Το αποφάσισα, θα ψηφίσω Silent Winter στο Αγαπάμε #4.
Ρε την κακομοίρα την Silent,ακούς εκεί πράγματα που λέει,αντί ΗΔΗ να έχει διαβάσει και να παίζει στα δάχτυλα όλη την πολιτική φιλοσοφία(που οι άλλοι την γνωρίζουν βεβαίως βεβαίως) κάθεται και εκφράζει την απογοήτευσή της.
Αύριο κάντε όλοι ότι θέλετε,αρκεί η απόφασή σας να είναι συνειδητή.
Ευχαριστώ Γράκχε 8)
Ρε Πασχαλάκο μία μαλακία είπα κι εγώ -αναφέρομαι σε αυτό με την γραμματεία! :lol:
Αλλά σημειώσεις μοιράζουν και events διοργανώνουν…θα μου πεις τώρα :lol::lol: δεν έχω δει εγώ τις φυλλάδες που μοιράζουν στα τραπεζάκια…για να μη μιλήσω για τις αφίσες που τοιχοκολλούν από τη μία άκρη του τοίχου μέχρι την άλλη και καλούν τους φοιτητές σε πάρτυ…πρώτο τραπέζι πίστα στον Πλούταρχο! :p:lol:
Εγώ σταματάω γιατί σα να ‘‘ξέφυγα’’ λίγο απ’το θέμα…:lol:
Επειδή αυτό με τη γραμματεία το ακούω συχνά…το οτι υποκαθιστούν το ρόλο ενός θεσμού που υπολειτουργεί τραγικά, δε βελτιώνει την κατάσταση στις σχολές. Άμα πραγματικά ενδιαφέρεσαι, αντι να κανεις τη δουλειά της γραμματείας, εισηγήσου ώστε οι χοντρές στο γκισέ να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Το ότι εκτελούν volontiers χρέη γραμματείας, δεν είναι πολιτικο επιχείρημα, είναι προβοκατιά στυλ Αδελφών του Ελέους…
Το μεσαίο και μακρύτερο θα πάρετε όλοι να έχετε πασπ και δαπ πάνω στα κεφάλια σας μόνο και μόνο για να γελάω.
Εσύ αν δεν πετάξεις μια κοτσάνα την ημέρα δε μπορείς.
Εσύ δε θα τους έχεις;;
Ε κάποιον λόγο έχουν και φωνάζουν και αυτοί οι αριστεροί.Δεν ηδονίζονται με αυτό.Τώρα αυτό με την πασπ και τη δαπ,αυτά κάνουν για να αποσυντονίζουν τους φοιτητές,και δεν δείχνουν το κανονικό πρόσωπο τους.Πολλά άτομα μεσα στη δαπ είναι καραφασίστες.Στο τει είχα ακούσει φέρνανε μπρα΄βους στην καταμέτρηση.Απλά έχουν πάντα ένα χαμόγελο στο στόμα που κρύβει σε πρώτη φάση τη μαλακία τους.
Δεν πρέπει να κρίνουμε με το ότι προσφέρουν ότι μπορούν στη σχολή,γιατί και σε εμάς η πασπ έχει πετύχει να δίνονται μαθήματα υποχρεωτικά και στα 2 εξάμηνα αλλά ιδιάφορα άτομα που έχουν ανησυχίες και θέλουν να αλλάξουν κάτι,τους παραμυθιάζουν και τους πείθουν ότι με άραγμα στα τραπεζάκια,χωρίς καμία παρέμβαση πέρα από τον καφέ στο μέλαθρον και με event όπως κλαμπάκια και μαχαιρίτσας(έτσι και για κουλτούρα) και εν τέλει τους “ηρεμούν”.Οπότε καλύτερα να κρίνουμε και τι πετυχαίνουν βραχυπρόθεσμα οι μεγάλες παρατάξεις,αλλά και το ρόλο τους στα πανεπιστήμια,τον πραγματικό πάντα…
Μα αυτό για τις αριστερές παρατάξεις δεν το πα με κακία…απλά ε δεν ξέρω κι αυτοί ‘‘τρώγονται’’ και τι κάνουν εν τέλει;; Ο ένας πετάει το μπαλάκι στον άλλον…δεν υποστηρίζω ούτε τις μεγάλες παρατάξεις κι αυτές δεν κάνουν τπτ…κανείς τους δεν κάνει κάτι…οι μεν τσακώνονται με τους δε…ουσιαστικά πράγματα δεν λέει κανείς τους…τι να μου πουν και οι άλλοι όταν βγαίνουν και μιλάνε για την εργατιά, ή που δε θα βρούμε δουλειά, ή που η δαπ και η πασπ πλησιάζουν τους ψηφοφόρους για να τους αποσπάσουν την ψήφο…ωραία όλα αυτά, αλλά τα ξέρω ρε φίλε…κάτι ουσιαστικό έχεις να μου πεις;;…μπορείς να δώσεις εσύ λύση στα παραπάνω;; Άσε που όταν γίνεται Γ.Σ ή θα αρπαχτούν μεταξύ τους και μετά θα επιρρίπτει ο ένας ευθύνες στον άλλον ή θα ασχολούνται με το πολύ σοβαρό και άκρως φλέγον ζήτημα που θίγει το πρόβλημα για τα τραπεζάκια της δαπ και της πασπ…ζντόινγκκκκ#-o
Μα να δω τις κλαμμένες φάτσες σας χωρίς να αναγκαστώ να ψηφίσω παράταξη είναι ανεκτίμητο για όλα τα άλλα υπάρχει η mastercard.:roll:
Τί ηλίθιος.
