Φοιτητικές Παρατάξεις

οκ συνηδητοποιημενε εσυ, μπορεις να εισαι ενας ενεργος πολιτης που ενδιαφερεται για τα κοινα και ενργη με γνωμονα το κοινο συμφερων ολων…

δεν θελω να σου χαλασω την ψευαισθηση

(νοοτροπια που αναγεται στην φυση ολων των ζωντανων πλασματων στην γη ειναι αυτη κοιτα την παρτυ σου-νοοτροπια ελληνα ειναι κατι αλλο που θελει νεο ποστ για συζητηση)

Αλλο το ενστικτο της αυτοσυντηρησης και του συμφεροντος, και αλλο το να ενδιαφερεσαι για τα κοινα σε μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ κοινωνια. Τα εχεις μπερδεψει λιγο μου φαινεται…

Τι λές ρε φίλε δηλαδή όποιος δεν ανήκει σε κομματική παράταξη είναι ωχαδερφιστής?
Πλακά με κάνεις?
Ίσα ίσα που τα πιο ενεργά άτομα δεν ΑΝΗΚΟΥΝ σε παρατάξεις…

Όσον αφορά τον Κύριο Leper Jesus ζεί στον κόσμο του οποτέ δεν ξανακάνω διάλογο άλλο μαζί του.

Μεγάλε φωστήρα, ξαναδιάβασε τι quote- αρε ο ο από πάνω, κατανόησε ότι αναφερόταν σε αυτό: ''οτι με ενδιαφερει μονο η παρτυ μου δεν με ενδιαφερει τπτ σχετικα με πολιτικη ‘’, που εσύ το εξέλαβες έτσι: ‘‘Τι λές ρε φίλε δηλαδή όποιος δεν ανήκει σε κομματική παράταξη είναι ωχαδερφιστής?’’, και μετά σταμάτα να post- άρεις σε αυτό το θέμα γιατί 3-4 άτομα τώρα έχουμε βαρεθεί να σου λέμε ότι είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ. Δηλαδή, έλεος, ρε.

Ορθογραφική παρέμβαση: Μπορείτε να σταματήσετε να γράφετε την “παρτυ” αντί για την “πάρτη”;
Διευκρίνηση: “Η πάρτη μου” = ο εαυτούλης μου
“Το πάρτυ της ΔΑΠ” = χώρος πολιτικής (απ)αλλοτρίωσης

Συνεχίστε παρακαλώ…

:lol::lol:

Λοιπον απολιτικ οντα του φορουμ… οπως και αν εννοειται ο νεολογισμος αυτος… θα σας μιλησω στεγνα…

Ειστε :

1. 16 χρονων, οποτε μπορω να σας δικαιολογησω, καποτε κ γω σε αυτην την ηλικια τις ιδιες παπαριες ελεγα…

ή

1. Βολεψακηδες του κερατα. Εχετε μπαμπα φραγκατο, σας πηρε αμαξακι, περνατε “καλα”, κλπ

ή

1. Ειστε μοιρολογιστρες του κωλου. Πολιτική=σκατα αρα ΔΕΝ θα κατσω να ασχοληθω, δηλωνω απολιτικ και ειμαι αρνταν.

Λοιπον αγορινες και κοριτσαρες μου. Αν αυτη τη στιγμη μπορειτε να λετε ελευθερα την γνωμη σας. Αν δουλευετε 8ωρο (α ναι ξεχασα θα το χασουμε κ αυτο, κ οχι μονο αυτο, εξαιτιας σας). αν εχετε ασφαλιση, αν εχετε δωρα κλπ. Αν έχετε τη δυνατοτητα “συμμετοχης” στα κοινα. Αν… Αν… Αν…
Αυτα τα έχετε γιατι καποιοι αλλοι πριν απο σας, ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ και παλεψαν για τα δικαιωματα τους και των γενεων που ερχονται.

Αλλα τι λεμε τωρα…σε λιγο θα πληρωνετε για να βρειτε δουλεια (εξαιρουνται οι βολεψακηδες), θα δουλευετε 14ωρα και θα λετε κ ευχαριστω, κλπ. Αλλα εσεις εκει. ΑΠΟΛΙΤΙΚ.

Σας λενε εδω μεσα. Πολιτικοποιημενος δε σημαινει απαραιτητα και κομματοσκυλο. Χαμπαρι εσεις. Αλλα ναι σας θυμαμαι. Εσεις οι ΑΠΟΛΙΤΙΚ ειναι που χαριζετε ανενδοιαστα την ψηφο σας σε ΠΑΣΠ/ΔΑΠ. Για να μην χασετε την γαμωΜυκονο. Για να πατε στο παρτακι με τα σεξι γκομενακια. Για να κονομησετε κανα καλο κονε μηπως περασετε κανα μαθημα. Εσεις θα τρεξετε πρωτοι για ρουσφετι μπας και μπειτε σε κανα stage προγραμμα να παιρνετε 3 κ 60. Κατα τα αλλα ΑΠΟΛΙΤΙΚ.

Το αμαξακι σας, το σπιτακι σας και την βολη σας. Το νεο “Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια”.

Νεοι ανθρωποι γαμω το κερατο μου και κοιτατε μονο τον κωλο σας. Καποτε θα χρειαστειτε την βοηθεια των συμπολιτων σας, αλλα δε θα βρειτε κανενα γιατι ολοι θα ειναι ΑΠΟΛΙΤΙΚ.

κ αν Πολιτης = Πολιτικοποιηση

τοτε Απολιτικ = Μη Πολιτης.

Listening to: Oasis - Wonderwall
via FoxyTunes

Παρακαλώ να διαγραφεί πάραυτα το απαράδεκτο και εμπρηστικό ποστ του ΕΑΜοβούλγαρου Isis και να εξοριστεί ο εν λόγω χρήστης στον Άη Στράτη για ν’ ανανήψει και να γίνει επιτέλους Έλληνας.

Το ποστ του/της Isis ηταν σωστο αν και εμπρηστικο.
Εχω βαρεθει να ακουω οτι το να ενδιαφερεσαι για την πολιτιτη και για το αν η καθε κυβερνηση σου πιανει το κωλαρακι, σε κανει αυτοματα κομματοσκυλο.
Προσωπικα δεν υπαγομαι σε καποιο κομμα. Υπαρχουν κομματα με τα οποια συμφωνω πιο πολυ απ’οτι με αλλα αλλα και με αυτα διαφωνω σε καποια σημεια.

Αλλα και παλι ρε φιλε δε γυρναω να πω οτι με ενδιαφερει μοναχα η παρτη μου οπως το αλλο το ποστ που ειδα πιο πανω. Δηλαδη πραγματικα (γνωμη μου και ας την κατακρινετε αμα θελετε), πρεπει να εισαι πολυ στουρνος και κοιμησμενος για να γαμανε ολο τον κοσμο γυρω σου, να σε κοροιδευει το κρατος μες’στη μουρη σου με τα παιχνιδια που παιζει, και εσυ να καθεσαι αραχτος να πινεις τη φραπεδια σου, να χαζευεις τα γκομενακια και να λες “δε βαριεσαι…”

Ξαναλεω… γαματη νοοτροπια του κλασσικου νεοελληνα. Ωχαδερφισμος οσο δεν παει. Ετσι θα παμε μπροστα :thumbup:

Σημειωτεων, romantic_7, θα υποθεσω οτι δεν διαβασες καλα τι quote-αρα στο προηγουμενο post μου και εγραψες αυτο που εγραψες. Ο Leper Jesus με καλυψε απολυτα

Ένα λάθος κάναμε και παρεξηγήσαμε το όσα έγραψε ό ISIS αλλά ο μεγάλος φωστήρας και προκλητικός Leper Jesus μου επιτέθηκε προσωπικά.
Ελπίζω οι διαχειρειστές του forum να μην του επιτρέψουν ΞΑΝΑ τέτοιες επιθέσεις γιατί το άτομο το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί και να βρίζει χωρίς επιχειρήματα απλά πετάει τα δικά του τσιτάτα και μετά το παίζει επαναστάτης.
Άλλο ένας επαναστάτης του καναπέ

Αφιερωμένο στον Leper Jesus το τραγουδάκι

Γραψ’του κι ενα ποιημα.

Αυτά είναι, ευχαριστώ για τα 15 λεπτά που μου παραχώρησες.
:slight_smile:

Πηγα χτες στη σχολη να γραφτω και σας παρακαλω πειτε μου οτι το παρακατω σκηνικο ΔΕΝ ισχυει σε ολες ε? :?

Με το που μπηκα στην γραμματεια της σχολης με τον φακελο και τα δικαιολογητικα που ηταν απαραιτητα για την εγγραφη, αφου με ρωτησαν το ονομα μου και ελεγξαν οτι οντως εχω περασει εκει, μου δωσαν εναν φακελο με τις διαφορες αιτησεις για συμπληρωμα και μου λενε ‘‘Πηγαινε εξω στα παιδια να σε βοηθησουν να γραφτεις και να συμπληρωσεις τις αιτησεις’’. Βεβαια τα μοναδικα παιδια εξω ηταν της ΔΑΠ.Το καλο ειναι οτι εγω δεν συμπληρωνα τιποτα και τα γραφε ολα μια τυπισσα της δαπ, οπου τα παρεδωσε μετα στην γραμματεια και μου εδωσαν το πασο.Αυτο ομως δεν θα πρεπε να γινεται ξερω γω μεσα στο γραφειο της γραμματειας απο καθε σπουδαστη προς εγγραφη με τη βοηθεια καποιου υπευθυνου της γραμματειας?

Α Όχι εμεις έχουμε όλο το μπούγιο απ’εξω απο την γραμματεία!

Ηταν και ωραια γκόμενα ε?

Ευτυχως σε εμενα δεν ειχε τετοια. Υπηρχε κοσμος απ’εξω που μοιραζε φυλλαδια αλλα στην αιθουσα της γραμματειας καθομασταν μονοι μας και τα συμπληρωναμε, με βοηθεια απο τις γραμματεις οταν την χρειαζομασταν.

@νταρκ
Απ τις αλλες παραταξεις τα τραπεζακια ηταν αδεια:Ρ
@δατς
Οχι σαπια ηταν!

Kαι σε εμένα συνέβη το ίδιο περίπου με τον Νέκρο. Μόνο που ήταν χειρότερα. Με το πάτησα στον ΠΑ.ΠΕΙ. μου ήρθε μια ΔΑΠίτισσα και άρχισε να μου λέει αν θέλω βοήθεια και τέτοια. Εκνευρίζομαι, αλλά λέω από μέσα μου: ‘‘Ρε μαλάκα, άστην να πει ό,τι γουστάρει, οπότε να τελειώσεις νωρίτερα’’.

Μέγα λάθος. Με ανέβασε στην γραμματεία, όπου ήταν αμέτρητοι ΔΑΠίτες, που έκλειναν όλη την σκάλα, και οι άνθρωποι -όπως εγώ- που ήθελαν να γραφτούν ήταν σαφώς λιγότεροι. Εγώ προσωπικά συμπλήρωσα τα δικαιολογητικά στο πόδι, ενώ μου μιλούσαν κάτι ΔΑΠίτισσες. Τέσσερα τηλέφωνα μου δώσανε.

Να μην τα πολυλογώ, έκανα 2.5 ώρες να γραφτώ. Ναι, με τις ΔΑΠίτισσες να μου μιλάνε ακατάπαυστα. Τις μαλακίες που άκουσα, δεν θα τις ξανακούσω. Πουθενά. Εάν τα πίστευαν αυτά που ισχυρίζονταν ήταν καθυστερημένοι. Μόνο που δεν ήταν. Απλώς, τα παιδιά θέλαν να βολευτούν.

Κλείνω. Η πλειοψηφία αυτών των ατόμων μου φέρνουν εμετικές τάσεις. Μέχρι την εγγραφή μου η γνώμη μου πλησίαζε πολύ την γνώμη του Ellanor. Τώρα, με τα δεδομένα που είδα με τα ίδια μου τα μάτια, είμαι ορθά κοφτά κατά. Η υγιής πολιτικοποίηση δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που αντιμετώπισα προχθές.

Παντου ετσι γινεται…Απλα σε σας(Αρτα ειπαμε?) θα εχει λογικα μονο ΔΑΠ:? ενω σε μας ειχε και Πασπιτες και Πκσιτες διπλα στη γραμματεια.Ειναι πραγματικα τραγικο…Αντι να υπαρχει μια οργανωμενη γραμματεια σε καθε τμημα να βοηθαει τους πρωτοετεις φοιτητες…Για να μην λεμε οτι φταινε μονο οι παραταξεις…Η ιδια η δομη του πανεπιστημιου τις εχει αφησει να κανουν οτι γουσταρουν…

Σημ.Για να μην εχουμε στιχμυθιες με καποιον Πκσιτη…:p…Η πκσιτες δεν ειμαι σιγουρος αν γινοντουσαν τοσο χωμα και συμπληρωναν μεχρι και τα χαρτια σου η απλα μοιραζαν φυλλαδια κλπ.

Μην συγκρινουμε πκς με δαπ ομως…