Μιας και το θίξατε, γιατί το έχω χρόνια απορία.
Σοβαρά έχετε πράγματι πέσει σε κοπέλες οι οποίες σας θέλουν για/ κυνηγάνε το χρήμα / κοιτούν το πορτοφόλι?
Εννοώ σ’εσάς, έχει τύχει?
Μιας και το θίξατε, γιατί το έχω χρόνια απορία.
Σοβαρά έχετε πράγματι πέσει σε κοπέλες οι οποίες σας θέλουν για/ κυνηγάνε το χρήμα / κοιτούν το πορτοφόλι?
Εννοώ σ’εσάς, έχει τύχει?
Bold nr.1: η φίλη σου το θέλει αυτό γιατί γνωρίζει ότι οι πιανίστες έχουν φροντισμένα νύχια… κομμένα πάντα… γιατί στο πλήκτρο όταν πατάνε είναι απαγορευτικό το “τσακ τσακ” που κάνουν τα νύχια… γιατί το δάχτυλο χτυπάει με συγκεκριμένη κλίση πάνω τους. Α, θυμήθηκα τώρα έναν τυπά γνωστό μου, που πήγαινε για δίπλωμα, και μου ζήτησε να τον ακούσω σ’ενα κομμάτι… και ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ… δεν αναφέρομαι σε ήχο κλπ, αλλά στα γαμημένα τα νύχια του… που τα είχε μακρύτερα απ’οσο χρειάζονται σε όσους παίζουν κιθάρα στο χέρι που τσιμπάει τις χορδές…
ρε γαμωτο… δεν μπορείς να τα κρατάς έτσι… ακουγόταν μόνο "τσακ τσακ τσακ τσα τσα τσα τσα τσακ… "… ΚΟΡΙΤΣΙΑ! φυλαχτείτε απο fake πιανίστες… καμιά φορά ο τίτλος ξεγελάει… τσεκάρετε σε κάθε περίπτωση τα χέρια… χοχοχοχοχοο…
Bold nr.2: συμφωνώ μαζί σου… το δάχτυλο αυτό με τρόμαξε κι εμένα…
αλλά τα υπόλοιπα είναι τόσο όμορφα που σχεδόν το ξεχνάς…
Οπότε μετράει συνδυασμός χαρακτηριστικών εεεε???
XAXAXAXAXAXAXAXAAXAXAXA ρε συ awake… ειλικρινά με πεθανες… … έχω διαβάσει πολλές ανάλογες δηλώσεις σου σε διάφορα threads… (ειδικά εκείνα με τις φωτογραφίες ηθοποιών/τραγουδιστριών/μοντέλων… )…
ρε συ καλεσι να μην πω την μεγαλη αληθεια ? οτι το σεξ ειναι τρελο πραγμα ?
(αρκει να γινεται με παραπανω απο 1 ατομα στο δωματιο)
αααααααααχχχχχχχχχχχχχχχ
(το 2ο γατοεμοτικον τι δειχνει ? δεν το καταλαβα)
@almighty
:lol::lol::lol::lol::lol:
(μας εχεις κοψει ολους εδω μεσα λεφταδες ε )
Ε τοτε τι παραπονιέστε ότι όλες κυνηγάνε τα λεφτά ρε στόκοι???
Στο μέτρο που υποθέτω πως κάποτε κι εσείς ως άνθρωποι θα πηδάτε, το επιχείρημά σας δεν στέκει!
ΧΑ!
eντιτ - για τον εσωτερικό σας κόσμο σας θέλουμε.
τώρα το θυμήθηκα.
ποιος παραπονεθηκε ?
ο χαλισεκο μονο κλαιγεται γιατι ειχε κατι χωραφια κ του τα φαγαν κατι ρωσακια
edit :κανε cut/paste την ατακα σου για τον εστερικο κοσμο κ βαλτην στο ΄κοινοτοπιες’ thread
όχι.
Εγώ είμαι ηρωικός πολεμιστής του ΜΕΤΑΛ και με θέλουν για τις μουσικές μου γνώσεις. :blues:
Ντάξει, δεν έχω δει να ελέγχουν λογαριασμούς κλπ. αλλά:
α) Αμάξι
β) Επαγγελμα
έχω δει να τσεκάρουν.
Αποκεικαιπέρα να ξέρετε ότι όσοι/ες είπατε κακή κουβέντα για την Φοξ είναι δεδομένο πως είστε σεξοπορνοδιαστρόφες με τάση προς πρηξοψειρίαση και σας κόβω την καλημέρα.
γιατι σου φαινεται περιεργο? ειδικα σε ηλικιες που θελουν να παντρευτουν κλπ
για να μιλησω για αυτα που ξερω, 20αρες που να κοιτανε αμεσα χρημα ειναι καπως σπανιες, αλλα υπαρχουν
… ο καθένας με τα βίτσια του, εγώ δεν κρίνω κανέναν χεχεχε…
>> ΤΟ ΕΜΟΤΙΚΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ!!! είναι κρεμμυδάκι, γι’αυτό και λέγεται και onionhead, και δείχνει 2 αντίχειρες, δηλαδή 2 “οκ”… και το έβαλλα γιατί ταίριαζε δις στο ποστ, πρώτον: γιατί μιλούσαμε για δάχτυλα και για αντίχειρες… και δευτερον: γιατί σου είπα διπλό “οκ”…
:lol3::lol3::lol3::bow2::bow2::bow2:
[B]
το κολπο ειναι ενα
στο 1ο ραντεβου τις βαζεις να πληρωσουν κ ζητας κ δανεικα ενα 50αρικο γιατι εισαι λιγο στεγνος.εκει διαχωριζεται η πραγματικη αγαπη απο την πορνη με το ματι στα λεφτα σου[/B]
:lol::lol::lol:
@ UnburntKhaleesi
a ok γιατι λεω παιζει κ ναμε βριζει κ εγω να μην τοχω παρει πρεφα
παλι καλα που δεν μιλαγαμε για το 3ο ματι/ποδι
αντε να βρεις 3ο αντιχειρα
λολ
μετα τον κρις , καλη κουβεντα απο την καλεσι
(εχει πανσεληνο ρε σημερα ???)
edit στον απο κατω : καλωσοριχουμε την επανοδο του κρις στο ανωμαλιαρικο θρεντ
the more , the merrier !!!
Γιατί εμείς δεν τα χουμε άρα δεν κυνηγάνε εμάς, να γιατί!
Άσε, το’χει δοκιμάσει ένας μπερμπάντης “θέλω να βρω κάποια να με εκτιμάει για τις γνώσεις μου” φίλος (το πρώτο μέρος μόνο).
Δεν έπιασε.
Δεν επήδησε εντέλει.
Edit - εντωμεταξύ
Πολύ ορεξάτο τον βλέπω τον awake, διακρίνω σχέδιο ομαδικής αποπλάνησης, μήπως να τηνε κάμουμε σιγά σιγά οι υπόλοιποι… :Ρ
Αυτη ειναι η νοοτροπια σου σε 2 γραμμες
δεν λεω τπτ αλλο.Ντρεπομαι 8)
παντως πολλες φορες εχω σκεφτει πως αυτο με τα χρηματα δεν ειναι απαραιτητα πουτανια, αλλα ενστικτωδης σκεψη γυναικας απο την αποψη πως ψαχνει αυτον που θα παρεχει περισσοτερη ασφαλεια και σαυτην αλλα και στα παιδια της
απο την αλλη ειμαι σπορος ακομα, οποτε μαλλον σκεφτομαι μαλακιες
ακομα και ολη η πρωην εσσδ δεν φτανει ,για να μου φαει τα χωραφια
ειχα νταραβερι με γκομενετο που κοιταζε κυριως το αν η μπλουζα μου ηταν μπερμπερι των 80 εουρων, αν ειχα μαζι μου ενα κατοσταρικο -για πλακα- για μπουκαλι σε γκαλεα, αν ειχα καρτα μελους ροκ εν ρολ στο κωλονακι και αν μπορουσα στη γιορτη της να της παρω λουι βιτον τσαντα των 200 εουρων…κοινως πρεστιζ και φραγκα(οχι μονο να δειχνω ματσο, αλλα να μπορω να τα φαω και μαζι της σε ντιγκιντανκιες) σε πολυ ενοχλητικο βαθμο-για μενα τεσπα που δεν ειμαι ουτε ημουν ποτε της φασης αυτης γαρ αιωνιος αφραγκος, παιδι του μουζουκιου και της αμστελ-…
δυστυχως για αυτην φοραγα τοπ μαν μπλουζακι χεντλες κρος συνηθως(πολλοι απο δω το γνωριζουν προσωπικα), ειχα κανα 15ευρω μπατζετ να την παω σε κανα θησειο το πολυ για μπυρα, ειχα καρτα μελους εκεινη την εποχη σε ρηβεντζ οφ ροκ και στη γιορτη της-που απο τα συμφραζομενα καταλαβαινεται οτι δεν την καναμε μαζι- θα της επαιρνα κανα κομικ των 20 εουρων,ψιλοαγαπησιαρικο…αυτη εχασε και το πληρωσε τελικα με τη ζωη της…
η τελευταια προταση ισχυει βασικα κατα το ημισυ
ισχυει παντως πως απο τα 20κατι και μετα, στεγη+επαγγελμα παιρνοντε σοβαρα υποψιν…
(ευτυχως οχι για μας τους μαλλιαδες
\m/)
Όχι δεν σκέφτεσαι λάθος.Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο αυτό.
Είναι θέματα της φύσης αυτά.Η γυναίκα επιθυμεί την προστασία,κατά κάποιο τρόπο,για αυτήν και τα παιδιά της.
Είχε γίνει και μία πολύ ωραία έρευνα για αυτό αλλά πρέπει να επιχειρηματολογήσω τώρα:p:p
απλα παω για χρυσο κουφετο XXL
θα σας κανω ενα κοννε 20 ατομα με την μια κ θα παω να ακουσω τα βινυλ ριπς μου
(εσυ εισαι ενα βημα απο στεφανι , οποτε εξαιρεισαι απο το παρτυ)
Xέσε μέσα.
Είμαι στην ηλικία που πρέπει να κοιτάω δουλειές και τέτοια…
μαλακα λουπιν τετοια ποστ με εκαναν κ σε αγαπησα ρε καριολη !!!
Πατωμα.
Εμ, γι αυτο οι μισες που ξερω εχουν χωρισει στα 30κατι τους.
Edit: Πιανω πολυ συγκεκριμενη κατηγορια, βεβαια, τωρα. Ειναι πολλες κοπελες που βλεπουν οτι ο ταδε δεν τους ταιριαζει, αλλα επιλεγουν μια λυση ασφαλειας, με το σκεπτικο οτι κατι θα αλλαξει, κατι θα ναι αλλιως, κατι ενιγουει. Ε δεν ειναι ετσι, ομως.
της βρηκα τον τελειο γκομενο.
αμα ημουν γκομενα του ειχα κατσει α-νε-τα.μα α-νε-τα.