:-k
μου τη σπάει η Μήτση, καθώς και κάθε νέο μέλος που ποστάρει μόνο ΑΝΟΥΣΙΑ πράματα. γι’αυτό και ήμουν αγενής. τώρα αν δε περίμενες κάτι τέτοιο από μένα και πέφτεις απ’τα σύννεφα, well.
και πάλι, κι ο Therion είπε χοντράδα μετά, δε σε ενόχλησε τόσο!
Το “άλλο το γνωστό” πώς το κοιτάτε;Εννοώ άμα είναι ο άλλος ντυμένος τι στο διάολο θα καταλάβετε εσείς;
Πάντως είχα διαβάσει ένα επιστημονικό άρθρο που εξηγούσε το τι κοιτάει η γυναίκα στον άντρα και το αντίστροφο.Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι έκανε αναφορά για το σαγόνι(νομίζω δηλαδή) και εξηγούσε το πως και το γιατί το κοιτάνε οι γυναίκες στους άντρες.
Shadowcaster , από την στιγμή που βάζεις το τέτοιο και δεν το ονομάζεις ναι είναι καθωσπρεπισμός.Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.Η ελεύθερη έκφραση ειδικά σε τέτοια θέματα δεν νομίζω πως πρέπει να κατακρίνεται και δεν είναι φθηνή ρητορική αλλά έχουμε μπουχτίσει σε κεκαλυμμένες προστυχιές.Και το “Σαμαν μην λες πρόστυχες λέξεις” είναι φθηνότατη γυναικεία τακτική συμπεριφοράς και αθωότητας από την στιγμή που εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεται κανείς στο κέντρο βάρους του σώματος ενός άντρα.
Δηλαδή;
Τι βάζουν μέσα κάλτσες λες και είναι ο Coverdale;
Επίσης νομίζω πως η Michie,στο παρόν θρεντ,μια χαρά οντόπικ ήταν.Τώρα αν γράφει γενικά ανούσια πράγματα δεν ξέρω.Αλλά είναι και λίγο υποκειμενικά αυτά από ότι βλέπω
Δηλαδη εσυ δεν υπηρξες “νεος”??ολα σου τα ποστ ειναι OΥΣΙΩΔΗ?δεν καταλαβαινω τους ορους νεος και παλιος σε φορουμ μουσικα και μη,στο στρατο ειμαστε ρε μαγκες δηλαδη?
αν εγω το παιζω καθως πρεπει τοτε εσυ κοπελα μου το παιζεις απελευθερωμενη και καλα…αλλα δν νομιζω οτι εισαι…υπαρχει κ αλλος τροπος να τραβηξεις το ενδιαφερον των αλλων!κ εσυ διαλεξες τον ΔΗΘΕΝ!κριμα…και τελος παντων αν σου αρεσει τοσο πολυ ο πουτσος μην μου τα πρηζεις εμενα!βγες εξω κ ψαξε…ολο και κατι θα βρεις κ εσυ!
δε ξέρω Benton, γιατί κολλάς σε μια λέξη? όλα μου τα ποστ σίγουρα δεν είναι ΟΥΣΙΩΔΕΣ, ελπίζω να είναι ΟΥΣΙΩΔΗ όμως. με τον τρόπο τους.
χέσε το “παλιός” και “νέος”, χρησιμοποίησα τη λέξη γιατί συνήθως οι νέοι στο φόρουμ που γράφουν μόνο στο “Βαριέμαι” και στο “Παιχνιδάκι με τραγούδια”, είναι κατά κανόνα περαστικοί. which is cool. και γεμίζουν το φόρουμ με ανούσια ποστς. which is uncool.
Από την συμπεριφορά σου τώρα , φαίνεται ειλικρινά ο,τι προανέφερα και δυστυχώς για σένα δεν φαίνομαι εγώ η ηλίθια.Συγγνώμη , αν σε νευρίασα , δεν είχα τέτοια πρόθεση.Τα λόγια σου όμως τώρα κάθε άλλο πάρα όσα τόνισε ο Shadowcaster κάνεις.Ο,τι άλλο και να απαντήσεις , δεν θα δώσω σημασία γιατί πολύ απλά αυτή τη στιγμή γίνεσαι πολύ χυδαιότερη απ’οτι υπήρξα εγώ.
Nταξι ρε παιδια χαλαρωστε λιγο!!!Ειπε “πουτσο” , ακουστηκε στην κοπελα καπως end of story!!!Υποτιθεται οτι στο φορουμ υπαρχει μια “φιλικη ατμοσφαιρα”.Μιλαμε ελευθερα, εννοειτε χωρις να προσβαλλουμε τον αλλο, και γενικα,πιστευω,οτι μιλαμε σε ενα φιλικο κλιμα!!!Μπορει αμα συναντουσα ενα μελος του φορουμ στο δρομο (χωρις να το ξερω) που ηταν μερικα χρονια μεγαλυτερο σε ηλικια(26-27-28-29-30) και με ρωτουσε που εχει σταση το ταδε λεωφορειο,η που ειναι ο ταδε δρομος θα του μιλουσα στον πληθυντικο κι ας μιλαω εδω μεσα σε ολους στον ενικο και σχεδον οπως μιλαω στους κολλητους μου!Δεν εχει νοημα να παρεξηγουμαστε τοσο ευκολα!