Θα πηγαίνατε σε συναυλία

Εδω ειμαι ρε και περιμενω την κοκκινοσκουφιτσα, αλλα με αυτα που γινονται αρχισε τα ναρκωτικα και παλι με την γιαγια θα την βγαλουμε μου φαινεται…
Μετα ειναι να μην αισθανεσαι σαν το κογιοτ με τον roadrunner…ΡΕΕΕΕΕΕΕ σφαξτε το το κωλοπουλι αυτο…

Εδω ειμαι ρε και περιμενω την κοκκινοσκουφιτσα, αλλα με αυτα που γινονται αρχισε τα ναρκωτικα και παλι με την γιαγια θα την βγαλουμε μου φαινεται…
Μετα ειναι να μην αισθανεσαι σαν το κογιοτ με τον roadrunner…ΡΕΕΕΕΕΕΕ σφαξτε το το κωλοπουλι αυτο…[/quote]

Όχι roadrunner. Ο τρεχαλατζής των δρόμων είναι το σωστό… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Λοιπόν, Κυριάκος = Kirk, Ροβέρτος = Rob… Εσύ = Angel_In_Black

:smiley:

LOL Ανίερε, πράγματι… Κυριάκος Σφιρίτ, καλό :smiley: :slight_smile:

A … ok , παντως να ξερεις , χανια ηια dokken δεν ερχομε εξαιτιας σου , πολυ μ’εχεις φοβισει τελευταια ρε παιδι μου , προτιμω Θεσσαλονικη να εχω και μια αποσταση ασφαλειας.

A … ok , παντως να ξερεις , χανια ηια dokken δεν ερχομε εξαιτιας σου , πολυ μ’εχεις φοβισει τελευταια ρε παιδι μου , προτιμω Θεσσαλονικη να εχω και μια αποσταση ασφαλειας.[/quote]

:stuck_out_tongue: Ε ντάξει δεν έχω πικ σου για να ξέρω ποιος είσαι, δε θα σου κάνω τπτ… :wink:

ΥΓ: Και να’ξερα ποιος είσαι δε θα σου έκανα τίποτα, δεν πειράζω ποτέ κανέναν εγώ… :stuck_out_tongue:

To ξέρω βρε … :smiley: , πλάκα κάνω :wink:

Ο roadrunner είναι η κλασσική απάντηση στην ερώτηση “Ποιό cartoon θα’θελες να *#$&%@^?” (με την κακή έννοια!)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΑ!!! :lol: :lol: