Φοιτητικές Παρατάξεις

Μήπως εννοείς ότι είχαν κάποιον στο ψηφοδ. που δεν έιναι στη σχολή? Γιατί έτσι όπως το λες δεν πολυβγάζει νόημα…
Επίσης κάνεις παρέα με Πασπίτες και μετά αναρωτιέσαι γιατί σου έρχεται ο ήλιος με το ταχυδρομείο? [-X:p

χαχαχα! και ομως δεν ειχαν σχεση αυτοι! ενας φιλος μου απο το λυκειο εδωσε τα στοιχεια μου στους πασοκους… Εφαγε τοσο κραξιμο… Τον λυπηθηκε η ψυχη μου μετα

*σωστα λες. ελειπε ενα “δεν”. Τζαμπα η ψηφος

Πω, ρε, έχω κουραστεί να λέμε τα ίδια και τα ίδια. Ποιος είπε ότι πολιτικοποίηση σημαίνει να μπεις σε παράταξη; Και ποιος είπε ότι όλες οι παρατάξεις είναι ίδιες; Με κάτι ‘‘όλα είναι τα ίδια σκατά’’, ‘‘το πανεπιστήμιο είναι πρώτα από όλα χώρος μάθησης’’ και απόλυτες γενικεύσεις εκτίθεστε. Ψαχτείτε, τι να πω. Και δεν το λέω σαν ο πεφωτισμένος που το παίζει κάποιος, αλλά είναι εξοργιστικό να βλέπεις τόση βλακεία για κάτι τόσο προφανές. Πάω στοίχημα ότι το 50% που ψήφισαν ‘‘κατά’’ στο poll, ψήφισαν πριν καν διαβάσουν καμία γνώμη, μόνο και μόνο επειδή έχουν το στερεότυπο παράταξη= Δ.Α.Π. Άσε που οι μισοί από αυτούς χτες μάλλον ψήφισαν Ε.Α.Α.Κ. ή ΑΡ.ΕΝ.

Και μου αρέσει που προσπαθείτε κάποιοι με το στανιό να πολιτικοποιήσετε την τεμπελιά σας.

οκ αγοράκι.

1ον) οσον αφορα το πρωτο ποσοστο που εβγαλες μετα απο πολυ σκεψη , πρεπει να νομιζεις οτι ειμαστε τιποτα καθυστερημενοι, που δεν εχουν αποψη και κριτικη σκεψη, και πρεπει να διαβασουν αλλες αποψεις για καποιο θεμα οπως αυτο. Νταξει το καταλαβαμε οτι εισαι ΥΠΕΡ των παραταξεων.

2ον) ναι ψηφισα και ΕΑΑΚ και ΑΡΕΝ.

δεν ειπα ποτε οτι ολες οι παραταξεις ειναι ιδιες. ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΣΚΑΤΑ. αυτο δε σημαινει οτι ολες βρισκονται στο ιδιο επιπεδο του βοθρου.

αν προσπαθουσα να πεισω αυτους που ειναι ΥΠΕΡ των παραταξεων οτι ειναι σκατα , θα γραφα επιχειρηματα στις απαντησεις μου. Χεστηκα ομως να γραψω. την αποψη μου ειπα. δε θα κατσω να υπεραναλυσω κιολας.
δειτε εσεις με την παροδο του χρονου ποσο χρησιμες ειναι.

να σε πω…ξες τι επαιξε χτες παμακ να μου πεις…δεν πηγα ουτε να ψηφισω ουτε και στην καταμετρηση…

Έχουν ενδιαφέρον πάντως τα posts σου. Από τη μία όλες είναι ένα μάτσο σκατά, από την άλλη τη ρίχνουμε την ψήφο μας (και μάλιστα σ’ αυτούς που ‘‘θα πάρουν τα αρχίδια μου επειδή καπνίζουν στις συνελεύσεις’’).

Επίσης θα είχε ενδιαφέρον μία ανάλυση σου για το ακριβές επίπεδο του βόθρου που βρίσκεται κάθε παράταξη. Μην απολυτοποιούμε και τα πράγματα και μας πουν απολίτικους, ε;

Βέβαια μετά βλέπω αυτό: ‘’ Χεστηκα ομως να γραψω. την αποψη μου ειπα. δε θα κατσω να υπεραναλυσω κιολας.’’ και σκέφτομαι ότι άδικα ανοίγω κουβέντα, αλλά anyway. Η αποθέωση της επιχειρηματολογίας είσαι, μεγάλε.

Γαμιώντας πρέπει να πήγε η Δ.Α.Π. Έφυγα πριν βγούνε τα ακριβή ποσοστά, αλλά πρέπει να αυξήθηκε και μάλιστα με ελάχιστες λαμογιές σε σχέση με πέρυσι. Η φετινή καταμέτρηση ήταν ίσως η πιο υγιής εδώ και ποοολάαα χρόνια στο ΠΑ.ΜΑΚ.

