Φοιτητικές Παρατάξεις

καθολου συντονισμενο δεν ηταν. συντονισμενα εκ Περισσου οι κνιτες κανουν βλακειες.
ερχεται ο νομος πλαισιο και απο τους κνιτες που θα περιμενα να παλεψουν μαζι μου (θεωρητικα μιλωντας) βλεπω να κανουν οτι να’ναι.
για τους 5-6 μπαχαλους δε θα το σχολιασω…

Mη γραφεται βλακειες στο ιντερνετ. Οποιος ηταν εκει ξερει, οποιος δεν ηταν, δε θα τα μαθει απο το ροκιν παντως! :wink:

Τότε αυτοί που ήταν εκεί ας μην καυχιούνται για αυτά τα πράγματα. So simple.

Aυτο ακριβως λεω :wink:

θα ειχα την αναγκη να τις βγαλω προς τα εξω (με τον τροπο που εννοεις) αν εβλεπα οτι θα υπηρχε περιπτωση να πιασουν τοπο. οχι απο αποψη να βρω “συμμαχους” αλλα απο αποψη να “γινει κατι”. επιπλεον αυτη η χωρα μου δημιουργει μια πληρη απεχθεια με τον τροπο που λειτουργει για να θελω να γινω ενεργο “πολιτικα” μελος της. και ξερω οτι δεν ειμαι ο μονος που νιωθει ετσι. ισως αυτο να φαινεται-ειναι λαθος αντιμετωπιση. ισως και οχι (στη συγκεκριμενη χωρα, στη συγκεκριμενη εποχη και με τις υπαρχουσες συνθηκες)…

Έχουν αρχίσει άτομα παρατάξεις και πρόσφατα υπήρχε ένα παράδειγμα όπου μία προσπάθεια κάποιον ατόμων να φτιάξουν δικιά τους παράταξη και να εκφέρουν τις απόψεις τους έπεσε στο κενό γιατί τους επιτέθηκαν τα καλά παιδιά πού δεν έχουν κανένα πρόβλημα όπως εσείς να αρχίσει κάποιος δικιά του παράταξη.

Οι απόψεις τους αφενός ‘‘περίεργες’’ αλλά εφόσον υπάρχει δημοκρατία είχαν κάθε δικαίωμα πράγμα το οποίο δεν πτόησε κάποια άτομα.

Με λίγα λόγια αναιρείτε αυτά που λέτε τα οποία είναι δικαιολογίες εκτός και αν θεωρείται αυτονόητο και πολύ φυσιολογικό το ξύλο μεταξύ παρατάξεων γιατί ο καθένας πρέπει να υπερασπίζεται τις απόψεις του με την βία.

A για τους Φωσιτες λες…Οκ και νομιζα οτι μιλουσαμε σοβαρα

εγω δεν ξερω την συγκεκριμενη περιπτωση αλλα δεν μπα να ταν και σατανιστες. γιατι να τις φανε??? ξαφνικα εγινε ασοβαρη η συζητηση???

Ειπα εγω να τις φανε ρε παληκαρι μου?Απλα δεν μ αρεσει η τροπη της συζητησης…Μιλουσαμε για το αν καποιος που θελει να εκφρασει τις ιδεες του εξω απο κομματικες παραταξεις μπορει μεσα στο πανεπιστημιο και ξαφνικα(με την καιρια οπως παντα παρεμβαση Τοχαρα) φτασαμε στους ακροδεξιους.Ε ειμαι ευαισθητος δεν μπορω.

δηλαδη αν επροκειτω για ακροαριστερους θα ηταν οκ?

Ν α ι

Θιασώτες του Καποδίστρια ήταν… και ότι να ναι αλλά και πάλι τους σπάσανε το τραπέζι και σκίσανε τις αφίσες για κάποιο δημοκρατικό λόγο δεν είναι το νόημα αυτό το νόημα είναι το ότι δεν μπορείς να λες ότι αρχίζεις πανεύκολα μία δικιά σου παράταξη και να μου συγκρίνεις άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να ρίχνουν μία ψήφο και μετά να είναι πολιτικά αδρανείς με τα άτομα πού πρέπει να αρχίσουν κάτι δικό τους

Που σου ειπα μωρε για ατομα που ριχνουν μια ψηφο…Διαβαζε καλυτερα πριν παρεμβεις

Και βάζε σημεία στίξης.

Συγνώμη κύριε Άδωνη Γεωργιάδη …
Η πλειοψηφία τον ατόμων που είναι στις παρατάξεις δεν έχουν ενταχθεί αφότου έχουν διαβάσει κάποια βιβλία και έχουν καταλάβει το τι πρεσβεύει η παράταξη , αλλά από απλή προπαγάνδα κάθε τύπου άμεση ή έμμεση και αυτό είναι που δεν μπορείς να καταλάβεις. Για αυτό δεν έχουνε αρχίσει άλλες παρατάξεις παρά αυτές που εκπροσωπούν έμμεσα κάποιο κόμμα.

γιατι παρακαλω? και οι 2 το ιδιο “κλειστομυαλοι” ειναι… αντι για το κλειστομυαλοι πηγαινει και το δογματικοι πολλες φορες…

Τα αλλα δεν τα σχολιαζω…

Για αυτό δεν έχουνε αρχίσει άλλες παρατάξεις παρά αυτές που εκπροσωπούν έμμεσα κάποιο κόμμα.

Ψεμμα.Υπαρχουν παρα πολλες ομαδες ανθρπωπων σε καθε πανεπιστημιο…

Γιατί δεν τα σχολιάζεις? Θα χε πολύ ενδιαφέρον,έχω την εντύπωση πως δεν σχολιάζεις τα πιο εύστοχα

Δεν τα σχολιαζω γιατι δεν με ενδιαφερει να μπω στο το τρολ-τριπακι του Τοχαρα που εχει βγαλει μια φοβερη θεωρια για τα παντα ενω απο την αλλη φαινεται η στρεβλη αντιμετωπιση της πραγματικοτητας…Ας ξεκαθαρισουμε τα οφθαλμοφανη λοιπον και μετα παμε και στο ποιος ειναι η δεν ειναι στις παραταξεις.

Ωραία.Είσαι ο Kiratzos,ΔΕΝ συμφωνείς με κάποιο κόμμα,και έχεις δικιά σου κοσμοθεωρία.

Τι κάνεις ώστε να ασχοληθείς με αυτή,να μην τρώει όλο το χρόνο σου,και χωρίς να δεχθείς τραμπουκισμούς και έντονες πιέσεις?

Είμαι ο comealot,και αυτό που πιστεύω πιστεύω πως θέλει ψάξιμο πρώτα για να διατυπωθεί,πολύ ψάξιμο.Τι κάνω?