Ναι αλλά μας χαλάς το poll. πως θα βγάλουμε σωστά συμπεράσματα τώρα
το διάβασα όλο το post σου πολύ στράβωσες βρε αδερφέ
Ναι αλλά μας χαλάς το poll. πως θα βγάλουμε σωστά συμπεράσματα τώρα
το διάβασα όλο το post σου πολύ στράβωσες βρε αδερφέ
μήπως υποσυνείδητα πιστεύετε πως μεγάλα δάχτυλα = μεγάλο πουλί ?
για να μη με λέτε πρόστυχο
Α και οι 3 γιουζερίνες που πσήφισαν το άλλο το γνωστό, με ποιό τρόπο το εξετάζουν ΠΡΩΤΑ??? :-s:-s
έντιτ. Οκ είδα ότι “η μια γιουζερίνα” ήταν ο κάφρος Λέπερ οπότε κάτι πάει κι έρχεται…
βλεπουν αν φουσκωνει το παντελονι…
Αν εισαι μανικοιουριστρια ναι:lol:.Περα απο την πλακα οντως ειναι λιγο παραδοξος συλλογισμος αλλα τι να πεις,ο καθενας με τις φαντασιωσεις του…8) …για την ερωτηση του chrisP παει…
:DΠλακα εκανα ρε συ:p
αν έχει συμπαθητική φάτσα και φανταστικά δάχτυλα πόσο χάλια μπορεί να είναι όλα τα άλλα :-s :-s και το θετικό ή αρνητικό ρόλο είναι πολύ απόλυτο. Δεν είπα ότι αν δεν έχει ωραία δάχτυλα :ban:, απλά είναι ένα επιπλέον συν 8)
bleedin και εσείς τι πιστεύετε για τα μεγάλα βυζιά=μεγάλη καρδιά?στην άλλη ερώτηση που έκανες δεν μπορώ να απαντήσω :lol: να βρεις τις γιουζερίνες που το ψήφισαν
άτοπη η ερώτησή σας δεσποινίς.
Τα συμπλέγματα που δημιουργούν τα μεγάλα ΒΥΖΑ και λοιπά καλούδια σε μας τα αγοράκια έχουν αναλυθεί εκτενώς από διακεκριμένους ειδήμονες και εμπειρογνώμονες εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9584
οπότε ας μείνουμε ον τόπικ. 8)
Οταν βλεπω μεγαλα βυζια μιλαω σε αλλη γλωσσα…
Ισπανικα κατα προτιμηση! 8)
:lol:Ολοι μας…8)
είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το topic είναι συγκεντρωμένη τρελή γνώση και ότι θέλει προσεχτική ανάγνωση εγώ ήμουν on topic, έβαλα σε spam αυτά που δεν είχα σχέση με το θέμα, οι φίλοι όμως από πάνω [-X [-X
I noticed 3 mpaza.
κρισπ σταματα να ξεθαβεις θρεντς για θα σε θαψω.
Θα ξεθάβω όσα θέλω!
μιλάμε έχω τόσο καιρό να κάτσω να διαβάσω το φόρουμ κι αυτο το ποστ ακόμα το θυμάμαι…
Εμ, ξέρω εγώ ποια θρεντ ξεθάβω.
Tο αλλο το γνωστο.
Tο αλλο το γνωστο.
Θα τα πάμε καλά εμείς οι δύο
τελικα το χρημα και το μεγαλο παπαρι δεν κρυβονται ουτε και απο φορουμ!
Soul_thorn μ’εκπλήσσεις…