ποιοι ειναι οι αλλοι? ξερουμε τα πραγματικα τους μεγεθη? ειναι μικροτσουτσουνοι? να βγουν ολα στη φορα, να γινει πολλ.
Πρόσωπο φυσικά.
Είναι το πρωτο πράγμα που κοιτάω. Και μετά είναι ο χαρακτηρας και η συμπεριφορά του προς εμενα.(με τους αλλους ας κάνει ο,τι θέλει, σκασίλα μου)
Καλό είναι να εχει ωραίο σωμα αλλά το κυριοτερο είναι το ωραίο προσωπο. Γενικά. Και κυρίως ωραία μάτια. Αν είναι και πρασινα ακόμη καλυτερα:)
Από κει περα αγαπάμε τα μακρυα μαλλιά:DΑυτό δε σημαινει πως οι μακρυμαλλιδες είναι πάντα καλύτεροι όμως. Ειπαμε. Το προσωπο πάνω απ’όλα.
Το υψος παιζει ρόλο, με την εννοια ότι πρεπει πάντα ο ανδρας να είναι ψηλοτερος από τη γυναικα. (δεν είναι και δυσκολο να το βρεις αυτό:p). Καλά κι αλλα πολλά μετράνε αλλά βαριέμαι να κάνω αναλυσεις.
Εγω παντως στον ανηρ θελω εναν κοιλιακο. Εναν και ομορφο (:
Μαλλον ειναι κατι τετοιοι ανασφαλεις μικροτσουτσουνοι που επιβαλλουν τον κανονα ''απαγορευονται εικονες οποιουδηποτε τυπου πεους στο φορουμ, ενω βυζια και κωλοι ειναι οκ."
Δεν ξερω. Εσυ τι λες?
@Διμι_ταλλικα θα μας παρουν με τις ντοματες ρεεεε…
Βακιλλε +1
@ RANIA:
μα γιατίιιι ρεεεεεεεεεεεεεε?
Eχεις αδικο…Δεν ποσταρουμε αιδοια! Και μπορειτε και εσεις να ποσταρετε κωλαρακια ανεξαρτητος φυλου!
Aντε ρε κωλοσαυρες ολες σας που εχετε και απαιτησεις!!! :D:p
@ διμι_ταλλικα
Γιατι το θρεντ ειναι τρου και λεμε μονο για πλατες και κωλους.
Καταλαβες? Αντιστοιχια με τα ποστς των αρσενικων γιουζερ στο αλλο τοπικ. Μην μας το χαλας τωρα.
Ομορφα τα πρασινα ματια…
Τολκκι σκασμος!
Εγω δεν είμαι τρου και ψηφιζω ομορφο προσωπο.
Τα πράσινα μάτια είναι ρισπεκτ. Αλλά σπάνιο φαινόμενο εδω:(
εδιτ: συνεχιζω και σας τη χαλάω!!
Εχω πρασινα ματια! (:
Βασικά αδυνατώ να ψηφίσω, τα θέλω όλα
Αλλά
-Χωρίς το πρόσωπο δε νομίζω ότι πάμε πουθενά…
-Οι πλάτες και τα χέρια είναι αυτά που κάνουν την αγκαλίτσα, γι’αυτό μάλλον τα κοιτάμε τόσο (προσωπικό κόλλημα τα δάχτυλα :oops:)
-Κώλο, ναι ναι, όλες τον κοιτάμε, κι ας νομίζουν οι άντρες ότι μόνο αυτοί κοιτάνε τους δικούς μας!
-Κοιλιακοί όχι απαραίτητοι, αλλά όχι μπυροκοίλι
Άρα πρόσωπο>πλάτες+χέριαδάχτυλα>ass>κοιλιακοί(οι οποίοι δουλεύονται,ενώ ο ass όχι!)
H kinder έκπληξη δε μπορεί να μπει στην κατάταξη.
Ειναι, ειναι τα ατιμα!
ΥΓ. Πραγματικα η kinder εκπληξη ειναι μια κατηγορια μονη της σε σχεση με τα υπολοιπα. Δεν μπορει να μπει στην ιδια ζυγαρια.
Ε καλα την κιντερ εκπληξη(μπλιαχ:?) δεν μπορειτε να την εχετε σαν κριτηριο.Τελευταια τη βλεπετε παντα.
Μπορει ο αλλος να ναι ο αυγουλαρας ξερω γω και να χει ΜΕΓΑΛΗ κιντερεκπληξη,και αλλος να ναι καραμπολας και να χει πλαστικο δαχτυλιδακι.
Αλλα μπορει να μην το μαθετε ποτε επειδη δεν θα εχει πρασινα ματια/γυμνασμενο κωλαρακι/μακρια ευλυγιστα δαχτυλα/δερματινο κροκοδειλε γεματο πορτοφολι και τετοια.
Εμενα μου δημιουργει και αλλα ψυχοσωματικα προβληματα ο ορος “κιντερ εκπληξη”. ιχ.
+1 :lol:
Αυτό ήθελα να γράψω πριν, αλλά είπα να μην εστιάσω τόσο στο θέμα
Και ακριβώς επειδή δε μπορούμε να ξέρουμε από πριν, δε μπορείτε να μας κατηγορείτε ότι διαλέξαμε με βάση αυτό… :-k
Υπάρχει σοβαρή κοπέλα που κοιτάει το πορτοφόλι? Δε νομιζω. Δεν αποτελεί κριτηριο.
Ε μπορει να ακουτε φημες και να θελετε να διαπιστωσετε ιδιοις ομμασι :Ρ
Υπαρχουν γκεηζ ομως χρυσο μου :roll:
Βγάζω έξω τους κοιλιακούς, είμαι φαν της μπυροκοιλιάς. Όμως απαιτώ (:p) πλάτη άρα και ύψος (τώρα αν ο άλλος είναι ένα και τίποτα κι έχει μεγάλη πλάτη δε λέει). Γκώλο δεν κοιτάω, ούτε θέλω ο πρίγκηπας να έχει πράσινα μάτια (κατράμι ρουλζΖΖζζ). Βέβαια τι να τα κάνεις όλα αυτά όταν βλέπεις ότι καταλήγεις με κάτι εντελώς διαφορετικό (ή ότι “τραβάς” κάτι εντελώς διαφορετικό) ; Τυχεροί άνδρες, ξέρετε τι θέλετε.[-X
Κι επειδή είναι θρεντ της γιουζερίνας και ΠΡΕΠΕΙ να το πούμε…
Κοιτάω προσωπικότητα :Ρ
Κοιτάτε αλλα δεν την βρίσκετε ποτέ…