Το θρεντ της γιουζερινας

βάκιλλε σιωπή!σε περνάω 10 χρόνια!!!:stuck_out_tongue:

Κορπσετ ,είσαι το γκουρου μας…:lol::lol::lol:

γκουρουγκουρουγκουρου

Ρε συ κορπσετα εμμεσως πλην σαφως σε συγχαιρω για το ποστ που εκανες. Δε καταλαβαινω γιατι ποσταρεις μετα το ποσο μεγαλη εισαι :Ρ
Εγω ζητησα απλα μερικες πληροφοριες παραπανω… (:

ε πληροφορία είναι κι αυτό!!

Δεν εμπεριεχει σοφια οπως το προηγουμενο ποστ ομως. ):

σοφία τέλος.τώρα μόνο ντικ ντελιοσιους εντ δε τεηστη τεστικλς

Δήθεν δε το παίζεις, είσαι. Άκου και μένα, κάτι παραπάνω ξέρω 8)

Σγχώρα μας, αλλά μερικές δέεεεεεεν… :oops:

… ξέρουν τι εννοεί το πολ με “το άλλο το γνωστό” :stuck_out_tongue:

Ενδιαφέρουσες απαντήσεις, keep posting!

Οι απαντήσεις “δε κοιτάμε τα λεφτά” άμα προέρχονται απο κοπέλες κάτω των 25 - το πολύ - έχουν βάση πιστεύω. Ναι, αν ο άλλος είναι κούκλος και την εντυπωσιάσει σε ένα σωρό άλλους τομείς (που έχουν ήδη ειπωθεί), τότε δε κοιτάει τα λεφτά! Άνω των 25 όμως τα κοιτάνε και τα παρακοιτάνε, σε μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον. (οκ, πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις). Μόνο που δε το λένε “ζητάω λεφτά” αλλά “ζητάω ασφάλεια”.

Κατα τ’ άλλα, αντικειμενικά τώρα, πέρα απο φάτσες και πλάτες, κώλους και προσωπικότητες, τσουτσούνια και σαβουάρ βιβρ (πως τα συνδέω όμως), η πιο σωστή αντικειμενικά απάντηση έχει δοθεί απο άντρα. Δε νομίζω πως έχω να προσθέσω κάτι άλλο μετά.

Ενταξ. Και η Καιτουλα λεει για αυτο το κατι που θελει…

…που δεν είναι αλλο απο αυτό “το άλλο το γνωστό”…

Το άλλο το γνωστό?

οι κυνόδοντες ε?

Αυτα τα κομπλεξικα με τα πορτοφολια τα λενε ως δικαιολογια οσοι δεν βρισκουν γκομενα.-

Μετα τα καστανα, αμεσως μετα ερχονται τα πρασινα στους Ελληνες, σε συχνοτητα, νομιζω.

Ο μισος γυναικειος πληθυσμος λεει οτι κοιταει δαχτυλα, τι προσωπικο κολλημα. :-s

Ε αμα εχει τα χαλια του να κρατησει την κιντερ εκπληξη για την παρτη του ρε φιλος.

Δεν αντεχω αλλο! Υπαρχει τοση ψευτια εξω!

Πρόσωπο (και συγκεκριμένα μάτια) και χέρια…

Δεν το ξερα ότι παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο μπράτσα, πλάτες, κοιλιακοί κλπ. Αύριο πάω να πάρω δυο τρία αμάνικα. Επίσης μου αρέσει μετά απ’ το ποστ της λουνατικ που έχω μεγάλο μόριο. Αχ πήρα θάρρος να διαβάσω θρησκευτικά

μετά το ποστ της λούνατικ σου μεγάλωσε??? 8O8O8O8O

Ε τα λέω κawaiotika…:smiley:
Τέτοια γραφεις βεντερ κ μετα αμα μιλαω για μορια παρεξηγείσαι:p

Οχι ρε. Αμα δε ξερετε μη γραφετε. Μετα απο αυτο του μεγαλωσε.

είναι να μην παρεξηγείται?
τόσα βρακιά έχει σκίσει με τα ποστ σου!!!
:lol::lol::lol::lol:

@Βακ: ΘΕΪΛΑ!!!:lol3::lol3::lol3:

Δεν ειναι δικια μου παντως :Ρ

Η θειλα !