έντιτ
Συγνώμη
Τί ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ
ενώ τα δικά τους τραπεζάκια και πανο, ειναι πολύ καθως πρέπει και αλτερνατίβ. don’t argue please
και δεν αρπάζονται γλυκειά μου, διάλογο κανουν
Δεν αναφερόμουν στους αριστερούς -εξάλλου τις περισσότερες φορές με βρίσκουν σύμφωνη οι απόψεις αυτονών παρά των άλλων! Αναφερόμουν σε όλους αυτούς πράσινους, μπλε, κόκκινους, ροζ κλπ που αρπάζονται στις γενικές συνελεύσεις και δεν έχουν καμία διάθεση να κάνουν ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο…Επίσης, με εκνευρίζει -το’χα θίξει σε προηγούμενες σελίδες- το γεγονός ότι και να θέλω να πάρω μέρος σε Γ.Σ, δε μπορώ να πω την άποψή μου ή να ψηφίσω αυτό που θέλω. Λόγου χάρη, εγώ για τους χ, ψ λόγους μπορεί να μαι κατά της κατάληψης -ή για κάποιο άλλο θέμα- γιατί να ψηφίσω σώνει και καλά δαπ ή πασπ(?), που συνήθως τάσσονται κατά της κατάληψης ή το αντίστροφο. Εγώ για τους δικούς μου λόγους συμφωνώ ή διαφωνώ με κάτι και οι λόγοι σχετίζονται με αυτά που πιστεύω εγώ και όχι αυτοί.!! Με τους αριστερούς δε διαφωνώ…ίσα ίσα, αλλά συνέχεια λένε ‘‘η δαπ και η πασπ που προσπαθούν να σας ξεγελάσουν…’’ Ωωωωω καλά λέω και απλά τώρα δεν ακούω κανέναν…
Συμφωνώ με αυτό που πες για τις γραμματείες…
Πλάκα είχε το ‘‘χοντρές στον γκισέ…’’ :D:lol:
Σέβαλαν να διαφημίσεις κάρτες σε φόρουμ μουσικό?..
Otinane 1000% εαακιτης. Am I right mister ??
Ετσι ρωταω, απλα για να δω ποσο καλα μπορω να ‘‘ψυχολογω’’ τους ανθρωπους πολιτικα μονο και μονο απο τον τροπο γραφης τους. Κατι αντιστοιχο με το φατσα και ομαδα δηλαδη. :p:wink:
Δεν τα λενε αυτα η πολιτικη προτιμιση ειναι μυστικη…ζουμε και σε εποχες δυσκολες:!:
Εγω λυπαμαι που αυριο δεν θα μαι εκει να δω τους μπραβους να τις παιζουνε,να δω τους μεν να επιβαλλουν σιωπη στους δε,να δω τους αριστερους να μην λενε τιποτα και απλα να ευχονται να βγαλουν 3,15% αντι για 3,14% που χουν βγαλει οι ρεφορμες,να δω τους Κνιτες να χορευουν με τα γαρυφαλλα…Περυσι ειχαμε και γκεστ συμμετοχη ασθενοφορου:!:
Τι σκατα ρε πουστη μου ασφαλιτης εισαι?Πριν κατι μηνες ειχες τη σημαια του ΣΥΝ για αβαταρ…Πες μας σε παρακαλω.
http://www.neolaia.gr/wordpress/index.php/2011/05/17/foititikes-ekloges-2011-dhsy-ekloges/
χαχαχαχαχ
Τι στο…; Κατέβηκαν και αυτοί στις φοιτητικές εκλογές; :-k
Οντως αυτο αναρωτιομουν κι εγω, γιατι η γραμματεια μας δεν εχει κανει ακομα παρτυ στο W?
Επισης απο ποτε ειναι αρμοδιοτητα της γραμματειας να μοιραζει σημειωσεις; Σιγα μην στελνουν και την κυρα Τασουλα να παρακολουθει γραμμικη αλγεβρα να μας τα δινει.