μαλιστα…
καλα γω φετο δεν συμμετειχα καν στην ολη διαδικασια επειδη μου φαινεται σαπια στην ολοτητα της…απ οτι φαινεται το κανανε παρα πολλοι αυτο το πραμμα…διοτι αι δαπιται εχουν στανταρ ψηφους…

Ξερεις να διαβαζεις και να βγαζεις πολυ νοημα απο τις απαντησεις αλλων. εκτος απο το οτι καταλαβες την απαντηση μου ΠΛΗΡΩΣ για το λογο που δεν γραφω επεξηγησεις και επιχειρηματα , καταλαβες ΚΑΙ το οτι πηγα και ψηφισα ΕΑΑΑΚ/ΑΡΕΝ χθες στις εκλογες. ΟΥΑΟ εισαι ιδιοφυια μιλαμε.

για ολους τους αλλους χρηστες βεβαια υπαρχει και η ειρωνεια. πηγαινε καλυτερα να μοιρασεις κανα ριζοσπαστη και να εξηγησεις τους ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ λογους που απετυχε ο κομμουνισμος στη ρωσια και τις αλλες χωρες, και ασε εμας να γραφουμε απο τον καναπε μας στο φορουμ για να αιτιολογησουμε την τεμπελια μας .

Ειχε μεγαλη αποχη στο ΠαΜακ απ’οτι ακουσα.Για ανοδο της δαπ παντως δεν εμαθα,αλλα θα μου φανει λιγο περιεργο,τα τελευταια χρονια πεφταν σταθερα.

Παπει γυρω στο 51% η Δαπ…

ΕΛΕΟΣ!!!
Οι νεοναζι ποσο πηραν? ξερεις?

Μου την δίνουν οι απολιτίκ. Όχι αυτοί που είναι ΚΑΤΑ των παρατάξεων (και εγώ ΚΑΤΑ είμαι, δεν το αναλύω όμως γιατί θα ξημερώσουμε) αλλά οι απολιτίκ. Αφού δεν έχεις επιχειρήματα ρε φίλε και είσαι ΚΑΤΑ όχι εξαιτίας ιδεολογίας αλλά επειδή απλά είσαι απολιτίκ και σε νοιάζει μόνο να πίνεις φραπέ και να παίζεις τάβλι, τι κάθεσαι και γραφεις;;;Μόνο και μόνο για να πεις κάτι;

Στο παπει επεσε τοσο πολυ η ΔΑΠ?:(:D…πΩς?

Καλα στο παντειο τωρ απρεπει να τελειωνει η καταμετρηση…Εγιναν τα ανηκουστα…Θα γραψω πιο αναλυτικα μετα η αυριο…Ακρατος ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΔΑΠ.Τα ειχα ακουσει πολλες φορες…Αλλα δεν το ειχα δει ποτε με τα ιδια μου τα ματια…Και μετα απο λιγα χρονια θα ειναι αυτα τα @@ βουλευτες ισως και υπουργοι.

Μωρε καλα καναν στους τοπογραφους(?)και τα καψαν…

να υποθεσω οτι δεν αναφερεσαι σε μενα , ετσι δεν ειναι ?

σε αντιθετη περιπτωση οπου καποιος, κατι δεν καταλαβε :

επειδη βαριεμαι να ξαναμπαινω μετα να σου πω πως ουτε φραπεδες πινω ουτε αραζω να παιζω ταβλακια. In fact στη ζωη μου να χω παει 5 φορες σε καφετεριες.

Και ναι το ξεχασα αν δεν εχεις επιχειρηματα, δεν επιτρεπεται να εκφερεις αποψη για καποιο θεμα και σημαινει οτι στερεισαι ιδεολογικού υπόβαθρου.

sos, sos… Xάθηκε μια μύγα…

χαααχαχαχα !

βαλε τον τανκιαν να σου κουνησει το αυτακι.

Nαι μωρέ, συγχαρητήρια που μπήκαν στο πολυτεχνείο, τα κάνανε λαμπόγυαλα, πλακώνονταν με κόσμο και κάιγαν κάλπες. Και εις ανώτερα.

Το θέμα είναι ότι αρκετοί ήταν 16χρονα 17χρονα. Τα οποία από κάπου και με κάποιον τρόπο έμαθαν να έχουν άποψη και για τις φοιτητικές παρατάξεις. :lol: Σόρρυ κιόλας, αλλά όταν βλέπω παιδιά λυκείου να χτυπιούνται και να φωνάζουν γ@@ται η δαπ η πασπ κ.ο.κ. με πιάνει νευρικό γέλιο.

Τέλος πάντων, η κατάσταση είναι τραγικότατη στο θέμα των φοιτητικών παρατάξεων στην Ελλάδα, απ’ όσα έχω δει εγώ τουλάχιστον. Δεν κάνει εντύπωση το γεγονός ότι η προσέλευση ήταν ακόμα πιο μικρή από τις άλλες φορές.

Εγώ αισιοδοξώ…

Βασικά είναι κακό από τώρα να φωνάζουμε για ΔΑΠ και ΠΑΣΠ.Νέμεν σημαίνει ότι ασχολούμαστε αλλά όχι με τον σωστό τρόπο.Γιατί ότι ξέρουμε για αυτές είναι από γνωστούς και όχι απο προσωπική πείρα,άρα δεν έχουμε και έγκυρη γνώμη.Αφήστε που πολλοί το κάνουν για ποζεριά και για να δείξουν ότι είναι πολιτικοποιημένοι και συνειδητοποιημένοι…

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο.