Τα έσπασαν οι Ονιράμα, ρε.
Εκανες μοσπιτ εσυ,ανετα.Μαζι με τον μιμικο-πωστονλεν.
Αχαχαχα, τον Παπαμιμίκο λες.
Πάντως περίμενα περισσότερο κόσμο. Καλά ήταν κι έτσι.
Δεν ειχε πολυ κοσμο?Εγω νομιζα θα γινοταν της πουτανας και δεν κατεβηκα καν για μαθημα το πρωι.
Που τους βαλαν?Στο γηπεδο?
Όχι, ρε. Στη μέση του ΠΑ.ΜΑΚ., δίπλα από τις σκάλες. Είχε κόσμο, ‘νταξ’, αλλά για Δ.Α.Π., και για Ονιράμα, πολύ λίγο. Περίμενα κι εγώ να 'ναι γεμάτο, αλλά κυκλοφορούσες άνετα π.χ. Η μαλακία ήταν το νταμπαντούμπα όλη την ώρα. Κάτι που θα συνεχιστεί και αύριο…
Ολο το κακο ξεκινάει απο το 15μελες, απο το λυκειο σε βαζουν στη παρανομια μην πω απο το γυμνάσιο και γινω κακος μετα στις παραταξεις μετα στα κινήματα νεολαιας και τελος στη βουλη
Ρε παιδια μηπως ξερετε αν και απο ποιους προερχονταν τα συνθηματα και τα τυμπανα χθες το βραδυ κατα τις 12 ??
Να ειναι παοκτσηδες ξεκαρφωτοι τετοια ωρα το αποκλειω, σκεφτηκα καμια παραταξη θα ειναι…
Ε ?
Ε γενικά 2-3 μέρες σερί έξω από τη Φυσικομαθηματική μαζεύονται πολλοί ΔΑΠίτες και φωνάζουν συνθήματα σαν αρκουδιάρηδες. Αλλά μεσημερινες ώρες αυτά. Για βράδυ δεν ξέρω, μπορεί πάλι δαπίτες να’ναι.
Αρκουδέηδες ειναι το σωστο
Δειτε και φριξτε… Εκλογες 2004 - Νομικη Θεσ/κης
Μιλαμε για ΖΩΑΡΙΑ ολκης, ΑΡΚΟΥΔΕΗΔΕΣ ακριβως. Βεβαια ο uploader κανει το λαθος να εξισωσει τα οποια πολιτικα συνθηματα (ΠΚΣ. ΕΑΑΚ) με τις αναρθρες κραυγες και τις υβρεολογιες των ΔΑΠ/ΠΑΣΠ, αν και καπου μας ξεφευγει και η ΠΚΣ με ενα συνθημα που δεν την τιμα ιδιαιτερα.
καταντια πραγματικα!!
η μονη παραταξη που δεν χρησιμοποιησε υβρεις στη συνθηματολογια της μου φαινεται ηταν η ΕΑΑΚ.ολες οι αλλες το ειχαν το μπινελικακι ετοιμο…τα συνθηματα ηταν τετοιας μορφης που πραγματικα νομιζες οτι ησουν στο γηπεδο.να τα χαιρονται!!![-X
βιντεακι απο ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ, περσινο…
http://www.youtube.com/watch?v=nmen1GyvLOs
Η ΠΑΣΠ ακολυθει καζουαλ στυλ οπως μας πληροφορει εκπροσωπος της :lol::lol::lol:
Και εκεί που πιστεύεις ότι έχει πιάσει πάτο το θέμα, αναθεωρείς.
Εργαστήριο με φουλ ζέστη και κλειστά παράθυρα λόγω ΤΣΑΛΙΚΗ. Ναι ρε δαπ. Καρκίνε.
χαχαχα! και εσυ τειτζης ε?!?!
Ειδες μπλουζακι που φορουσε??
ACDC με στρασακια!!!
Η ΠΑΣΠ είναι η παράταξη που συνδιάζει αγώνες και πάρτυ. Είναι και κάζουαλ.
Άσχετο, ειχα γνωρίσει έναν ΠΑΣΠίτη στο 1ο έτος και θα είχαμε συνέλευση τότε, και μιλούσαμε μια μεγάλη παρέα για την κατεύθυνση κάθε παράταξης για την συνέλευση.
Και ένας από μας (που αργότερα μπήκε στην ΠΑΣΠ:p), είπε ότι “ότι ναι να είναι, ΠΑΣΠ θα ψηφίσω”.
Και ο άλλος του πε ότι δεν είναι έτσι, να ψηφίζει αυτό που τον συμφέρει και ότι ο ίδιος δεν συμφωνούσε με το πλάνο της ΠΑΣΠ για την τότε συγκεγκριμένη συνέλευση.:-s
Οχι και πρωτάκουστο, αλλά δεν έχω ξανακούσει άτομα σε μια παράταξη να διαφωνούν δημόσια με κάτι της παρατάξής τους.
