νταξ προφανώς υπάρχουν και αυτοί.Τέσπα,το θέμα δεν είναι να αναλύσουμε την αποχή,εγώ διακρίνω 3 συνιστώσες και μου αρκούν.Γενικά δεν πιστεύω σε αυτή,ούτε πιστεύω στα δσ.Αλλά ακόμα και να μην ήμουν σε παράταξη,θα ψήφιζα γιατί το να ανέβουν αριστερές παρατάξεις είναι κάτι που μπορεί να δώσει λίγο κουράγιο και να μην δείχνει ότι είμαστε μειοψηφία.Φυσικά,είναι το τελευταίο πράγμα που επιδιώκει κανείς,είναι απλά μέτρημα πόσο τον έχω και έτσι και λίγο συμβολικό.
Aφήστε την σοβαρή συζήτηση και δείτε επειγόντως:!:
αληθεύει ότι στη νομική κατεβαίνει παράταξη του λαος?
Έλεος χαχαχαχα :lol::lol:
Αληθεύει :!: Το ξέρω από ‘‘πρώτο χέρι’’…:p:p
… και υπαρχουν ομως και καποιοι που ενω δεν γουσταρουν αντιπροσωπευση, παρ’ολ’αυτα συμμετεχουν γιατι δεν γουσταρουν να ‘‘χαριζουν’’ τις φοιτητικες θεσεις εκπροσωπησης σε υποταγμενα κομματοσκυλα…!!
παίζει να πάρουν τίποτα ξέρω γω?λογικά…
Α, αυτό δεν το ξέρω… Λογικά όλο και κάποιος θα υπάρχει που θα το ρίξει στου λαος…Γενικά απ’όσο ξέρω γιατί δε συμμετέχω σε αυτά οι αριστερές παρατάξεις δεν πάνε καθόλου καλά στη Νομική…η Δαπ έχει περίπου το 50% :!:
ε εκεί πέφτει και γερός συνδικαλισμός,οι μισοί βουλευτές της νδ είναι από νομική ξέρω γω.έχει καλά φυτώρια
Αυτό το πράγμα έχει το 50% :!::!::!:
Πωωωω ναι…μα καλά τι το 'θελαν αυτό το πράγμα…;; Ελεεινό…:lol::lol:
Ρε λέτε ναναι απ’τη σχολή μου…;; Εκεί λένε κάτι τέτοια ‘‘θα είμαι εκει’’ κλπ…
Έχει γούστο…#-o:lol::lol:
Θα είμαι εκεί στις 18,όλοι ψηφίζουμε μπλε,αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου,δεν αξίζεις εσύ η αυτές.Ε είναι η γενική γραμμή που έχει πέσει,και σε εμάς τα λένε και παντού
[SPOILER]ΚΑΙ ΔΑΠ ΝΟΥ ΔΟΥ ΦΟΥ ΚΟΥ[/SPOILER]
Το “ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ” είναι το σλόγκαν των εκλογών
Και Α και ΟΥ λέμε ρε ΔΑΠΑΡΑ
[SPOILER]#-o:drunk:[/SPOILER]
Σε εμάς έχει αυτοδυναμία οπότε ψηφίζω οτιδήποτε εκτός ΔΑΠ…δεν έχω καταλήξει ακόμη
:dunno:
δαπ νου δου φου κουκου
@otinane: Σοβαρά τώρα…έχεις δίκαιο σε αυτό που λές! Φέτος σύνθημα τους είναι το ‘‘θα είμαι εκεί…’’! Τέλος πάντων, δεν έχω κανένα θέμα με τα παιδιά και αν τύχει μιλάω κιόλας με μερικούς, αλλά άλλο το ένα άλλο το άλλο…Αύριο δεν πρόκειται να ανέβω στις εκλογές γιατί πρώτον δεν υπάρχει λόγος, αφού δεν πρόκειται να στηρίξω κανέναν και αν ανέβαινα τότε θα ερχόμουν σε πολύ δύσκολη θέση γιατί θα έβλεπα γνωστούς μου που έχουν βάλει υποψηφιότητα και δεν έχω καμία διάθεση να απολογούμαι και να αισθάνομαι και ενοχές αποπάνω ενώ ουσιαστικά δεν υφίσταται λόγος. Δεύτερον, είμαι κάθετη σε κάποια θέματα…έχω πει -από παλιά- ότι δεν στηρίζω κανένα κόμμα, παράταξη κλπ και δεν το’κάνω…
Θέλω, ακόμη, να σταθώ σε κάτι που μου φάνηκε αρκετά αστείο (?) στο βιντεάκι…
