Φοιτητικές Παρατάξεις

Ε προφανώς. Στη σχολή μας οι Δαπίτες είναι ήρεμοι. Οι ΠΚΣίτες ήταν αυτοι που έφεραν κόσμο για να δείρουν ΕΑΑΚίτες.

Kαλα το περιστατικο του PanosKosto δεν ειναι πρωτοφανες ουτε περιεργο ισα ισα υπερσυνηθισμενο ειναι.Το δικο μου το επιβεβαιωνει ο Κιρατζος (ναι Αρτα).Οχι ειχε και τραπεζακια πασπ και πκς απλα δεν ειχε ατομα σε αυτα.

Ε το σωστο αυτο εδω πρεπει να ηταν:

Δυστυχως αυτο ειδα και γω να συμβαινει.Η γραμματεια ηξερε με τα μικρα τους ονοματα τους δαπιτες και φαινεται οτι δουλευουνε και συνεργαζονται αρκετα καλα μεταξυ τους…

Καλά, εννοείται ότι οι ΔΑΠίτες ήξεραν τα άτομα της γραμματείας. Αφού εμείς περιμέναμε από έξω και αυτοί τα έλεγαν.

Φαντάζομαι χωρις κανεναν λόγο.

ενταξει ρε παιδια, δεν υπαρχει και συνομωσια μεταξυ γραμματειας και παραταξεων.
απλα επειδη οι σπασαρχιδες συχναζουν στη γραμματεια για ‘‘εξυπηρετηση’’ σιγα-σιγα τους γνωριζουν.
παντως κι εγω ειχα μεινει μαλακας απο το γλυψιμο την πρωτη μερα που πηγα.αηδιαστικοι.

Καλα εμενα μου ειχαν πιασει κουβεντα 2 ΠΚΣιτσες, τηλεφωνα κλπ αλλα γενικα δεν μπορω να πω οτι καποια παραταξη με επρηξε. Απλως φυλλαδια μοιραζαν. Λογικα αυτες θα με ειδαν με το μαλλι και θα ειπαν δικος μας ειναι :stuck_out_tongue:

PS: Dark να σε ρωτησω. Το στεκι που εχει η σχολη μας λεει τιποτα? Διαβαζα σε ενα φυλλαδιο για αυτο, μπηκα και στο site.

ναι αυτο με το μαλλι ισχυει.για να φανταστεις εμενα οι δαπιτες ειναι οι μονοι που δε μου μιλησαν.
μακρυμαλλης, αρα τζαμπα κοπος.:lol:

Ναι. Ο λόγος ήταν κάτι αφίσες των ΕΑΑΚ που κατέβασαν οι ΠΚΣίτες απο τη χαρά τους που βγήκαν 1οι. Οι ΕΑΑΚίτες πήγαν να διεκδικήσουν πίσω τον χώρο τους και πιαστήκαν στα χέρια.

Αλλα πες μου, πως γίνετε πριν καν κατεβάσετε τις αφίσες να έχουν μαζευτει γύρω απο την Σχολή ετοιμοπόλεμοι ΠΚΣίτες.

και το θέμα δεν είναι ο λόγος που έγινε όλο αυτο το. Αλλα το γεγονός.

[SIZE=“5”]ΔΛΔ, ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΚΣΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΤΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΛΠ, ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΑΣ;[/SIZE]

Αλλα καλοί μαλάκες ειναι και οι ΕΑΑΚίτες που ενώ έβλεπαν οτι προκαλούσατε έπαιξαν το παιχνίδι σας…

Εμενα πηγε να μου δωσει ενας δαπιτης, μου λεει “φιλε, γεια σου της Δαπ ειμαστε, θελεις?” και του απανταω “Μπα” :smiley:

Dark, 1η η ΠΚΣ στις εκλογες στην σχολη μας?

Ναι δεν προκαλουν οι αγιοι οι εαακιτες.
Πραγματικα το οτι επαιξαν ξυλο αναιρει τα λογια για την οικονομικη κριση,και τι σημαινει δεν σεβονται τον χωρο τους?

86,72% ; :expressionless: Αυτό είναι τεράστιο νούμερο!

thats το “δε σέβονται το χώρο τους” είναι μια μεγάλη αλήθεια στα ελληνικά ΑΕΙ. Θα σου πω ένα υπεραπλό πρόβλημα (και μπορώ να μιλάω για ώρες). Ένα από τα πράγματα που μίσησα στη σχολή μου ήταν τα κομματικά συνθήματα στους τοίχους που γράφονταν ξανά αν κάποιος έβαφε τη σχολή και οι αφίσες τους στα παράθυρα, έτσι ώστε ποτέ να μην έχει φυσικό φως η σχολή. Αυτό είναι ένα από τα άπειρα παραδείγματα. Καλώς ή κακώς πολλοί μέσα στις παρατάξεις δε σέβονται πως όλα αυτά κοστίζουν και τα πληρώνει ο Έλληνας και αντί να σεβαστούν το ΑΕΙ τους, επιλέγουν να το κάνουν ακόμη πιο χάλια.

Ακριβώς το αντίθετο από ότι προσπαθούν άλλοι συνάδελφοι τους στην ίδια παράταξη και αναγκάζονται να τους ανέχονται για ψηφοθηρικούς λόγους… Ο ένας παλεύει να πείσει να αυξηθεί η κρατική επιχορήγηση για την παιδεία κι ο άλλος παλεύει να πείσει πως είναι μάταιο να πέσουν λεφτά γιατί θα γίνει αυτό που θέλει αυτός…

Δεν μιλησε κανεις για συνομοσια…Μιλησα για συνεργασια.Ειμαστε ανοργανωτοι που ειμαστε(δηλαωσεις μαθηματων με εναν υπολογιστη) τα ξυνουμε κατα βαση ε ας δωσουμε λιγη δουλεια και στα κορακια.Με ενα σμπαρο δυο τριγωνια…Καμια προσπαθεια για οργανωση+στηριξη απο παραταξεις.
Ενω αν υπηρχε μια οργανωμενη γραμματεια απλα δεν θα εμπλεκονταν οι παραταξεις σε θεματα που δεν τους αφορουν οπως ειναι η εγγραφη!(η το να βγαζεις πασο πιο γρηγορα κλπ ρουσφετια)

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν κατηγορω τις γραμματειες αυτες καθαυτες αλλα τη διοικουσα του πανεπιστημιου(πρυτανικα κλπ) την οποια μαλλον συμφερει η ολη κατασταση…

Ρε thats πας καλα να πουμε…?Ξυλο σε συμφοιτητες απο αλλους?Ξερουμε ειναι κλασικη τακτικη αλλα εχει πλακα που το βλεπεις τοσο ψυχραιμα…Με τετοια μυαλα να πας στο πανεπιστημιο…8)

Μακαρι το προβλημα των αει τει να τανε οι αφισες.

Σε ιεκ ειμαι εγω,ρε κιρατζε μια χαρα παω.
Δεν σου πα οτι πρεπει να παιζουν ξυλο οι φοιτητες,ρωτησα τον λογο που παιξαν ξύλο.
Τωρα το αμα πρεπει η οχι το συζηταμε καποια αλλη στιγμη.

Καλά μην φανταστείς. Στα ίδια νούμερα με πρόπερσι. Απλώς έπεσε ο κόσμος στις άλλες παρατάξεις. Για 1 ψήφο βγήκαν πρώτοι.

http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=5142
http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=5140
http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=5136
http://patras.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=5132

Όχι το οτι έπαιξαν ξύλο. Το οτι είναι τραμπούκοι. Και μετα πως θα πείσετε τον κόσμο οτι πρέπει να σασ εμπιστευτει;

Και επειδη ίσως μερικοι βαριουνται να διαβάσουν τα άρθρα ενδεικτικά:

Συγκεκριμενα, πρωι πρωι και με προετοιμασια απο τα πριν, κεντρικα στελεχη της ΚΝΕ βρεθηκαν στους ηλεκτρ, και ξηλωσαν το χωρο της ΕΑΑΚ.Απωθηθηκαν απο τους ισαριθμους ΕΑΑΚιτες που ηταν εκει,και εν συνεχεια καλεσαν ολο τον κοσμο τους (περι τους 80) και χτυπησαν ασχημα κοσμο.Πιο σοβαρα,διακομιστηκε συναδελφος στο νοσοκομειο καθως ετρεχε αιμα απο το ματι του και εγκεφαλικο υγρο απο τη μυτη του.Εξαισιο δειγμα ανδρειας,ο ξυλοδαρμος συναδελφισσας που απο τα πριν αντιμετωπιζε προβλημα στη μεση.Συνολικα 4 ΕΑΑΚιτες διακομιστηκαν στο νοσοκομειο.Η φοβερη αυτη επιδειξη αδυναμιας απο τα παιδια της ΚΝΕ φανερωνει την αγωνια τους αφου παροτι πηραν τη σχολη των Ηλ/Μηχ επεσαν σε ποσοστα πανελλαδικα και σιγα σιγα πληρωνουν το τιμημα της στασης τους στο Δεκεμβρη,το φοιτιτικο κινημα και τις αλητειες τους στα εργατικα.

Όταν νιώσω οτι δεν απειλούμε να πάω στο Νοσοκομείο απο τους ΚΝίτες τοτε μόνο θα τους θεωρήσω σοβαρή πολιτική δύναμη.

Timeous να τα ακους αυτα και κάθε φορά που θα σε πλησιάζουν να τους λες “εμαθα οτι δερνετε κόσμο”. Να δω τι θα σου λένε!!!

Και το πιο αστείο βέβαια. Μετά το ξύλο, έβγαλαν ανακοινωση οι ΚΝίτες

“Όλα αυτα είναι προσπάθειες να αποδυναμώσουν το ΚΚΕ κλπ κλπ. Γι’αυτο ψηφίζουμε όλοι στις ευρωεκλογές ΚΚΕ”

#-o

Δηλαδή αν ψήφιζα ΚΚΕ στις ευρωεκλογές θα ένιωθα τώρα οτι έχω ενα υγειες πανεπιστήμιο;

Σου έγραψα πως αυτό είναι το λιγότερο. Αν θες μπορώ να σου μιλήσω για συμφοιτητές μου που δεν άφησαν την εγκατάσταση υπερσημαντικών πειραματικών εγκαταστάσεων γιατί είχει αποφασιστεί “κατάληψη”. Τα πειράματα και η έρευνα πήγε πολλούς μήνες πίσω. Και το να παίζεις ξύλο για αφίσες απλά υποβαθμίζει τον κόπο που έχουν ρίξει ορισμένοι άνθρωποι για να βελτιωθεί η παιδεία στην Ελλάδα.

Το 87% του κόσμου που είναι Κατά, είναι κατά για κάποιο λόγο Δατς. Αν εμείς οι υπόλοιποι 13% λέμε “όχι, τα πάντα βαίνουν καλώς”, τότε εμείς κάτι κάνουμε λάθος…

Και πλιζ σαν χρήστης μιλάω, το θέμα αφορά τις φοιτητικές παρατάξεις στο σύνολο τους. Μην κάνεις θέμα ό,τι κακό γράφει κάποιος για την ΠΚΣ, το ΚΚΕ, τη ΚΝΕ, τον Στάλιν ή τη Σοβιετική Ένωση… Άγιοι δεν υπήρξαν σε αυτή τη ζωή…

Δεν σχολιαζω βαριεμαι να τσακωθω…
Τις πηγες δεν τις σχολιαζω επισης…

Εγώ αύριο θα πάω για εγγραφή και αυτά τα κοράκια τα φοβάμαι… Η μαλακία είναι ότι δεν έχω και μακρύ μαλλί…:stuck_out_tongue: Θα δω τι θα κάνω… Αλλά φοβάμαι σας λέω…:?

Θεσσαλονίκη 2007

Για μια αφίσα; Όχι. Οι Κνίτες έφαγαν ξύλο για όλους τους λόγους του κόσμου. :slight_smile:

EDIT: Α, ρε, δε μου εμφανίζεται η εικόνα και χάνεται το νόημα του post. Δεν πειράζει.

Βασικα dark, πιο πολυ απειλεισαι να πας στο νοσοκομειο απο τους μπραβους των ΔΑΠιτων παρα απο τους Κνιτες.
Και για τους ΕΑΑΚιτες εχω πολλα περιστατικα να αναφερω αλλα ειναι απλα ηλιθιο να αρχισουμε να μετραμε τραμπουκισμους. Οσο και η εξισωση που κανεις στον τραμπουκισμο και την πολιτικη ψηφο.

Οι πηγες ασχολιαστες και απο μενα… Εγκεφαλικο υγρο απο τη μυτη λεει…