Φοιτητικές Παρατάξεις

Oριστε αγαπητοι μου… Αυτο Ειναι το ελληνικο πανεπιστημιο… Και μετα σου λενε οτι τα ιδιωτικα ειναι η λυση…
Α ρε ΔΑΠΑΡΑ… Ενταξει ο κοσμος το χει τουμπανο οτι σε καποιες περιπτωσεις αν το θελει η ΔΑΠ χαριζει και πτυχια, αλλα οχι τοσο απροκαλυπτα ε…

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ?ΜΑΘΗΜΑΤΑ!

Ότι το δημόσιο πανεπιστήμιο βρίσκεται εδώ και καιρό μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας το ξέρουμε καλά.Όλα αυτά, στα πλαίσια της πολιτικής υποχρηματοδότησης και του ιδιωτικού ορίζοντα που ξεκιναέι με τους νέους νόμους και μεταρρυθμίσεις .Το να υποκαθίσταται όμως η παιδεία και η εκπαίδευση από κομματικές παραταξείς ξεπερνάει κάθε όριο!

Έτσι, μαθήματα Φυσιολογίας ΙΙ, θα παραδίδονται για μία βδομάδα, υπό την αιγίδα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ 2ου έτους και με καλεσμένους(όπως αναφέρουν οι ανακοινώσεις) 3 καθηγητές:Ανωγειανάκης Γεώργιος, Μπουντζιούκας Σόλων και Κουτσονικόλας Δημήτριος.Ποιος φορέας εκπαίδευσης είναι λοιπόν αυτή η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ?Πως σας φαίνετε όταν 19χρονοι δευτεροετείς μπορούν να εκμεταλλέυονται την ανυπαρξία ενός συστήματος και να διοργανώνουν μαθήματα με καλεσμένους καθηγητές?Να κάνουν αφισοκόλληση για μαθήματα, όπως ακριβώς για τα πάρτυ?[SIZE=“2”]Και όλα αυτά προεκλογικά των επικείμενων φοιτητικών εκλογών[/SIZE]?Τι έχει να πει γι? αυτό ο καθηγητής της Ιατρικής και πρύτανης του Α.Π.Θ. κύριος Αναστάσιος Μάνθος?Οι επιστήμονες ιατροί Ανωγειανάκις, Μπουντζιούκας και Κουτσονικόλας έχουν δώσει όρκο στον Ιπποκράτη ή στο πουλί της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ?

Είναι η δεύτερη φορά που η έδρα της Φυσιολογίας της Ιατρικής του Α.Π.Θ. εμπλέκεται σε σκάνδαλο, μετά την ανάμειξη της καθηγήτριας Ολυμπίας Γκίμπα -Τζιαμπίρη, στο πτυχίο της ?γιατρού? και πρώτης κυρίας της Ελλάδας, Νατάσσας Παζαϊτη ? Καραμανλή.

Είστε και γιατροί πανάθεμα σας

πηγη : http://odontofreneia.wordpress.com/

[SIZE=“3”]ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ[/SIZE]

Ψηφιζε ΔΑΠ μαλακα φοιτητη…και πνιξου στα σκατα σου!!!

Nαι αλλα η ΔΑΠ κανει τις καλυτερες “εκπαιδευτικες” εκδρομες, τα καλυτερα παρτυ και διοργανωνει και διαγωνισμους Ταβλι! Οποτε δικαια την ψηφιζουν οι φοιτητες…#-o

Εκει που ειχα καραφλιασει πραγματικα με εναν ΔΑΠιτη ηταν οταν ειχε προαναγγειλει ο Μειμαρακης οτι σκεφτεται να κοψει τις αναβολες και να μπαινουμε στον στρατο οταν θα τελειωνουμε το Λυκειο…

Ο ΔΑΠιτης ουτε λιγο ουτε πολυ προσπαθουσε να μας πεισει οτι καλα κανει ο υπουργος, για να ξεμπερδευουμε μικροι απο τον στρατο… (Μπεεεεεεεεε προβατο)

Ευτυχως που φετος ειναι η τελευταια χρονια που τους ανεχομαι…

Δικηγόρος διαβόλου μόουντ ον:

Άθλιο σαν κίνηση, παράταξη που τουλάχιστον στη σχολή μου είχε μηδέν πολιτικό λόγο (λογικό, αφού φοίτησα με Ν.Δ. για κυβέρνηση) και για αυτό δεν αξίζει κατ’ εμέ κανένα ψήφο, απαράδεκτοι κατ΄εμέ πρωτίστως οι ακαδημαϊκοί που δέχθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτό το αίσχος και κατ δεύτερον η ΔΑΠ ως διοργανώτρια, αλλά μεταξύ μας, καλύτερα που προσπαθούν να γίνουν μαθήματα, παρά να κλείνουν σχολές με το έτσι θέλω και δίχως νόμιμες αποφάσεις συνελεύσεων.