Νταξ το ‘‘η κρίση δε με φοβίζει’’ ή ‘‘η κρίση δε με εμποδίζει να κάνω τα όνειρα μου πράξη’’ ακούστηκε μία χαρά -αυτό βέβαια έχει να κάνει με τον καθένα, δηλαδή αν υπάρχει θέληση όλα αντιμετωπίζονται και δεν περιμένουμε από κανέναν γαλάζιο, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο κλπ να το κάνει αυτό για 'μας! Αλλά εκείνο το ‘‘η ομορφιά μου ανοίγει δρόμους’’ ή το ακόμα καλύτερο ‘‘το στυλ είναι η ζωή μου’’…καλλιστεία είναι ή εκλογές;; Για την ‘‘ομορφάδα’’ σου ή το στυλ σου θα σε ψηφίσω ξέρω γω;; Νταξ εξηγείστε μου, γιατί δεν στροφάρω κιόλας και μπορεί να λέω και μπαρούφες…αλλά άδικο έχω;; :lol:
To ότι είναι στο ψηφοδέλτιο της Χ παράταξης δε σημαίνει τίποτα
Παράταξη ψηφίζεις όχι άτομο…εννοώ δε σταυρώνεις τον τάδε
Το ξέρω…ε επειδή μου’παν έμμεσα να τους στηρίξω…δεν έχω καμία διάθεση να ανέβω…και αν ανέβαινα δε θα ψήφιζα…το ξέρω και είχα ακούσει παιδί να λέει -πέρσι- ‘‘δε μας νοιάζει για μας, το κόμμα μας νοιάζει να πάρει ψήφους’’. Ε και επειδή εγώ γενικά δεν είμαι ‘‘μέσα στα πράγματα’’ και ακούγοντας και αυτή την κουβέντα…πήρα όρκο να μην ψηφίσω κανέναν…αυτοί μπορεί να χουν ‘‘κόλλημα’’ με την παράταξη τους, εγώ δε θέλω ούτε να την ακούω ξέρωγω…πόσο μάλλον να την ψηφίσω…
Απλά το θέμα είναι ότι με την αποχή κερδισμένο βγαίνει αυτό το πράγμα που ποσταρίστηκε πιο πάνω .
Και θέλω να πιστεύω ότι λόγω αποχής έχει το 50% στη νομική. Γιατί αλλιώς τα πράγματα είναι τραγικά.
Εννοείται!
Στη σχολή μου π.χ που αν κρίνω από το έτος μου, πρέπει να έχει πάνω από 800 άτομα πήρε πέρυσι η ΔΑΠ 57% με 215 ψήφους
Η μισή σχολή που δεν πήγε να ψηφίσει τους έκανε μάγκες
Αυτό δεν το γνωρίζω Illuvatar…όμως δεν το αποκλείω οι αναποφάσιστοι να πάνε εκεί…
Οι δύο μεγάλες παρατάξεις (και η πασπ έχει κοντά το 30%) βοηθάνε τους πρωτοετείς -ακόμη κι αν το κάνουν από συμφέρον! Κάνουν αυτό που δεν κάνει η γραμματεία, μοιράζουν σημειώσεις και διοργανώνουν διάφορα events για να προσελκύσουν ψηφοφόρους, και γενικά είναι πολύ μέσα στα πράγματα…τώρα για τους αριστερούς τι να πω;; Όλο φωνάζουν αλλά και αυτοί δεν είναι και πολύ καλύτεροι…όλο κόντρα στους άλλους πάνε…ενώ οι ‘‘μεγάλοι’’ δεν έχουν κάποιον ιδιαίτερο λόγο να το κάνουν, εξάλλου το 30άρακι τους -και βάλε- το χουν κάτι παραπάνω από σίγουρο! Δεν έχω ανέβει -εκ των πραγμάτων- πολλές φορές στη σχολή (από την αρχή) και δεν έχω πάει σε Γ.Σ (γενικά η κατάσταση εκεί μέσα είναι απελπιστική απ’ότι έχω ακούσει και από γνωστούς μου) γιαυτό και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει…αλλά η όλη κατάσταση που αντικρύζω κάθε φορά με απομακρύνει ολοένα και περισσότερο απ’αυτά…
Πως βοηθάνε τους πρωτοετείς??Στην εγγραφή?
Τόσο ανάπηροι είναι και δε μπορούν να την κάνουν μόνοι τους?
Εγώ από όσους γνωρίζω στη σχολή είμαι ο μόνος που την έκανα μόνος…lol δηλαδή
Tί δεν κάνει η γραμματεία και το κάνουν αυτοί?
Τις σημειώσεις τις αφήνω ασχολίαστες όσο και τα events :lol: