Για να μην παρεξηγηθω,εγω ειρωνικα το ειχα γραψει αυτο ε:-sΕιναι προφανες οτι αυτο το πραγμα ηταν παπαρια του damnation για να δειξει οτι ειναι ανοιχτομυαλος και καλα
Ρε τί με μπερδεύεις με αριθμούς ποστ και ψάχνομαι; :?
ΟΚ λοιπόν, ας το κάνουμε ακόμα πιο λιανά.
Στο ποστ #314 δε λέω κάτι διαφορετικό απ’ ότι στο ποστ #311. :wacko:
Μιλάω για ΦΑΣΙΣΤΕΣ. Μαύρους, κατάμαυρους, sieg heil & heil Hitler, ζήτω η 4η Αυγούστου και η 21η Απριλίου, πώς το λένε.
Εσείς μιλάτε για ΤΕΤΟΙΟΥΣ; Έχετε υπ’ όψιν σας έστω έναν που να την πήγε έτσι τη δουλειά;
:lol: Κι επαναλαμβάνω:
Εγώ ξέρω! Βέβαια και τότε και τώρα, τα μισά έχει σκεφτεί από όσα λέει και τα άλλα μισά αμφιβάλλω αν τα κατάλαβε όταν τα σκέφτηκε, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Συχώρα με μαν, δυσπιστώ ακόμα και για το “φαίνεσθαι”, αλλά ακόμα κι έτσι, και πάλι:
Δεν είναι κανενός άλλου παπά ευαγγέλιο. Είναι η άρνηση της πολιτικής τοποθέτησης που προϋποθέτει μια τόσο μεγάλη “μεταστροφή”, είναι τυχοδιωκτισμός, ποζεριλίκι, όπου-φυσάει-ο-άνεμος, είναι η άλλη όψη του γκαιμπελισμού και της λασπολογίας α-λα damnation.
Με κάποια πράγματα δεν παίζουμε ρε παίδες, πώς να το κάνουμε.
A κατσε μπερδευτηκαμε λιγο…Δεν μιλαω για φασιστες 21 απριλιου κλπ…Δεν ξερω δηλαδη καποιον τετοιον…Ξερω ομως δεξιους που στηριζουν πκς…Ξερω και ατομα που λενε οτι στηριζουν ΛΑΟΣ αλλα λενε οτι ψηφιζουν Πκσ γιατι τους φαινεται οτι μονο αυτη κανει δουλεια…
Οσο για το αλλο(αν και δν νομιζω οτι αναφερεσαι ουτε σε αυτο) πολλοι αριστεροι οργανωμενοι τωρα πια βρισκονται σε δεξια κομματα κλπ
ΕΑΑΚ = Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση (δίκτυο σχημάτων σε διάφορες σχολές που δρα ανεξάρτητα από παρατάξεις και με οργάνωση βάσης)
ΝΑΡ = Νέο Αριστερό Ρεύμα
ΑΡΑΣ = Αριστερή Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση
ΑΡΑΝ = Αριστερή Ανανέωση
(Οι τρεις βασικές συνειστώσες των ΕΑΑΚ, πολιτικές παρατάξεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς δηλαδή που στηρίζουν το δίκτυο των σχημάτων των ΕΑΑΚ και τα μέλη τους συναποτελούν τα ΕΑΑΚ μαζί με ανεξάρτητους/ανένταχτους)
Οι τρεις αυτές συνειστώσες στις Ευρωεκλογές και τις Κοινοβουλευτικές κατεβαίνουν υπό το όνομα ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α
Να προσθέσω κι εγώ στην προηγούμενη συζήτηση ότι “γραμμή” είναι η προκαθορισμένη άποψη που έρχεται άνωθεν και επιβάλλεται προς τα κάτω. Η προσπάθεια να πείσεις τον άλλον ότι η άποψή σου είναι σωστή και να τον πάρεις με το μέρος σου δεν ειναι “γραμμή”. Εϊναι στη χειρότερη κόλλημα και στην καλύτερη θεμιτή δημοκρατική διαδικασία. Σαφώς και όσοι απαρτίζουν τα ΕΑΑΚ έχουν ο καθένας από κάποια άποψη.Η ζύμωση των απόψεων αυτών όμως είναι που δημιουργεί το τελικό αποτέλεσμα και όχι η ηγεμονία κάποιας πάνω στην άλλη.
H αρχή κάθε είδους επιστήμης και κάθε είδους επιχειρήματος.
Τα συμπεράσματα του καθενός.
