Το θρεντ της γιουζερινας

Ναι ο σερβερ όμως πέφτει κάθε τρεις και λίγο για όσους γράφουν ότι να ναι εδώ μέσα και δεν μπορούμε να διαβάσουμε και τίποτα σοβαρό (και φανταστείτε το λέω εγώ που είμαι συχνή στο οφ τοπικ)

Και για να μη σπαμμάρω, πείτε ένα συγγνώμη όλοι και συνεχίστε τη μέρα σας με κάτι πιο ουσιαστικό :slight_smile:

(πάντως για μένα η απαντηση είναι κώλος. τελεία.)

Μάλιστα, πλέον στο φόρουμ δεν κάνουμε πλάκα, χμ.

Shadowcaster, μην παίρνεις τον εαυτό σου και το φόρουμ τόσο στα σοβαρά. (btw, το ατυχέστατο παράδειγμα που χρησιμοποίησες με ενόχλησε πολύ περισσότερο από το ποστ του σάμαν. και λίγα λέω.)

Ξεκολλατε τα μυαλα σας.Δεν υπαρχουν χυδαιες λεξεις.Υπαρχουν μονο χυδαια μυαλα κ χυδαιες αποκωδικοποιησεις.

Τι ωραιος λουτσος ειναι αυτος !!!

Φυσικά και γίνεται πλάκα αλλά εδώ πέρα κοντευουν να ανοίξουν βεντέτα #-o

λοιπον,για να ξεκαθαρισω τα πραγματα…εδωσα απλα τις προτιμησεις μου για εναν ανδρα,απο κει και περα τα βρωμικα μυαλα κανουν βρωμικες σκεψεις :stuck_out_tongue: δεν γουσταρω σαν "νεο"μελος του forum να μου κολλησει η ρετσινια της σπαστικιας…οσο για τα "ανουσια"post μου(παιχνιδι με τραγουδακια κτλ)θα τα ξανακανω για πολυ καιρο ακομα:D και ελπιζω να σας δω ολους αυριο στους Napalm Death!8) :metal:

κατά λέξη συμφωνάω:)

Πρώτον, αισθάνομαι τύψεις γιατί έχω να κάνω ουσιώδες ποστ από τον ιούλιο.

Δεύτερον, αισθάνομαι geek γιατί πήγαινα να κάνω ontopic ποστ, αλλά αν το κάνω οντόπικ σε σχέση με το θέμα θα είναι οφτόπικ σε σχέση με τις τελευταίες πόσες σελίδες.

Τρίτον, αισθάνομαι και γριά με βρωμόστομα, γιατί συνειδητοποίησα πως αν με δει ο Mech-Cannibal στο δρόμο (ή στους napalm death καλή ώρα) παίζει να μου μιλήσει στον πληθυντικό.

Anywayz.
Πλάτες, χέρια, δάχτυλα, upper body strength γενικά, με μπυροκοιλιά ει δυνατόν, και όσους άντρες είχα κατά καιρούς τους είχα παχύνει, so there you go.

Ο αντρικός κώλος (και τα μυώδη μπράτσα) είναι κάτι στο οποίο μπορεί κανείς να καρφωθεί κατά λάθος στο δρόμο, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι περισσότερο. πουχου μπορεί να χαζεύω τον κώλο κάποιου όσην ώρα περπατάω πίσω του, αλλά δεν με απασχολεί και τόσο το θέμα επί προσωπικού. Κι αν δεν έχει ωραίο κώλο, μπορεί να αποκτήσει :wink:

Όσον αφορά τα “κρυφά” προσόντα, τα ανδρικά γεννητικά όργανα, για ένα κάρο λόγους δεν θα το έβαζα ως κριτήριο σε αυτό το θρεντ, γιατί είναι κάτι που προκύπτει, και από τη στιγμή που θα προκύψει εμπλέκονται χίλιοι δυο παράγοντες.

Χαζεύουμε λοιπόν μπράτσα και μεγαλόσωμους ανθρώπους (έχω ποστάρει Eugene από oxbow στο “πιο όμορφος…” για να έχετε μια ιδέα), και ωραίους κώλους. Με ποιους φλερτάρουμε τελικά και σε ποιους καθόμεθα για πολύ ή λίγο, αυτό είναι άλλη ιστορία.

Επιτέλους το θέμα του thread ξαναήρθε στο φως μετά από πόσες σελίδες off topic χάρις στην Almighty C!

