion :smiley:
Παρτε ενα δειγμα εδω http://youtube.com/watch?v=hmCqt0dKrSc

για αυτο η γεννια σας δεν ξερει ουτε μουσικη να ακουει… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

ΚΑΜΠΑΜΑΡΟΥ! Διαολε! ινοκιση καταραμενο γουρουνι δεν με θυμασε? :P[/quote]

Φιλε δεν εχεις δικιο το theme των pokemon ειναι και γαμω τα τραγουδια.

Ρε παλικάρι τι μου θύμισες τώρα!
Θυμήθηκα που πήγαινα 1η δημοτικού γύρω στο 91-92 και είχα τρέλα με τον Optimus Prime!
Aχ, να ξαναγινόμουν παιδί να μην έχω υποχρεώσεις…
Μπαααα, καλύτερα τώρα…

ναι, και Xman που ηταν κατι παρομοιο, αλλα δε βαριεσε…υπαρχουν και οι Manowar.

Οι Manowar δεν εχουν φιδανθρωους!!!
Εβλεπε κανεις technoman??? Καμενο Γιαπωνεζικο καρτουν!!!

Τελικα λεγοταν 2 χρονια διακοπες με τους δεινοσαυρους και ηταν anime, δεν ξερω αμα το θυματε κανεις ηταν πολυ καλο.[/quote]

το εβλεπα 3 χρονων και ημουν πορωμενος. τωρα αν το ξαναδω δεν ξερω αν θα μου αρεσει

Υπαρχει ανθρωπος που δεν εχει μεγαλωσει με τα καρτουν.
Εγω δεν ημουν των sci-fi καρτουν (τζι αι τζο,τρανσφορμερς,κτλ…),εκτος απο Θαντερκατς που ημουν φανατικα πορωμενος :

1. Τομ και Τζερι : τα αγαπημενα μου.ΠΟΡΩΣΗ μεχρι κοκαλο.Και μιλαω για τα παλια τα κλασικα .Μεγαλος ο Τσακ Τζοουνς.

1. Μπαρνευ Μπερ :

1. Θαντερκατς ασφαλως :

1. Γιοσεμιτι Σαμ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ!!! τι γελιο εχω ριξει …:lol::lol::lol:

1. Κογιοτ ακομα πιο πολυ γελιο…

απο τα κορυφαια ειναι κ το one piece (“Ντρεικ: Το κυνηγι του θησαυρου” η μεταφραση στην ελλαδα) το εδειχνε το ALTER κ διακοπηκε απο το γ… το Ε.Σ.Ρ. καπου στο 100 επεισοδιο…

λωλ, και εδειχνε και το εντιτιντ, χωρις το πολυ ξυλο.

Ακομα το βλεπω :expressionless:

Θαντερκατς λατρεια λεμε,ξυπναγα μιση ωρα νωριτερα το σχολειο μονο και μονο για να τους δω.

One piece εβλεπα κ γω φανατικα,απλα σε μια φαση αγορασα τα manga και με ξενερωσε το ανιμε:p γτ δεν δειχνει ουτε τα μισα που παιζουν εκει,οπωτε το εκλασα:D και απο τοτε παιρνω το ανιμε καθε μηνα-2μηνο…αν και οταν τρωω καμια φορα,χωνω κανα gomou gomou βιντεακι και χαιρομαι:p