Περιμένουμε τρου στόρι από περίπτωση που αυτό έγινε ταυτόχρονα όμως.
Πάντως παιδιά αν θέλετε και την πιο “ανώριμη” λόγω ηλικίας άποψη, ένας ωραίος κώλος δεν εχει ρόλο απαραίτητα μόνο στον αναπαραγωγικό τομέα, αλλά και στον αισθητικό. Ας πούμε εμένα μου αρέσει να πιάνω και θαυμάζω τους ωραίους κώλους.
Όσο για μπούτια και κοιλιακούς τώρα, κι εγώ γουστάρω περισσότερο τους άντρες με κοιλίτσα ή πιο κοκαλιάρηδες παρά τους κοιλιακούς, ίσως επειδή είμαι εγώ πιο άνετη με το δικό μου σώμα, αλλά και πάλι όλο αυτό το θέμα με τους κοιλιακους το θεωρώ μια ψεύτικη εικόνα του ανθρώπινου- αντρικού σώματος, καθώς ένας άνθρωπος που γυμνάζεται τόσο όσο πρέπει για να έχει καλή υγεία, ποτέ δεν θα είχε τέτοιο σώμα. Άσε που όσοι το έχουν συνήθως ψωνίζονται τέρμα. Τα μπουτάκια τώρα, ευπρόσδεκτα είναι, έτσι κι αλλιώς όλοι οι αντρες μπουτάκια ζητούν, εμείς γιατί να μην τα θέλουμε? :roll:
Για την τριχούλα τη γνώμη έχετε?
θελετε και βυζαρες?
Ανάλογα σε ποια τριχούλα αναφέρεσαι.
Τρίχα στο στήθος επιτρέπεται να έχετε, αλλά αν έχετε και στην πλάτη…[-X εκεί έχουμε θέμα. Δεν είναι ανάγκη να μοιάζετε με αρκουδάκι της αγάπης.
Τώρα όσον αφορά την τρίχα πιο κάτω είναι απλά τα πράγματα. Θέλετε η κοπέλα σας να ξηρίζεται; Ε θα ξηρίζεστε κι εσείς αλλιώς ξεχάστε την “περιποίηση”.
λοιπον:
Οσον αφορα την τριχα στο στηθος ας εχετε αλλα οοοοοχι τοοοοοοση πολυ πια!!! αλλιως το προτιμω ατριχο!
Πιο κατω τωρα απλα θα συμφωνησω με την φιλη μου την Neniel
Μιλάμε για τριχούλα σε στήθος και κοιλιά. Έχω παρατηρήσει ότι αυτή η τριχούλα έχει πέραση. Τριχούλα στην πλάτη ευτυχώς δεν έχω.
Όσον αφορά την τρίχα κάτω κάτω, πέφτει κούρεμα, αλλά όχι ξύρισμα σύριζα. Αφενός για λόγους ασφαλείας, αφετέρου γιατί όταν ολόκληρος έχεις τρίχες, άμα εκεί είσαι γουλί, η εικόνα βγάζει πολύ γέλιο.
εεε ενταξει εισαι τοτε!!! μια χαρα!!!
χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι γελάς ρε!? Εγκρίνομαι!
είναι ευχάριστο να βλέπεις ανθρώπους να κοινωνικοποιούνται. ωστόσο σ’ ένα μουσικό φόρουμ ακόμα και το οφ τοπικ δεν αντέχει πολλές προσωπικές συζητήσεις. άλλη φιλοσοφία, πώς να το πω. οι προθέσεις είτε είναι πιο αγνές/κουλ, είτε για να γελάμε. μπορείτε να μαζευτείτε σ’ ένα μσν και να τα πείτε ξερωγώ.
ενταξει πλακα κανουμε…:-s ενοχλει τοσο?? [-X τεσπα…
αυτο…
δηλαδη νταξ αν θες να ξες αν εισαι οκ με την τριχα ΣΟΥ ρωτα καμια φιλη ΣΟΥ ρε συ :lol:
^^
Δηλαδή μάγκα μου εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι έψαχνα συμβουλές περιποίησης τριχοφυίας στο rocking?
+1000000000000000000000000!
hahahhaa… lol! sometimes it’s hard to know where to stop…
πάλι χάλασε το λάπτοπ σου?
χαχαχαχαχαχα!!!
αυτό μου πήρε ώρα να το καταλάβωω… χαχαχαχα!
xaxxaxaxa ετοιμαζομαι για ποστ στις υπερ-Gif-αρες
πλακα κανω:), με την καμια δεν 8α γινοταν(δεν μου αρεσει να περιμενω τη “σειρα” μου ουτε καν στην τραπεζα:p)
για shadow :
back off biatch:wink:
So…
1)Πρόσωπο(μάτια…)
2)Πλάτες(οσο να’ναι χρειαζονται… )
3)Το άλλο το γνωστό :oops:
μη ντρέπεσαι!