/applause

__Καλά… “με λένε αντώνη ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω”. Πάμε απ’ το τέλος:

ΠΡΟΣ narcoleptic και worst enemy:

[SPOILER]

__Μήπως τώρα λέτε βλακείες…; ΔΕΝ λέω ότι είστε βλάκες -αλήθεια δε το λέω. Αλλά έλα που στο συγκεκριμένο θέμα λέτε βλακείες… Και ο λόγος είναι απλούστατος, ξεκινάτε από λάθος βάση. Αμα ξεκινήσεις να βγάλεις ένα συμπέρασμα απ’ το ότι η γη είναι επίπεδη, όσο σωστοί και να φαντάζουν και να είναι οι μετέπειρα λογισμοί σας, το αποτέλεσμα θα είναι λάθος. Με λίγα λόγια:

__Είπε κανείς ότι δε μπορούμε να κάνουμε πλάκα; ΠΛΑΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ; Δε το είπε ο Μπλίντιν σε μένα που γνωριζόμαστε απ’ το φόρουμ. Ούτε ο Μάνος που γνωριζόμαστε προσωπικά και παίζουμε και μπάσκετ και πίνουμε και ρακόμελα. Αν τώρα αυτό που είπε ο Σάμαν με τον τρόπο που το είπε, σε ένα κορίτσι που μόλις έγινε μέλος στο φόρουμ είναι για σένα αστείο, σταμάτα να διαβάζεις τώρα… τι να πω, δεν έχει νόημα δε συνεννοηθούμε ποτέ, θα είστε απ’ αυτούς που πηγαίναν και ρεύονταν και κλάναν στα πρόσωπα των κοριτσιών στην πρώτη γυμνασίου… Πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω ΤΙ υπεραμύνεστε…

__Οσο για το πολύ άσχημο και υφερπον απαξία σχόλιό σου (να μη παίρνω τον εαυτό μου τόσο στα σοβαρά, σώπα…! ευχαριστώ, ωραίο επίπεδο)… δε το σχολιάζω. Απλά λυπάμαι για την τόση ειρωνεία. Τώρα το αν θα παίρνω στα σοβαρά το φόρουμ, έχεις ένα δίκαιο ότι “ένα φόρουμ είναι”, αλλά, συγνώμη, είναι το φόρουμ που εμείς διαμορφώνουμε… Και όπως είπα, εκεί που τρώω, δεν φτύνω. Αν ο κάθε ένας μας συμβάλει στο να γαμήσουμε το φόρουμ, τότε θα έχουμε χαλάσει το φόρουμ που αγαπάμε και του αφιερώνουμε το πολυτιμότερό πράγμα, το χρόνο μας, και μόνοι μας θα το έχουμε κάνει “ένα απλό/ένα ακόμη φόρουμ/ένα χάλια”…

__ΔΕΝ λέω πως τα έκανε όλα αυτά ο Σάμαν, είπαμε όχι κι έτσι, είπα απλά πως ήταν απαράδεκτο να μιλήσει έτσι σε μία κοπέλα που δεν ξέρει. Πες ότι αυτή η κοπέλα ήταν η κοπέλα, η αδερφή, η μητέρα σου; Τι θα έλεγες “χαχα, δες τι σου έγραψε ο θεός! Καλά να πάθεις, τα ήθελε ο κώλος σου πουτανίτσα!”…;

__Αλλά εσας σας πείραξε το δάχτυλο που δείχνει τα κόπρανα και όχι τα κόπρανα που πέταξε κάποιος. Εξαιρετικό! Θέλετε να μου πείτε ότι δε σας έθιξε το πολύ πραγματικό γεγονός, που είχε πραγματικό παραλύπτη που στεναχωρέθηκε, προσβλήθηκε κλπ, και σας πείραξε “πολύ περισσότερο και λίγα λέτε” το υποθετικό παράδειγμα που δεν είχε κανέναν παραλήπτη και εξ’ αυτών κανένα αρνητικό ψυχολογικό βάρος προς κάποιον; Ε-ΛΕ-ΟΣ.

