Vangelis
November 20, 2008, 11:41pm
corpsette:
αγαπημένη μου Λούνατικ έχεις ακούσει αυτό που λένε για τον τρόπο???Δεν είναι το μήκος,αλλά το φάρδος.Τα πρώτα 5 cm είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και στα 2 φύλλα.Καλύτερα να σε “γεμίζει” έτσι λοιπόν.Επίσης θέλω να πω ότι αγόρια με κάτω απο 12cm εν πήρει εξελίξει, μη χαίρεστε για το φάρδος-πλάτος.Ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.Υπάρχει λόγος που οι Ασσιάτες δεν υπάρχουν.(Όπως μας έμαθαν οι τσόντες).Αγάπαμε αγόρια and the dick delicious.
Aκόμα,Αρέλδια,
Τα μαγικά δάχτυλα είναι ωραία, αλλά θέλω να σου επισημάνω ότι δάχτυλα έχουμε κι εμείς…
σωστα τα λες αλλα μηκος και φαρδος πανε μαζι. δεν γινεται ο αλλος να ναι πανω απο 20 και να τον εχει σαν καλαμακι η κατω απο 12 και να ναι σαν μπουρι.
Aloe:
Βασικά αδυνατώ να ψηφίσω, τα θέλω όλα
Αλλά
-Χωρίς το πρόσωπο δε νομίζω ότι πάμε πουθενά…
-Οι πλάτες και τα χέρια είναι αυτά που κάνουν την αγκαλίτσα, γι’αυτό μάλλον τα κοιτάμε τόσο (προσωπικό κόλλημα τα δάχτυλα :oops:)
-Κώλο, ναι ναι, όλες τον κοιτάμε, κι ας νομίζουν οι άντρες ότι μόνο αυτοί κοιτάνε τους δικούς μας!
-Κοιλιακοί όχι απαραίτητοι, αλλά όχι μπυροκοίλι
Άρα πρόσωπο>πλάτες+χέριαδάχτυλα>ass>κοιλιακοί(οι οποίοι δουλεύονται,ενώ ο ass όχι!)
H kinder έκπληξη δε μπορεί να μπει στην κατάταξη.
Συμφωνώ απολύτως για δάχτυλα…μεγάλο κόλλημα!
Μετά πάνε τα μάτια και γενικώς μια πιο προσεκτική εξέταση του προσώπου!
Κώλο δεν κοιτάω ποτέ…:-s και δε θέλω να έχει μπυροκοιλιά!
ellanor:
Ενδιαφέρουσες απαντήσεις, keep posting!
Οι απαντήσεις “δε κοιτάμε τα λεφτά” άμα προέρχονται απο κοπέλες κάτω των 25 - το πολύ - έχουν βάση πιστεύω. Ναι, αν ο άλλος είναι κούκλος και την εντυπωσιάσει σε ένα σωρό άλλους τομείς (που έχουν ήδη ειπωθεί), τότε δε κοιτάει τα λεφτά! Άνω των 25 όμως τα κοιτάνε και τα παρακοιτάνε, σε μεγάλο ποσοστό τουλάχιστον. (οκ, πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις). Μόνο που δε το λένε “ζητάω λεφτά” αλλά “ζητάω ασφάλεια”.
Κατα τ’ άλλα, αντικειμενικά τώρα, πέρα απο φάτσες και πλάτες, κώλους και προσωπικότητες, τσουτσούνια και σαβουάρ βιβρ (πως τα συνδέω όμως), η πιο σωστή αντικειμενικά απάντηση έχει δοθεί απο άντρα. Δε νομίζω πως έχω να προσθέσω κάτι άλλο μετά.