Κοίτα, προφανώς και δε θα είσαι αποκομμένος από ότι γίνεται στη σχολή σου, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα. Πχ εγώ δεν μπορώ να βγω στο διάδρομο και να κυνηγάω πασπίτες και δαπίτες επειδή τώρα έχουν βάλει μουσική στο τέρμα. Θα φάω ξύλο και θα πω και ευχαριστώ.
Επίσης, δε θεωρώ ότι κάνω βήμα πίσω απαξιώνοντας τις εκλογές. Εδώ έχουμε δει άλλα και άλλα που απαξιώνουν τον άνθρωπο, τις σπουδές κλπ κλπ.
Και προφανώς θα ταυτίζομαι σε κάποια θέματα με κάποια παράταξη (όπως επίσης σε κάποια άλλα θα είμαι αντίθετος από λίγο εως πολύ), απλά είναι και το θέμα τις προσέγγισης που γίνεται από τις παρατάξεις που σε αηδιάζει.
Όσο για τις γενικές συνελεύσεις, καταλαβαίνω αυτό που λες και μπορώ να συμφωνήσω.
Τέλος, δεν μπέρδεψα το ανεξάρτητος με το χωρίς πολιτική άποψη. Το να μην ψηφίζεις κάποιον δε σημαίνει ότι δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα. Δεν λεω ότι είμαι σωστός, ούτε ότι τα ξέρω όλα, αλλά αυτό πιστεύω αυτή τη στιγμή και αυτό κάνω. Μεγαλόνοντας (και ωριμάζοντας) μπορεί να αλλάξω άποψη. Είδωμεν.
Ωραία, και διάβασε τα posts σου τώρα και σύγκρινε τα. Στο πρώτο σου post δίνεις την εντύπωση ότι ΟΛΕΣ οι παρατάξεις που δεν κάνουν εκδρομές κλπ. (δηλαδή Π.Κ.Σ., Ε.Α.Α.Κ., ΑΡ.ΕΝ. κλπ. κλπ.) ασχολούνται με το να σπάνε και να κάνουν κατάληψη, ενώ τελικά κατέληξες σε 1-2 περιστατικά της Π.Κ.Σ.
Όχι τίποτε άλλο, άλλα κάτι τέτοιες γενικεύσεις και απλουστεύσεις έχουνε διώξει τον κόσμο από τα αμφιθέατρα.
στο 2ο ποστ μου που εχεις βαλει μιλουσα γενικολογα ρε συ για να δειξω οτι εγω προσωπικα απαξιουσα με τις φοιτητικες παραταξεις!!
Αυτό λέω, ότι έκανες γενίκευση. Ενώ όπως λες αναφερόσουν σε 1- 2 περιστατικά μίας παράταξης. Anyway.
ναι οκ σε αυτο εχεις δικιο.απλα εμενα μου εκαναν κακη εντυπωση και ημουν προκατειλλημενος με την συγκεκριμενη παραταξη.
Αφού λοιπόν το παράδεχεσαι μόνος σου ότι είσαι προκατειλλημένος, για πες μου, τί αξία έχει η άποψή σου στο συγκεκριμένο θέμα; Ποιός πρέπει να σε πάρει στα σοβαρά;
Οι φοιτητές με τα μούτρα στον προεκλογικό αγώνα
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_768.html
για ολους αυτους λοιπον αφιερωμενο με αγαπη :
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
Τα θεάματα τα έχουμε, ο άρτος πού είναι;
εσενα ποιος να σε παρει στα σοβαρα…??
προκστειλλημενος εγινα μετα τα 1-2 συμβαντα που ειδα…πριν κρινεις να καταλαβαινεις τι λεω…
2 μερες ακομα!!!Μουσικη πανο αφισες κωλογλυψιματα ραντεβου συλλογη υποψηφιων συλλογη ψηφοφορων…Ολα στη νεα ταινια ‘‘φοιτητικες 2009’’…Βραβεια θα δωθουν στον πιο γλυφτη…
Η Πασπαρα μας εχει ταραξει…Το επαναστατικο τραγουδι το εχει μεσα της8)…Μεχρι και ταξιδιαρα ψυχη σετην ακουστικη ομως εκτελεση μας εβαλε…
Στο ΠαΜακ σημερα η δαπ ειχε μεσημεριατικα λαηβ τους ονιραμα :lol:
δεν πηγες? τους εχεις ξαναδει γι αυτο ε?
Ε ναι ρε,και φοβομουν μη με πιασουν τα κλαματα