__Ολα αυτά, μου κάνουν για βλακείες, να ξεκινάμε από εντελώς λάθος βάση και να προσβάλουμε κάποιον που δεν αναφέρθηκε σε μας με απαξιωτικά και μειωτικά σχόλια. Ευχαριστώ…

__Στο μόνο που δέχομαι κριτική, αλλά όχι από εσάς γιατί την κάνατε με κακή διάθεση, απαξία (καλά φίλε, μην παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά) και πάνω σε σαθρές βάσεις, και που έχετε δίκαιο είναι η υπερβολή στο παράδειγμά μου, αλλά εκεί θα ζητήσω συγνώμη μόνο από τον Σάμαν, αν και η υπερβολή ήταν σκόπιμη για να τονιστεί το σφάλμα (ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ για να γίνει πιο ανάγλυφο, γιατί αν ήταν ίδιο με αυτό που είπε ο άλλος, ε, θα το είχε καταλάβει και μόνος του πριν το πει), και παρόλο που ήταν υποθετικό το παράδειγμα οπότε φυσικά δε το είπα στον ίδιο “π.χ. είσαι μαλάκας” VS “πώς θα σου φαινόταν αν σε έλεγαν μαλάκα”, θα του ζητήσω συγνώμη γιατί με την υπερβολή μου εκτροχιάζω την σταθερότητα της συζήτησης και μπορεί και όντως άθελά μου να τον πρόσβαλα.[/SPOILER]

__Αλλο να διαβάσει κάτι χυδαίο, άλλο να της απευθύνει ένας παντελώς άγνωστός της κάτι χυδαίο… :wink:

__Ναι βρε Σάμαν, συμφωνώ, κι εγώ είχα “κακιά μέρα” και συνέβαλλα και υπερέβαλλα (και συγνώμη), αλλά, από σένα ξεκίνησε. Οντως δεν υπήρχε λόγος.

ΠΡΟΣ AntoinetteLyn:

[SPOILER]

__Να σου πω. Εκτός από το πούτσα, υπάρχουν και τα: πέος, πουλί, τσουτσού(νι), μαλαπέρδα, καυλί, ψωλή, ανδρικό μόριο, φαλλός… το τι απ’ όλα αυτά θα διαλλέξεις να πεις, και πότε, ΔΕΝ είναι καθωσπρεπισμός, είναι στοιχειώδης ευγένεια. Το να βάλεις δίπλα από έναν τίτλο θέματος σε ένα πολλ την επίμαχη λέξη, δεν είναι ντομπροσύνη και έλλειψη “καθωσπρέπεισμού”, είναι είναι ανούσια/αχρείαστη χυδαιότητα. Δεν μας τελείωσαν οι λέξεις. Δηλαδή, τι είναι να μην βάλεις την κανονική λέξης και να βάλεις μία λέξη που χρησιμοποιείται στην αργό; Ή τέλος πάντων, προτιμώ το αφελές από το χυδαίο (όμως το αφελές “τέτοιο” άλλος μπορεί να το πει χαριτωμένο και άλλος ευγενικό, αλλά τέλος πάντων, ας μη του δώσω και τη θετική πλευρά και ας μείνουμε μόνο με την δική σου αρνητική ότι κακώς έβαλε κάποιος την λέξη τέτοιο αντί της κανονικής, η κανονική όμως είναι πέος ή φαλλός, ΟΧΙ πούτσα).

__Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ότι κάποιος απευθύνθηκε ΔΗΜΟΣΙΑ έτσι σε κάποια ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Αν αυτό δεν είναι ξεκάθαρα λάθος, τι είναι; Αν έρθω κι εγώ σε σένα να την βγάλω έξω και όταν μου πεις “τι κάνεις;!” θα σου πω, “έλα που δε σου αρέσει, αφού γυναίκα είσαι, τι είσαι λεσβία; άσε τους καθωσπρέπεισμους”… και θα έχω δίκαιο; (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΑΛΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, “ΠΩ-ΠΩ ΤΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΣΑΝΤΟΟΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ!!”, ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ, να πεις κάτι πιο έντονο απ’ αυτό που θεωρείς ότι δεν καταλαβαίνει ο άλλος για να κάνει με ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ τιρουμένων των αναλογιών)

__Συμφωνώ μαζί σου ότι όντως έχουμε μπουχτήσει από κεκαλυμμένες προστυχιές, όντως έχει πολύ δίκαιο, αλλά πόσο σχέση έχει με το συγκεκριμένο παράδειγμα…; Ή αν έχει τόσο πια, είναι αυτός ο τρόπος που θα τις ψέξουμε ή “καταπολεμήσουμε”, με αλάτι στην πληγή; Θα διορθώσουμε κάτι, ή θα το κάνουμε χειρότερο;[/SPOILER]

ΠΡΟΣ shaman:

__1ον, ναι δε με ενόχλησε τόσο. Οντως είπε μια χοντράδα, αλλά την είπε για να κοροϊδέψει το επίπεδο της συζήτησής μας, και κυρίως ΔΕΝ την είπε προς κάποιον ή κάποια από μας προσβάλλοντας/κάνοντάς “επίθεση”. Με ενόχλησε, αλλά όχι τόσο, ελπίζω να καταλαβαίνεις όμως κι εσύ τη διαφορά του να πεταχτώ εγώ σε ένα θέμα και να γράψω “μουνί-μουνί-μουνί” (αν και το έκανε για να μας την πει περισσότερο παρά για να πει κακιά λέξη, έτσι το εξέλαβα), παρά να απευθυνθώ σε κάποιον και… τέλος πάντων… μη τα ξαναλέμε και χαλάμε τις καρδιές μας.

__Αλλά ρε συ, όχι δεν έβγαλα όλα αυτά τα συμπεράσματα: __Υπάρχει και κάτι που λέγεται στοιχειώδης ευγένεια και δεν έχει να κάνει με δήθεν “καθωσπρεπεισμούς”. Αλλωστε, δε νομίζω να ήταν και φιλαράκια από χθες, ούτε φάνηκε κάτι τέτοιο. Πραγματικά μου έκανε εντύπωση. Ασχημη. AntoinetteLyn, δε χρειάζεται να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα. Η δήθεν άνεση, ειλικρίνεια και το δεν υπάρχουν πρόστυχές λέξεις, είναι πίπες στο βωμό του αμπελοφιλοσοφοαντιλόγου και της φθηνής ρητορικής., μόνο μέχρι εδώ: __Υπάρχει και κάτι που λέγεται στοιχειώδης ευγένεια και δεν έχει να κάνει με δήθεν “καθωσπρεπεισμούς”. Αλλωστε, δε νομίζω να ήταν και φιλαράκια από χθες, ούτε φάνηκε κάτι τέτοιο. Πραγματικά μου έκανε εντύπωση. Ασχημη., τα άλλα ήταν για να προλάβω έναν τυχόν ανούσιο αντίλογο από κάποιο άλλο μέλος, άλλωστε δεν ήταν προς τα σένα η απεύθυνση.

__Ποιά συμπεράσματα έβγαλα λοιπόν από αυτή σου τη λέξη (και τον όλο τρόπο, π.χ. αν είχες πει: “έλα, μη μας κάνεις τη σεμνή, αφού θέλεις να πεις πέος. μεγάλο πέος. πέος μεγάλο και βαρβάτο -μην κρύβεσαι! :lol: :oops: :p) χαχα, έλα μη με παρεξηγείς πλάκα κάνω, άλλωστε, το ξέρουμε πως και οι γυναίκες κάνετε πρόστυχες σκέψεις, απλά το παίζετε καλόγριες! :p”, ΔΕ νομίζω να είχε παρεξηγηθεί η κοπέλα, αλλά αφού και εσύ το λες μετά, πως όντως το έκανες ως “επίθεση” γιατί στη σπάει που είναι νέο μέλος και γράφει όλο ανουσια και μετά θα φύγει απ το φόρουμ όπως όλα τα νέα μέλη που είναι περάστικοί και γράφουν σε ανούσια θέματα (βασικά αυτό είναι η αιτία του όλου προβλήματος, έχεις δίκαιο ότι συμβαίνει αυτό, ίσως έχεις δίκαιο που εκνευρίζεσαι, αλλά δεν έχεις καθόλου δίκαιο για τον τρόπο που αντέδρασες-ξεσπασες)), τα συμπεράσματά μου:

α) Δεν ήσουν (στοιχειωδώς) ευγενικός απέναντί της.
β) Δεν ήταν ότι καταπολεμούσες τον καθωσπεπισμό, και ακόμα και αν το έκανες, ο τρόπος σου δεν είναι ευγενικός.
γ) (φαινεται πως) δεν είστε φιλαράκια από παλιά. …Και μετά σχολίασα πως ο τρόπος σου μου έκανε άσχημη εντύπωση.