Lunatic:
Θέλω να παρατηρήσω οτι οι γιουζερίνες δεν αγαπουν μάλλον το σεξ ή είναι άτυχες σ αυτόν τον τομέα (πράγμα το οποίο απευχομα) αφού όλες σχεδον ψήφισαν τα περιφερειακά
και ερχομαι και ερωτώ
ωραία τα μάτια …δε λέω και ο κώλος και οι πλάτες και το πρόσωπο…για καμιά 10 αρια μέρες…Στο διαταύτα λοιπόν…Εγώ ψηφίζω το άλλο το γνωστό γιατί σχέση οταν λείπει ένα απο τα παραπάνω ή και περισσότερα γινεται, οταν λείπει το¨" γνωστό όμως …σκύρα τα πράγματα Μπαμπη μου…
Γι αυτό γιουζερίνες αφήστε τις ντροπες και τις φλωριές κ πείτε με το χερι στην καρδια…γιατί όπως λέει και ένας φίλος δηλωμένος
αν δεν σου γαργαλήσει τον οισοφάγο…μπα…
ειναι πολυ ωραια να μιλανε αλλοι για σενα!
corpsette:
αγαπημένη μου Λούνατικ έχεις ακούσει αυτό που λένε για τον τρόπο???Δεν είναι το μήκος,αλλά το φάρδος.Τα πρώτα 5 cm είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά και στα 2 φύλλα.Καλύτερα να σε “γεμίζει” έτσι λοιπόν.Επίσης θέλω να πω ότι αγόρια με κάτω απο 12cm εν πήρει εξελίξει, μη χαίρεστε για το φάρδος-πλάτος.Ας διατηρήσουμε ένα επίπεδο.Υπάρχει λόγος που οι Ασσιάτες δεν υπάρχουν.(Όπως μας έμαθαν οι τσόντες).Αγάπαμε αγόρια and the dick delicious.
Aκόμα,Αρέλδια,
Τα μαγικά δάχτυλα είναι ωραία, αλλά θέλω να σου επισημάνω ότι δάχτυλα έχουμε κι εμείς…
I bow down to ya.
Παιδια μην ακουτε τη Νεφελη, δεν μας χαλαει το μπυροκοιλι.
Βεβαια, ουτε κατι τετοιο μας χαλαει.
Ε σοφικ?
Αυτο ειναι σαμιαμιδι. Αυτος τις τρωει ανετα απο τις μισες γιουζερινες εδω μεσα και τελοσπαντων ειναι η προσωποποιηση του καημενου.
sofi-k
November 21, 2008, 12:37pm
Εγω δεν θα τον βαρουσα παντως, ειλικρινα.:-s
:lightsabre::lightsabre:
εσύ πρόσεχε τα λόγια σου!
Τα μέλη του συλλόγου R.T.U (Rocking Tsilivithronia United ) ήδη σε ψάχνουν!!!
αντρας χωρις κοιλια = γυναικα χωρις βυζια = ΤΙΠΟΤΑ
I bow down to ya.
Παιδια μην ακουτε τη Νεφελη, δεν μας χαλαει το μπυροκοιλι.
Βεβαια, ουτε κατι τετοιο μας χαλαει.
Ε σοφικ?
εγώ θα πάρω τον πρώτο.Ευχαριστώ.
δλδ αυτος εχει κοιλια τωρα?
ρε εαν δεν μπορεις τουλαχιστον σαν κοπελα να κανεις εναν υπνο πανω τι να τι κανεις…
ασε που ειναι κ ατρυχος…
sofi-k
November 21, 2008, 12:56pm
Ε αυτα περι κοιλιων και βυζιων, μεγαλοι βραχοι και φιδια και τετοια τα λενε μονοι τους οι αντρες για να χαιρονται.
manos87
November 21, 2008, 1:07pm
Οι γύναικες γουστάρουν κοιλίτσες σοφι-ΚΑΠΠΑ, επιβεβαιωμένο. Τόσα χρόνια εγώ προσπαθώ να χάσω τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς μου μπας και ρίξω καμία αλλά δεν τα καταφέρνω γαμώτο.
εγώ γουστάρω τις κοιλιές.ask around.όχι μόνο τις γουστάρω.ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΩ.και τις μεγαλύτρες κοιλιές εννοείται.Τα ωραία πράγματα χρειάζονται σκιά…
Μήπως προσπαθείς να χάσεις και το καλοσχηματισμένο γραμμωμένο σώμα σου, το 1.90 ύψος σου, τα μακριά βελούδινα μαλλιά σου, το πανέμορφο πρόσωπο σου κτλ. για να το καταφέρεις αυτό?
Aκουσα πως βαζει κα καφε φακους επαφης.