Είμαι περίεργος να μάθω τα επιχειρήματα των παρατάξεων που “νομιμοποίησαν” παράνομες καταλήψεις τα τελευταία έτη…

Δικηγόρος διαβόλου μόουντ οφ.

Και σε μας κάτι αντίστοιχο κάνανε…

Ωραια πραγματα η ΔΑΠ…Το πιο αστειο/τραγικο/εξοργιστικο ειναι το γεγονος με φιλο που απο απολιτικ/βλακεια/καλο στον εγκεφαλο γραφτηκε την πρωτη μερα στη μπλε παραταξη…Απο τοτε εχει φαει φουλ απειλες,παρακολουθηση τηλεφωνων οταν επαιρνε τους ψηφοφορους του απο τα γραφεια τους κλπ(τους ειχε χεσμενους γενικα και τονν αναγκαζαν να τα κανει αυτα)…αυτα ειναι…Και μετα λεμε πως ειναι ετσι οι πολιτικοι ‘‘μας’’…Αφου απο κει μεσα βγαινουν…

Α και σημερα στο Παντειο ειχαμε μουσικουλα…Για να μη λεμε οτι οι καταληψεις παρεμποδιζουν τα μαθηματα…Χτες η ΚΝΕ ειχε συναυλια…οου γιεα:roll:

Αυτό έγραψα στο Μου τη σπάει:p Σε ποιο τμήμα είσαι ωρέ?

Listening to: Porcupine Tree - Blackest Eyes
via FoxyTunes

Δεν σε πιάνω… Έφαγε απειλές και παρακολούθηση ο ΔΑΠιτης φίλος σου επειδή άνηκε στην ΔΑΠ; Κατάλαβα σωστά ή έγραψες κάτι λάθος;

Το γραψα λιγο σκατα…Απειλες ετρωγε οταν τον εβλεπαν οτι δεν εκανε τιποτα για την παραταξη ή οταν τους ελεγε οτι μαλλον δεν ηθελε να μπει στο ψηφοδελτιο ή να παρει ολους τους γνωστους του απο τη σχολη τηλεφωνο και να τους ρωταει αν θα τον ψηφισουν…Απειλη σε φαησ…’'εγω μαζι σου ειμαι καλος αλλα ξερω οτι θες να περνας μαθηματα ‘’ κλπ πιπες…

Η παρακολουθηση απο την αλλη στα τηλεφωνα που εχουν στα γραφεια τους νομιζω οτι ειναι αρκετα γνωστο…

Εχει πλακα παντως που διαβαζω αυτο το θρεντ και εχει διαφημιση της πκσ αναμεσα στα 2 πρωτα ποστ…

αυτό με τις απειλές το επιβεβαιώνω κ εγώ από φίλη που γράφτηκε στη ΔΑΠ κ όταν θεωρούσαν ότι δεν έσπρωχνε πολύ την παράταξη, την έπρηζαν στα τηλέφωνα κ της ζητούσαν εξηγήσεις

:lol:

Έχω μείνει άναυδος με το κείμενο που πόσταρε ο Isis.
Ειλικρινά αυτός ο πάτος έχει κι άλλο πάτο;Απ’ότι φαίνεται ναι…

Γενικά είναι γνωστά τα προεκλογικά “παιχνιδάκια” αλλά πιστεύω αυτό δεν έχει προηγούμενο!
Και μη χειρότερα!

Nαι ρε… Και εγώ σκέφτηκα όταν το είδα…:lol:

Σε ποιες καταλήψεις αναφέρεσαι που έγιναν ‘‘χωρίς αποφάσεις συνελεύσεων’’; Γιατί κατά τη γνώμη μου (και με όσα ξέρω, δηλαδή) ζήτημα να υπήρξαν τα τελευταία 3 χρόνια ένα σύνολο 10 καταλήψεων στις 100 που να έγιναν χωρίς απόφαση γενικής συνέλευσης.

Επίσης σε ποιες παρατάξεις αναφέρεσαι που νομιμοποίησαν τέτοιες καταλήψεις; Και με ποιον τρόπο τις νομιμοποίησαν;

Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες σχολές, αλλά έχω υπάρξει μπροστά σε συνελεύσεις δίχως απαρτία που αποφασιζόταν π.χ. κατάληψη ή σε άλλες που ψήφιζαν μέχρι και τα δέντρα. Επίσης, έχω δει να γίνονται έκτακτες συνελεύσεις αμέσως μετά από συνέλευση που αποφασίστηκε “ανοιχτή σχολή” και έχω δει και κλεισίματα σχολής δίχως απόφαση συνέλευσης.

Συντονιστικά καταλήψεων αυτο-ονομάζονταν, στη σχολή μου απαρτίζονταν κυρίως από μέλη των ΕΑΑΚ (δεν έχω ιδέα για άλλες σχολές) και το καταστατικό το θυμόντουσαν μόνο όποτε τους βόλευε. (Τα ΕΑΑΚ υποψιάζονται και για την κλοπή της κάλπης με τις ψήφους φοιτητών, από την ψηφοφορία για τον πρόεδρο των Μηχ. Μηχ. του ΕΜΠ φέτος, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία).

Ακόμα κι έτσι όμως, αυτές οι 10 καταλήψεις μου αρκούν. Μία φορά κάνει μαθήματα η ΔΑΠ για τους φοιτητές (υποθέτω). Είμαι περίεργος τι απαντούν όσοι αποφάσιζαν για άλλους, πως δεν πρέπει να κάνουν μαθήματα, τώρα που άλλοι αποφασίζουν για αυτούς πως θα γίνουν έξτρα μαθήματα κι όποιος θέλει ας πάει…

Και προσοχή. Δε στηρίζω την ενέργεια. Όπως έγραψα οι ακαδημαϊκοί που συμμετέχουν είναι απαράδεκτοι που δέχθηκαν κάτι τέτοιο…

ΟΚ. Απλώς ήθελα να καταλάβω τι εννοούσες. Νόμιζα ότι αναφερόσουν σε καταλήψεις τύπου Δεκέμβρη σε κάποιες σχολές που κατελήφθηκαν αμέσως για κινηματικούς σκοπούς από κάποια άτομα (καταλήψεις που έχουν γίνει κάποιες φορές και στο παρελθόν σε παρόμοιες περιστάσεις). Αλλά για άλλο πράγμα μιλάς εσύ. Μιλάς για πρόβλημα νομιμότητας στην ίδια τη γενική συνέλευσης. ΟΚ, σ’ αυτήν την περίπτωση δε θα διαφωνήσω ότι πολλές φορές έχουν γίνει γεγονότα σαν αυτά που περιγράφεις.

σε αυτό που λέει ο karvou, να συμπληρώσω ότι δεν ευθύνεται αποκλειστικά η παραταξη που παίρνει την απόφαση για κατάληψη χωρίς απαρτία αλλά και όλες οι υπολοιπες. Οι οποίες δεν πατάνε ακόμα και στις επόμενες συνελεύσεις (που έπονται της κατάληψης) με πρόσχημα πώς σε αντίθετη περίπτωση θα νομιμοποιήσουν την απόφαση της παράνομης συνελευσης. Και δεν τους πειράζει βέβαια ότι η - κατά τα άλλα - παράνομη απόφαση είναι κανονικά σε ισχύ.

Κ Α Τ Α…
:thumbdown:

…ετσι απλα

Kατά!Κανένα παρτάκι ξέρουν να κάνουν μόνο στη δική μας σχολή και καμιά εκδρομή!Δεν κοιτάνε που μου έκοψαν και εμένα και σε άλλα παιδιά βαθμούς από μαθήματα,ούτε που μας ξεκόλιασαν πραγματικά τους 4-ετείς με αλλαγή στο πρόγραμμα σπουδών και κάθονταν και ξύνονταν όλοι.Μην έρθει να μου πει κανείς για ψήφο μόνο…

Πλησιαζουν για μια ακομη φορα οι σιχαμενες οι εκλογες.[-X

Αρχιζει η καθιερωμενη ψηφοθηρια: κερνανε, κανουν παρτυ, υποσχονται, κανουν συνελευσεις, απειλουν κοσμο (ναι το χω δει κιαυτο μπροστα στα ματια μου…) και αλλες μπουρδες. Η υπερτατη ξεφτιλα.

Φετος ομως ηρθα αντιμετωπος με ενα πολυ αθλιο διλημα. Ενας φιλος μου μπηκε σε μια παραταξη με σκοπο να κανει κονε/γνωριμιες. Βεβαια δεν ξερω ουτε εγω πως ηρθαν ετσι τα πραγματα και την αλλη μερα τον βλεπω να κατεβαινει εκλογες με τη συγκεκριμενη παραταξη (η οποια εντασεται στις πιο μισητες μου παρεπιπτοντως). Ερχεται κ μου λεει θα με ψηφισεις?

Εγω φετος δεν ηθελα απο την αρχη να ψηφισω καμια παραταξη ουτε καν να μαθω τα αποτελεσματα (για μενα δεν ειναι η πολιτικη που λυνει τα προβληματα συνεπως ειναι ασχετη και δεν με ενδιαφερει και επιπλεον δεν ηθελα να στιριξω εναν τοσο ηλιθιο θεσμο με την ψηφο μου).

Κοκκαλωσα και δεν ηξερα τι να του απαντησω. Δηλαδη μπορω εγω τωρα να αναγκαστω να κανω κατι που δε θελω για χαρη μιας φιλιας η μηπως αυτος ειναι που 8α επρεπε να μη με βαλει καν στον κοπο να διληματιστω…?

#Πειτε αν θελετε αποψεις γιατι ακομα δεν ξερω τι να κανω