Τη βρίσκουμε.Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!
Living in a dream… :roll:
μα τονισα το σοβαρή!
Δεν είπα ότι γενικά δεν υπάρχουν κοπελες που τα κοιτάνε αυτά.
Και πολύ κακώς το κάνουν.
Dream on,until your dreams come untrue…
Κυρίως οι σοβαρές κοιτάνε τα πορτοφόλια.
Ναι γιατί δεν την κρύβουμε στο πορτοφόλι μας! Χαχαχαχα!
Εγώ ψηφίζω το άλλο το γνωστό.
επιτελους μια που δεν το παιζει δηθεν!!ευγε κοπελα μου!!
Εγω λεω χέρια! Κανουν θαυματα ακομα και αν δεν το κατεχει το αλλο το γνωστο!:lol:
εντιτ τσαντιλες μοουντ ον
Θέλω να παρατηρήσω οτι οι γιουζερίνες δεν αγαπουν μάλλον το σεξ ή είναι άτυχες σ αυτόν τον τομέα (πράγμα το οποίο απευχομα) αφού όλες σχεδον ψήφισαν τα περιφερειακά
και ερχομαι και ερωτώ
ωραία τα μάτια …δε λέω και ο κώλος και οι πλάτες και το πρόσωπο…για καμιά 10 αρια μέρες…Στο διαταύτα λοιπόν…Εγώ ψηφίζω το άλλο το γνωστό γιατί σχέση οταν λείπει ένα απο τα παραπάνω ή και περισσότερα γινεται, οταν λείπει το¨" γνωστό όμως …σκύρα τα πράγματα Μπαμπη μου…
Γι αυτό γιουζερίνες αφήστε τις ντροπες και τις φλωριές κ πείτε με το χερι στην καρδια…γιατί όπως λέει και ένας φίλος δηλωμένος
αν δεν σου γαργαλήσει τον οισοφάγο…μπα…
λουνατικ, εισαι γυναικα?
τελευταία φορα που τσεκαρα…ναι!!!
Μεγαλες αποκαλυψεις σημερα!! :Ρ
με αυτα που λες και με το αβαταρ που εχεις νομιζα πως εισαι αντρας
Μαλλί και μάτια απλά
αγαπημένη μου Λούνατικ έχεις ακούσει αυτό που λένε για τον τρόπο???Δεν είναι το μήκος,αλλά το φάρδος.Τα πρώτα 5 cm είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και στα 2 φύλλα.Καλύτερα να σε “γεμίζει” έτσι λοιπόν.Επίσης θέλω να πω ότι αγόρια με κάτω απο 12cm εν πήρει εξελίξει, μη χαίρεστε για το φάρδος-πλάτος.Ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.Υπάρχει λόγος που οι Ασσιάτες δεν υπάρχουν.(Όπως μας έμαθαν οι τσόντες).Αγάπαμε αγόρια and the dick delicious.
Aκόμα,Αρέλδια,
Τα μαγικά δάχτυλα είναι ωραία, αλλά θέλω να σου επισημάνω ότι δάχτυλα έχουμε κι εμείς…
πώς γκενεν αυτό???:lol::lol:
Τί να γίνει?Κανείς δεν είναι τέλειος…
[SIZE=“5”]Η κορπσετ αυνανιζεται!!![/SIZE]
Γραψε και αλλα!!
Θελω να παρω και αλλη απο την σοφια σου (: