Καλά τα λέτε αλλά όλοι πήγατε και ψηφίσατε ΔΑΠ και ΠΑΣΠ για το μπάνικο το γκομενάκι που μοίραζε τα φυλλάδια και σας είχε δώσει και το τηλ του “για να τα πείτε”.
Πάντως πάλι καλά που τελειώσανε και φέτος οι φοιτητικές. Για ένα χρόνο τουλάχιστον (μέχρι τις επόμενες δηλαδή) θα απαλλαγούμε εδώ μέσα από την απολιτίκ ανενταχτίλα.
το καλό στη σχολή μ είναι πως δν έχουμε τέτοια γκομενάκια (από παρατάξεις) , και τις κράζουμε ελεύθερα χωρίς τον φόβο να μείνουμε μπακούρια …
Ευτυχως που τελειωσαν οι εκλογες και οι πολιτικ ψηφοθηρες θα σταματησουν να μας πρηζουν για να τους ψηφισουμε και θα γυρισουν στην απολιτικ ακολουθωγραμμιλα τους.
Ψηφίζω κ εγώ (Σ)κατά.
ψωμι,μπριζολα,coca cola:lol:
ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΦΤΟΥΝ!
ΣΤΟΙΡΙΖΟ
Έτσι πρέπει, να [SIZE=“4”]Σ[/SIZE][SIZE=“1”]τ[/SIZE][SIZE=“4”]ΥΡΙΖ[/SIZE][SIZE=“1”]εις[/SIZE].
Χαχ, καλή προσπάθεια.
Και τόσα χρόνια μετά ακόμα περιμένω…
Έχετε παρατηρήσει ότι όσοι εκφράζονται εδώ κατά των παρατάξεων στην ουσία εκφράζονται κατά των εκλογών και δεν το έχουν καταλάβει; Γιατί κανείς δε λέει ότι θέλει να απαγορευτεί να μαζεύεται μία ομάδα ατόμων με κοινά πιστεύω και να τα διατυμπανίζει. Όλοι λένε ότι δε θέλουν οι παρατάξεις να κάνουν κουμάντο στη σχολή αλλά να κάνουν οι φοιτητές μέσα από τις Γενικές Συνελέυσεις. Δεν είναι κακό αυτό, σχεδόν είναι αισιόδοξο…
+1, αυτό είναι θετικό…
Το κακό είναι πως με το ζόρι (στις περισσότερες σχολές) μαζεύεται απαρτία για Γ.Σ.
Πολύ ωραία όλα αυτά mandrake, αλλά η ΠΑΣΠ στην ΑΣΟΕΕ πχ πήρε 61% φέτος.
Οπότε μάλλον όλοι κράζουν τις παρατάξεις, αλλά οι σημειώσεις, τα παρτάκια και τα ξώβυζα κάνουν τη δουλειά τους εν τέλει.
Ε, είπα, “σχεδόν”…
δεν ειναι ακριβως ετσι…εκτος του οτι η ανενταχτιλα δεν ειναι παντα και απολιτικ, ακομα και η ‘‘απολιτικ’’ ειναι δικαιολογημενη πλεον νομιζω. Λαθος κατ εμε αλλα την καταλαβαινω.
Προσωπικα καποτε συνεπλευσα με αριστερη παραταξη και ακουσα τον πιο ξυλινο και ακαμπτο λογο που εχω ακουσει απο 20χρονους. ε ξεκοψα και δεν θελω να ειμαι μερος. Ξερω απειρο κοσμο που εχει προσπαθησει και απογοητευτηκε απο νοοτροπιες και τακτικες
εδω το θεμα ειναι οτι μεγαλο ποσοστο του κοσμου δεν ασχολειται με τον πολιτικο λογο κτλ πλεον…ειτε υπηρχανε ειτε οχι παραταξεις κατι θα υπηρχε σαν συλλογος ξερω γω να απορροφησει τον κοσμο αυτο. Εγω βλεπω την ΠΑΣΠ_ΔΑΠ οχι σαν παραταξεις πλεον αλλα κατι σαν το 18/24 που υπαρχει εδω στη Θεσσαλονικη.
δεν ξερω μπορει να λεω μπαρουφες για το τελευταιο…:-k
Εγω παλι ξερω απειρο κοσμο που λεει οτι προσπαθησε αλλα ξενερωσε, και στην πραγματικοτητα, η μεγαλυτερη προσπαθεια που εκανε ηταν να ανοιξει καμια εφημεριδα και να δει καμια ομιλια του Καραμανλη στην τηλεοραση για κανα 5λεπτο πριν το γυρισει στο Fame Story. Και μετα λενε οτι απογοητευτηκαν και γυρνανε παλι στην φραπεδια και τον ωχαδερφισμο για να μην πω σταρχιδισμο τους. Οταν ερθει η ωρα να κατεβουν σε καμια πορεια για παραδειγμα ή γενικα να κουνησουν λιγο τον κωλο τους, προτιμουν την καφετερια.
Ολοι εχουν γινει λιγο επαναστατες τελικα. Οι περισσοτεροι για μερα το πολυ…
Για να καταλάβω δηλαδή, λές ότι όλοι όσοι δεν συμμετέχουν σε πολιτικές παρατάξεις στα πανεπιστήμια το κάνουν επειδή είναι σταρχιδιστές και ψευτοεπαναστάτες;Όχι οτι μπορώ να έχω γνώμη αφού σε ιδιωτική σχολή έχω σπουδάσει, αλλά ως λογική μου παραφένεται απόλυτη για να ισχύει :-k
Δε νομιζω να ανεφερα κατι για ολους. Και στην τελευταια προταση ηταν ειρωνικο
προφανως υπαρχει και αυτο…