Μνιεχ…Αυτο επρεπε να κανεις απο την αρχη μαλλον…Δεν εχει νοημα να μιλας για πραγματα που δεν γνωριζεις…#-o
Εγκεφαλικό υγρό από την μύτη! Αχαχαχχαχααχαχαχα!
Το εχω πει κι εγώ οτι το indymedia δεν είναι και η πιο αξιοπιστη πηγή ενημέρωσης.
Αν και αυτο με το εγκεφαλικο υγρο το άκουσα πρώτα απο μια φίλη μου που οι γονεις της δουλεύουν στο Νοσοκομείο του Ρίου.
Και επίσης οι ΕΑΑΚίτες φωτοτύπισαν τις διαγνώσεις των γιατρών και τα είχαν κολλήσει στους τοίχους. (οπου προφανως είναι και η διαγνωση για το εγκεφαλικό υγρό)
Τεσπα δατς δεν περίμενα να σχολιάσεις.
και οι κνίτες εδώ μλκιες μου έλεγαν.
Εχεις βαλει 2 φορες το http, γι’αυτο δεν εμφανιζεται.
Η φωτο του Λεπερ ειναι αυτη:
Τhats why μην εξουσιάζεσαι από τίποτα ρε… Είναι κρίμα…
πες τα ρε νταρκ… τα θυμάμαι τα τραγελαφικά αυτά σκινηκά
timeous στις κνίτισες που σου μίλησαν ήταν κανα καλό?
Θυμάσαι ρε; Που γινόταν μάθημα μέσα και οι άλλοι φωνάζαν απ’έξω συνθήματα λες και το ΚΚΕ κάνει πορεία στους ΗΜ&ΤΥ
χαχαχαχαχαχχαχ
Ναι, πηρα και κινητο, αλλα δεν θυμαμαι ονομα #-o#-o#-o
Μάλλον λέει την… :roll:
Καλα καλα μας επεισες
ΝΑΙ ΡΕ!!! Οι άντρες έδερναν και οι γυναίκες τους, έβριζαν κι έκραζαν και έριχναν που και που καμιά ανάστροφη σε κάνα διερχόμενο εαακίτη…Σα κότες! Μάλακα τραγικές σκηνές πραγματικά…Το τι βρισιές είχα ακούσει από ωραίες (!) κνίτισες για εαακίτισες…Κάτι αραχνομούνα και κάτι τετοια…άσε άσε
και το χειρότερο δεν είναι το ξύλο…το χείροτερο είναι ότι μετά τους έδιωξαν απ τη σχολή
νταρκ ξέρεις ποια…δεν λέμε ονόματα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΡΑΧΝΟΜΟΥΝΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
edit: Ξέρω ξέρω
Δεν ξερετε
Είχαμε βγει και για καφέ για να μου προτείνει να μπω στο ψηφοδέλτιο.
χαχαχα πρωτότυπα πράματα:D
Που να’ξερε ε…
Φτου, τοτε θα την ξερετε
Αν γινει αυτο, τοτε θα της πεταξω αυτο με το ξυλο που μου ειπες, να γελασω τουλαχιστον λιγακι