__Λοιπόν; Είναι πολλά αυτά τα 3 συμπεράσματα, ή είναι λανθασμένα…;

__Τώρα, το παράδειγμά μου ναι ήταν υπερβολικά, αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω (δις), αυτό ήταν το νόημα, να είναι υπερβολικό για να γίνει κατανοητό, αλλιώς αν σου ήταν κατανοητό το λάθος σου, δε θα το έκανες. Γενικά, το υποθετικό, παράδειγμά έλεγε για την κάφρικη και χυδαία συμπεριφορά που μπορεί να έχει κάποιος απέναντι σε κάποιον που δε γνωρίζει. Δεν είναι το ίδιο ως ιδέα; Υπερέλαβα φυσικά και υπερέλαβα στο πρόσωπο της “μάνας” για να σου δώσω ένα οικείο παράδειγμα που “πονάει” και θα καταλάβαινες για να σου δείξω πως, παρόλο που είναι πίσω από έναν πληκτρολόγιο, και η άλλη κοπέλα είναι πραγματικός άνθρωπος και προσβάλεται στεναχωριέται πραγματικά. Τέλος πάντων, συγνώμη αν σε έθιξε το παράδειγμά μου, πίστεψα ότι επειδή είναι πλασματικό/υποθετικό δε θα είχε αντίκτυπο, αλλά το νόημα είναι το ίδιο. Γενικότερα, συγνώμη για την οξύτητα της συμπεριφοράς μου απέναντί σου, αλλά όπως σου είπα μου έκανε άσχημη εντύπωση και δε το περίμενα από σένα, ούτε κατάλαβα τους λόγους εκείνη τη στιγμή (ούτε μπορούσα να τους ξέρω, αλλά αν και σε καταλαβαίνω τώρα, πάλι δε σου δίνω δίκαιο για τον τρόπο) και ίσως γι’ αυτό ήμουν τόσο οξύς (και ίσως γιατί είμαι από το 2003 σ’ αυτό το φόρουμ, είναι ένας χώρος που υπάρχω κι εγώ μέσα σ’ αυτόν και “με νοιάζει” γι’ αυτόν) … Συγνώμη για την οξύτητά μου.

__Α, και θα χαιρόμουν αν πιστεύεις πως της αξίζει μιά συγνώμη της κοπέλας…

__Συγνώμη από τις γιουζερίνες του φόρουμ για το off-topic.

__Οποιος από τους παραπάνω θίχτηκε… με χαρά ας βγούμε να κεράσω μια μπυρίτσα/ένα καφέ να το συζητήσουμε.
8)

Χειρότερο thread ever!:lock:

shadowcaster εισαι ο πιο απολαυστικος κουραζος που εχω διαβασει ! !
ηταν μαζοχιστικο το παραπανω κοκκινο χαλι !

πλατες, ετσι για το ontopic!

Γεια σου ρε παντοδύναμη που επανέφερες το θρεντ στη θέση του! Χρόνια πολλά και απο μένα.

Άντε να θυμόμαστε και ποιός είναι ο σκοπός του τόπικ: να αφήνονται οι γιουζερίνες μας ελεύθερες να εκφραστούν όπως γουστάρουν για εκείνο που φυσικά γουστάρουν περισσότερο απο όλα. Το γαμιστερό μας αντρικό φύλο. :stuck_out_tongue:

Αυτό μόνο και τίποτα άλλο.

εδιτ. Α και να προλάβω. Τυχόν απαντήσεις στο ποστ του shadowcaster να τις δώσετε στο βαριέμαι. Ε? :slight_smile:

Πάντα καίριος και έκτακτος Εllanor - και έτσι το λένε, για να μην ξεχνιόμαστε!
Moderator καλεί δημόσια σε περιγραφές γαμιστερών αντρικών φύλων, αφήστε τα σπαθιά και πιάστε τα ρόδα :hippy:

Αντί για ρόδα μπορείτε να πιάσετε ό,τι άλλο θέλετε, ε, που κάνει και ρίμα, απλώς δεν είναι ανάγκη να το ξέρουμε, too much information

Thanks mister :slight_smile:

Ρε σκάλωμα με αυτά τα δάχτυλα!

Κατά τ’ άλλα, ΤΙ ΕΧΑΣΑ ΧΤΕΣ ΓΑΜΩ! :frowning:

Shadowcaster όταν μιλάς για στοιχειώδη ευγένεια κοίτα κι άλλες απαντήσεις[SPOILER]

[/SPOILER]

Δεν είχα σκοπό να ξεκατινιαστώ και μπορείς να δεις πως ζήτησα κιόλας και συγγνώμη.

Και επίσης είναι αργκό , όχι αργό που μάλλον λόγω βιασύνης ξέχασες να βάλεις το Κ :stuck_out_tongue:

:oops:

__Μα κυρίως γι’ αυτό “πειράχτηκα” και δεν ήθελα να μιλαμε έτσι ο ένας στον άλλον ιδίως αν δεν γνωριζόμαστε (έστω μεσω του φόρουμ), γιατί μετά να που η κατάσταση όντως ξέφυγε εντελώς… δεν έχεις άδικο και μπράβο που ζήτησες συγνώμη. Και βασικά, νομίζω πως όλοι πατήσαμε σε κακό έδαφος και ξεφύγαμε (ακόμα κι εγώ το έγραψα και πιο πάνω), ενώ δεν έχουμε τίποτα ουσιαστικό ο ένας έναντι στον άλλον (ήδη έχουν πέσει και σχετικά p.m. και γίνεται patchwork :)).

__Και όχι δεν είναι ούτε αργκό, ούτε αργό, είναι Αργώ, το (αερό)πλοιο που θα πάρω και θα φύγω για την Ανδρομέδα για να γλυτώσετε από τα πόστ σεντόνια μου! :stuck_out_tongue: :lol:

__Οπως θέλει, το p.m. ή οι καφετέριες της Αθήνας, είναι ελεύθερες, ας σεβαστούμε τον Ελλανορ :smiley: (κανα μπάσκετ θα παίξουμε;) και την Almighty (δεν είναι τυχαίο το όνομα :p) που κατάφερε παντοδύναμη ούσα να ξαναβάλει στο topic σε ράγες. 8)

__Ααα, Κρίσπ, δεν έχεις δίκαιο, τα δάχτυλα είναι σκάλωμα όχι μόνο του γυναικείου πληθυσμού… και όχι χωρίς λόγο… :wink: (να πάω στην άχρηστη πληροφορία της ημέρας να ποστάρω ότι από τη χειραψία και το σχήμα της παλάμης/δακτύλων ο Χίτλερ, μπορεί να γνώριζε κάποιον και να τον συμπαθουσε ή αντιπαθούσε σε χρόνο dt!).

__Αλλά και η Λένα πολύ σωστή… το βλέμμα, μπορεί να σε κάνει να βάλεις σε δεύτερη μοίρα ΟΛΑ εκείνα που πιστεύεις πως πάνε πρώτα… :wink:

__Και ειδικά ο συγκεκριμένος τύπος (π.χ. στην ταινία “insomnia” που ήταν απλά οκ -για την κλάση του- σε όλη τη διάρκεια, αλλά ρίχνει ΕΝΑ βλέμμα κάποια στιγμή που λέει τόσα πολλά που λες, οκ, φέρτε του -πάλι- το Όσκαρ, είναι μοναδικός ηθοποιός), λέει ένα πολύ ωραίο τιπ στον δικηγόρο του διαβόλου (στη σκηνή που είναι στο μετρό με τον κιάνου ριβς) για το πως τρελαίνει μια γυναίκα… Δε θα σας το πω, να το ψάξετε μόνοι σας… θα σας πω απλά πως… πιάνει… :wink:

Ρε δε με πείθετε με τίποτα λέμε!

το εχω ποσταρει παντου αλλα και αλλη μια δεν βλαπτει:wink::

ματια8O
χαμογελο8O
γλυκια φατσουλα8O

@shadow “Και όχι δεν είναι ούτε αργκό, ούτε αργό, είναι Αργώ, το (αερό)πλοιο που θα πάρω και θα φύγω για την Ανδρομέδα”
xaxaxaxa

δεν το θυμαμαι αυτο και τωρα ΨΑΧΝΩ. χαχαχαχ.
ο πατσινος εχει το καλυτερο βλεμμα εβερ. τον αγαπω απο το δημοτικο -με σημαδεψε το βλεμμα του στη σκηνη στο 2ο νονο, οπου κοιταει απο το παραθυρο ενω εχει βαλει να σκοτωσουν τον αδερφο του. αουτς.

επισης σαντοουκαστα’, πεθανα που εχεις κανεις σεντονι-ποστ ΚΑΙ στο κοκα-κολα vs πεπσι θρεντ! =D