Το θρεντ της γιουζερινας

Κρισπ είναι απλό

όμορφα, γλυκά χεράκια :D:D:D

ενώ αυτά δεν [-X[-X[-X[-X

Είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Πως να το κάνουμε :roll:

και αγαπάμε τα σεντόνια-ποστ του Shadowcaster <3 <3

οντως,
επισης εγω προτιμω να ειναι κρυα τα χερια:roll:
(δεν αντεχω τα ζεστα,ιδρωμενα κλπ:lol:)

Και να έχει και πονηρό χαμόγελο 8)

Άστα, εγώ πλέον τρέμω μην με δεί ο mech-cannibal στο δρόμο γιατί φοβάμαι πως θα προσφερθεί και να… με περάσει απέναντι! :lol::lol::lol:

:lol:

Εμένα μου θυμίζει λίγο την milla jovovich στο video :expressionless:
τι σας νοιαζει το εμφανισιακο.η ανασα κ το στομα ειναι το παν.οσο ωραιος και να ειναι αν παει να σου μιλησει και η μποχα σε πεταει μακρια τι να τον κανεις τν ποπο.
ψηφισα μαπα ομως :-k

χαχαχααχ,εγραψε η guinevere

Δηλαδή μου λες ότι απορρίπτετε (σε πρώτη ματιά) κάποιον που μπορεί να έχει ωραία μάτια/χείλη/κώλο/ύψος/σώμα/πλάτες κτλ (όχι όλα μαζί, κάποια από αυτά) επειδή δε θα σας αρέσουν τα δάχτυλά του?

Δεκτόν, είμαι ανοικτός στα βιτσία του κάθε ατόμου. 8)

Είναι πιθανό να συμβεί instant turnoff.
Πιθανό, όχι βέβαιο.

Επίσης, το με τι είδους δάχτυλα τη βρίσκει κάθε μία είναι ψιλοϋποκειμενικό.

ελα μην ‘κρατιεσαι’ μοιρασου μαζι μας την ανωμαλια σου :p8):lol:

Η παράνοια συνεχίζεται, εγκαταλείπω και αποχωρώ.

Πάντως ρε παιδιά εγώ τις καταλαβαίνω και λίγο.
Και εγώ,άμα δω κάποια με άσχημα δάχτυλα πιθανόν να ξενερώσω.Όχι ότι φτιάχνομαι με αυτά,μόνο με πόδια:p,απλά μπορεί να σου χαλάνε την εικόνα.
Εμπρός κορίτσια,απελευθερωθείτε!

^

εγω οχι
(προφανως την εσκιζα, το οχι πηγαινε σε φλοηνταιζντ)

ρε συ κρις αφηνεις τον νεο να σου βαζει τα γυαλια ?

τοποθετησου

μιας κ ανεφερε ποδια , να πουμε οτι οι γαμπες αμα ειναι ωραιες ειναι μεγαλο +

floydized ποδολαγνε :lol::lol::lol::lol:

Δεν είναι δική μου ανωμαλία, δεν είμαι τόσο περίεργη, έχω όμως φίλη η οποία έχει πει ότι θέλει να βλέπει γράσο στα δάχτυλα, φτιάχνεται με τη μπίχλα (στα δάχτυλα, ε), παιδί του λαού, χειρώναξ, πλάτη/ μπράτσα, η δουλειά κάνει τους άντρες κι έτσι, και όοοοολοι αυτοί οι συνειρμοί απαιτούν μπιχλιασμένα, χοντρά δάχτυλα και μεγάλα χέρια!

Έχω και άλλη φίλη που έχει μανία με χέρια πιανιστών (και πιανίστες, κατ’ επέκταση).

Εγώ παρατηρώ χέρια, δάχτυλα και ανθρώπους ως φαινόμενα, δεν είμαι τόσο απόλυτη, αλλά αν δεν μου ταιριάζουν τα δάχτυλα στον άνθρωπο χαλιέμαι

(edit) aν πουχου είχα απέναντί μου την αποπάνω κυρία, και ήμουν άντρας, παίζει και να καρφωνόμουν εμμονικά και να υπνωτιζόμουν από το μεγάλο δάχτυλο του χεριού!
Και σε καμία περίπτωση δεν θα της καθόμανε, όχι. Γιατί θα σκεφτόμουν το μεγάλο δάχτυλο του χεριού…

(αυτή τη μούρλα την έχω μόνο με τα δάχτυλα)

νταξ καθεις με την ‘ανωμαλια’ του

εγω πχ κατι παθαινω κ τρελαινομαι οταν δω στο σεξ πανω γυναικεια μασχαλη (να εχει πχ η γυναικα τα χερια σηκωμενα) 8O8O8O

αλλα ναναι ξυρισμενη φροντισμενη κλπ ε ,οχι τριχα φουλ γιατι τοτε εκει εχουμε κατακορυφη πτωση :stuck_out_tongue:

ααααααααχχχχχχ ωραιο πραγμα το σεξ :roll:

(floyd εσυ μην ακους , εσυ θα μεινεις αγνος κ καθαρος μεχρι να σκασει η εγγονη του gilmour 8) )

αυτο με τα δαχτυλα δεν το καταλαβαινω ουτε γω και ειναι πραγματικα εκπληκτικο ποσες κοιτανε αυτα τα πραματα

δηλαδη για τη megan fox δεν μπορω να διανοηθω ανθρωπο πχ να λεει εχεις ασχημο αντιχειρα δεν σε πηδαω…ισχυει και για λεσβια που κοιταει δαχτυλα

καλυτερα να κοιταει τα δαχτυλα η την μυτη παρα τα παπουτσια του

(καλα εδω μιλαμε για τρεντυ γκομενες με iq αμοιβαδας αλλα και παλι…) #-o#-o#-o

Εντάξει είναι αυτό που είπε η Almighty.Δηλαδή σου “κολλάει” στο μυαλό ρε παιδί μου.
Για αυτό και τις καταλαβαίνω.Αν π.χ. δω εγώ χάλια πόδι,δεν πα 'ναι και όποια θέλει εμένα θα με ξενερώσει.
Άντε όμως να γράφουν γυναίκες ε!

Edit: Τώρα με δουλεύει ο Λούπιν:(:frowning:
Να διευκρινίσω ότι ανέφερα την λέξη “ξενέρωμα”.Όχι “δεν θα την πήδαγα”

@awake
ε καλα ρε συ, εδω αλλαζει το θεμα και απο εμφανιση παμε σε παραγοντα χρημα