Όντως, τα συνθήματα “Λευτεριά στην Παλαιστίνη” και “Ζει ο Τεμπονέρας, ζει, με Πέτρουλα - Λαμπράκη μας οδηγεί” ΔΕΝ μπορούν να μπουν στο ίδιο τσουβάλι με τα υπόλοιπα. Σκατά και στην ΠΚΣ με το φοβερό της σύνθημα… Αναγνωρίζω και γνωστό βλαμμένο ΚΝίτη να ουρλιάζει πωρωμένα :Ρ Αυτός ερχόταν στις καταλήψεις στη σχολή μου (ενώ είναι από άλλη σχολή) για να μας… βοηθήσει να γράψουμε τα κειμενάκια του Συντονιστικού :Ρ :lol2: Θυμάμαι τότε οι ΚΝιτες ψιλοαποχώρησαν από το κοινό πλαίσιο (ΕΑΑΚ, ΠΚΣ και ανένταχτοι) της κατάληψης και ένας από τους πιο σοβαρούς λόγους ήταν ότι χρησιμοποιήσαμε μαύρη λινάτσα για να γράψουμε “Κατάληψη Χημικού” κλπ :-s
Πω,έπινα καφέ πριν στο παρκάκι από κάτω και άκουγα τα επικά τραγούδια του!
Ρε παιδιά, αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο μεγαλείο του ΠΑ.ΜΑΚ. Οι πιο πολλοί γνωρίζουν την κατάσταση εδώ (η Δ.Α.Π. έχει αυτοδυναμία). Συνέλευση γίνεται μία φορά το χρόνο (και αν), τραπεζάκια και αφίσες άλλων παρατάξεων εξαφανίζονται σε καθημερινή βάση κλπ. κλπ.
Αλλά στις εκλογές τα πράγματα φτάνουν στην αποκορύφωση τους. Καταρχήν σήμερα π.χ. έπεσε χοντρό ξύλο. 10 δαπίτες είχαν τον αρχισπασπίτη κάτω και τον κλώτσαγαν. Για τόσο άντρακλες μιλάμε. Και βέβαια μετά έχεις και τους αγωνισταράδες εαακίτες να σου τη λένε που χώθηκες κι εσύ, γιατί λέει ‘‘τι το παίζεις; Νταβατζής της Π.Α.Σ.Π.;’’.
Όσον αφορά αύριο στην καταμέτρηση των ψήφων, ο καθένας που θα έρθει θα δει ένα απολαυστικότατο θέαμα. Μπράβους μέσα στο ΠΑ.ΜΑΚ, ακυρώσεις ψηφοδελτίων μπροστά στα μάτια σου, απειλές και ξύλο. Και ενώ γίνονται όλα αυτά, τα ζωάδια να είναι με το ταμπούρλο και να λένε συνθήματα.
Α ειπα κι εγω,δεν ειχα ακουσει αυτες τις μερες τιποτα και λεω δεν παιζει να μη βαρεσαν τα πουλακια μας κανεναν.Με την κλασικη τους τακτικη φυσικα,ολοι βαραμε εναν.
Αυτες τις μερες αηδιαζω παντως και με την εικονα του ΠαΜακ,αφισες να κρεμονται παντου,ηχεια εδω,τηλεορασεις εκει,μουσικη στο φουλ (να παιζει απο Νοτη μεχρι White Stripes),ακομα και 5 η ωρα το απογευμα που εχουν μεινει 10-20 ατομα συνολο στα τραπεζακια κτλ.Και γυρω να γινονται μαθηματα τωρα.
Δε μας γαματε.
Σε καταμετρηση ειχα παει 1 φορα και ειχα μεινει λιγο μαλακας,ηταν ανεβασμενοι ολοι οι δαπιτες στα τραπεζια και σε καθε ψηφο καναν ΟΛΕ,βριζαν,φωναζαν συνθηματα,κωλοδαχτυλα και τετοια.Βεβαια τα ιδια πανω κατω καναν και οι πασπιτες και οι πκσιτες,αλλα οχι πανω σε τραπεζια. :Ρ
Αυτα περι ακυρωσης ψηφοδελτιων που ειπε ο Λεπερ ισχυουν περα για περα,οσο κι αν ακουγονται περιεργα σε καποιους.Εχουν το στυλο ετοιμο,βλεπουν αντιπαλο ψηφοδελτιο,το μουτζουρωνουν,τελος.Περισυ πηγε να γινει μεγαλος καβγας απ’οτι εμαθα,γιατι ατομα απο Αρ.Εν. διαμαρτυρηθηκαν.
Και τα ποσοστα 60% που βγαζουν προς τα εξω ειναι ΠΑΝΤΑ ανεβασμενα,3-4 μοναδες κατω ειναι τουλαχιστον.Αν βγαλεις και τις πουστιες που κανουν,η αυτοδυναμια ειναι ενα τεραστιο ψεμα.Αλλα χαιρονται.
παμακ το μεγαλειο σου…αηδια…μεχρι και τους ονιραμα φεραν οι δαπιτες να μαζεψουν ψηφια…ελεος…καλα φετο εχω αηδιασει τελειως ουτε καν θα ψηφισω λεω…