Το θρεντ της γιουζερινας

[-X μην γινεσαι προστυχος shaman…

MiChiE chill out…Το λέει με το όνομά του.Επίσης το λένε πέος ,καυλί και έχει χίλιες δυο ακόμα ονομασίες στην αργκό.Εσύ το έβαλες τρίτο στη λίστα κι ίσως αν δεν είχες ταμπού να το έβαζες και πρώτο εξ’αρχής.Γιατί κι η προστυχιά είναι σχετική…Ο,τι βλέπει μια γυναίκα πρόστυχο , ένας άντρας το βρίσκει φυσικό.

Εγώ μπήκα στο μεγαλύτερο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού πρόσωπο και κάτι από τα παραπάνω και ψηφίζω αβίαστα κώλο.Γιατί μου αρέσει να βλέπω τζινάκια σε ωραίους κώλους , να κυκλοφορεί με το εσώρουχο στο σπίτι και τέτοια.Και ο ωραίος κώλος ΠΑΝΤΑ συνοδεύεται και από ένα σωστά δομημένο και σφιχτό σώμα.

Α κι εγώ νόμιζα εννούνε αυτοκίνητο/πορφτοφόλι κλπ :stuck_out_tongue:

κοιτα κοπελια,ξερω πως λεγεται…ελεος!!!8O απλα δεν γουσταρω να μιλαω οπως ολοι τι να κανουμε δλδ?το εβαλα τριτο επδ για μενα οντως ειναι τριτο…και πιστεψε με δν εχω κανενα ταμπου…μην τα παρεξηγειτε ολα τελος παντων!

Ο,τι βλέπει μια γυναίκα πρόστυχο , ένας άντρας το βρίσκει φυσικό.

Το διάβασες αυτό?

ναι…τι εννοεις εσυ ομως??

Κι εσύ ομόχρωμη ξανθιά?Συμπάσχω…
Εννοώ πως εσένα η λέξη σου φάνηκε πρόστυχη ενώ για έναν άντρα είναι απόλυτα φυσιολογικό να το αποκαλεί έτσι.Δεν του φαίνεται κάπως η λέξη.

Είναι όπως συζητάμε εμείς για το δικό μας αντίστοιχα γεννητικό όργανο.

Εδω ειναι το θρεντ που μιλατε για τριχες,μουνια και πουτσες?

Τα ισοπεδοσες ολα! :lol:

δν βγαζω ακρη μαζι σου…καταλαβα τι ειπες αλλα δν κτλβα γιατι το ειπες παλι για δευτερη φορα…κ οχι δν ειμαι ξανθια,ειμαι φυσικοτατη μελαχροινη!επισης δεν μου φανηκε η λεξη προστυχη…ΕΛΕΟΣ!!!την χρησιμοποιω κ εγω αρκετες φορες αλλα οχι οποτε ναναι(δλδ σε sites)…απλα εγω ειπα"το αλλο το γνωστο"γιατι ετσι το λεει και στο poll…μαλλον δν κτλβες οτι το ειπα ετσι για πλακα.

__Τετοιο παροξυσμό μαλάκινσης καιρό είχα να δω στο φόρουμ. Σάμαν απαράδεκτος. :frowning:

__MiChiE καλως ήρθες και λυπάμαι.

__Υπάρχει και κάτι που λέγεται στοιχειώδης ευγένεια και δεν έχει να κάνει με δήθεν “καθωσπρεπεισμούς”. Αλλωστε, δε νομίζω να ήταν και φιλαράκια από χθες, ούτε φάνηκε κάτι τέτοιο. Πραγματικά μου έκανε εντύπωση. Ασχημη. AntoinetteLyn, δε χρειάζεται να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Η δήθεν άνεση, ειλικρίνεια και το δεν υπάρχουν πρόστυχές λέξεις, είναι πίπες στο βωμό του αμπελοφιλοσοφοαντιλόγου και της φθηνής ρητορικής.

__Δε νομίζω να χαιρόταν ο Σάμαν αν όταν γνώριζε σε έναν φίλο του τη μάνα του να έλεγε εκείνος “χάρηκα, ωραία βυζόμπαλα έχει η καριόλα, άνετα θα την έστηνα στα 4 μέχρι να βγάλει αίμα”.

__Λοιπόν, ούτε εμένα μ’ αρέσει να αφοδεύουν στο χώρο που ζω. Απαράδεκτη βλακεία από ένα άτομο που δε θα το περίμενα ποτέ. Επρεπε να ζητήσει συγνώμη απ’ την κοπέλα για το απίστευτα χοντροκομμένο αστειάκι του. Ολοι έχουν δικαίωμα να πουν και καμιά μαλακία, τι να κάνουμε. Αλλά όλα τα άλλα είναι πίπες.

+1000000000 ρε φιλε…τα ειπες ολα…

…και μετά την πάντα καίρια παρέμβαση του σαντοουκάστερ, ας αφήσουμε τις νέες γιουζερίνες να μαλλιοτραβηχτούν με την ησυχία τους. 8)

Εγώ στηρίζω Αντουανέτα πάντως, είναι το πουλέν μου το 'χω πει.

συνεχίστε κορίτσια.

πες τα ρε Shadowcaster!αυτα ακριβως ηθελα να πω αλλα δν καταλαβαν τπτ οι παραπανω…:respect: :stuck_out_tongue:

Παιδιά, αφήστε τα παιχνίδια με τις λέξεις και πιάστε κανένα κουβαδάκι.

And give mitchie a break, will you?

θα’θελες???δν εχω κανενα προβλημα με την κοπελα…κ δεν ειπα τπτ με κακια! κλαψε τωρα…μαντηλακι???:lol:

πφφφ… γυναίκες. [-X

για πες

Εγώ πάλι θα στηρίξω Michie γιατί είμαι αντι-Bleedin! (ειδικά μετά το fail με τις Τσέχες που’ φαγα στην Πράγα… :stuck_out_tongue: )

Go on girls! Μη χαλάτε τη μάχη τώρα που’μουν έτοιμος να ποντάρω… Michie άν δεν έχεις τπτ με την Antoinette προτείνω ν’αποκτήσεις! Κάντο για τους οπαδούς σου… για τη φανέλα ρε γμτ! 8)

κατα καιρους τα εχω ολα…τι να λεμε τωρα…
ΚΑΙ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΗΣ…
8)
γκοου μαστερμπεϊτ:p