Το κρατάω και συμφωνώ ότι σχετικά με την ιδανική εξωτερική εμφάνιση καθεμιά μας έχει τα δικά της στάνταρ, κι ωστόσο βλέπουμε πως οι επιλογές μας μπορούν να διαφέρουν κάποιες φορές από αυτά λόγω του τρόπου με τον οποίο τα διάφορα χαρακτηριστικά συνδυάζονται. Και βέβαια, για μένα (πλέον) πολύ σημαντική είναι η [I]προσωπικότητα[/I] -για να μην πω η σημαντικότερη προϋπόθεση για να κολλήσω σοβαρά με κάποιον και να μη μου “αρέσει” απλώς.
Ομολογουμένως, πάντως, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως κάτι “χαζά” όπως τα χέρια ενός πιανίστα (Λ) τα προσέχω και με γοητεύουν… :roll:
Μωρέ για να είναι επιτυχημένη μια σχέση όμως δεν αρκεί μόνο η προσωπικότητα του άλλου και η εμφάνισή του αλλά να υπάρχει και ωραίο ταίριασμα στο σεξ. Γιατί αλλιώς…δεν την βλέπω την σχέση να κρατάει αν ο ένας απ’τους 2 υποκρίνεται ή υπομένει πράγματα.
το σεξ ειναι βασικο συστατικο σε μια σχεση αλλα πιστευω οτι με τον χρονο μπορεις να τα βρεις σε αυτον τον τομεα με τον οποιονδηποτε γιατι σιγα σιγα ο ενας μαθαινει τι αρεσει στον αλλο κτλ με αποτελεσμα να υπαρχει μια προσπαθεια στο να ευχαριστησεις τοσο τον αλλο οσο και τον ιδιο σου τον εαυτο (παντα μιλαμε σε μια σχεση οταν το σεξ γινεται μεταξυ 2 ατομων αρκετες φορες κ συχνα ) γιαυτο και τα one night stand συνηθως η ειναι χαλια η ειναι καλα και ποτε δεν υπαρχει κατι μεσαιο
Το στυλάκι, το βλέμμα, ο χαρακτήρας, να παίζει κιθάρα <3
Δεν θέλω να ΄ναι κούκλος, ποτέ δεν τους κοίταζα απλά να ΄χει κάτι το ιδιαίτερο που θα με κάνει να σκαλώσω…
Πρόσωπο πρώτα απ’ όλα γιατί, κακά τα ψέματα, αν η φάτσα είναι χάλι τι να σου κάνει και το κορμί. Το άλλο τώρα που τσεκάρω αμέσως μόλις εγκριθεί η φάτσα είναι (με το χέρι στην καρδιά) ο κώλος.
Ακολουθούν πλάτες (χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις, απλά να μην είναι χτικιού -bonus οι φαρδιές) και έπειτα τα χέρια, ευκαιρίας δοθείσης να τα παρατηρήσω. Κοιλιακοί 'ντάξει, να μην είναι χλαπάτσα, εννοείται όμως ότι μεταξύ δύο cute φατσών που ο ένας έχει και κορμάρα και ο άλλος όχι τόσο η ζυγαριά κλίνει προς τον ντούκη.
Το Άλλο δυστυχώς το ανακαλύπτεις την ώρα της κρίσεως και δεν μπορείς να το υπολογίσεις εξαρχής για να το απορρίψεις αν δε σου κάνει :lol:
Πάντως δεν είμαστε και τόσο λυσσάρες. Κι η προσωπικότητα που θα δείξει ο άλλος μετράει. Γι’ αυτό άλλωστε ο Σερζ Γκαινσμπούρ τα είχε μ’ αυτές που τα είχε.
Καλό και αυτό.8) Αν μιλάμε για εξωτερικά χαρακτηριστικά τότε αυτό που μετράει πιο πολύ για μένα είναι τα μάτια του άλλου και το χαμόγελο του! Αυτό, δηλαδή, που σου εκπέμπουν τα μάτια του…όλα τα υπόλοιπα δε με πολυενδιαφέρουν. Καλά όσον αφορά τον χαρακτήρα του άλλου, νομίζω είναι περιττό να το αναφέρω…
Το χουν πει, άλλωστε, οι άλλες γιουζερίνες και είναι αυτονόητο…ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά του άλλου έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. Μπορεί κανείς να συνυπάρξει (όχι μόνο ερωτικά) με έναν άνθρωπο που δε μπορεί να τον σεβαστεί ή δεν του φέρεται καλά; Δε νομίζω…