Το θρεντ της γιουζερινας

σωστα τα λες αλλα μηκος και φαρδος πανε μαζι. δεν γινεται ο αλλος να ναι πανω απο 20 και να τον εχει σαν καλαμακι η κατω απο 12 και να ναι σαν μπουρι.

Ναι!!! :D:D:D

Συμφωνώ απολύτως για δάχτυλα…μεγάλο κόλλημα!
Μετά πάνε τα μάτια και γενικώς μια πιο προσεκτική εξέταση του προσώπου!:smiley:
Κώλο δεν κοιτάω ποτέ…:-s και δε θέλω να έχει μπυροκοιλιά!

ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ!

ειναι πολυ ωραια να μιλανε αλλοι για σενα! :smiley:

I bow down to ya.

Παιδια μην ακουτε τη Νεφελη, δεν μας χαλαει το μπυροκοιλι.

Βεβαια, ουτε κατι τετοιο μας χαλαει.

Ε σοφικ? :slight_smile:

Αυτο ειναι σαμιαμιδι. Αυτος τις τρωει ανετα απο τις μισες γιουζερινες εδω μεσα και τελοσπαντων ειναι η προσωποποιηση του καημενου.

Εγω δεν θα τον βαρουσα παντως, ειλικρινα.:-s

:lightsabre::lightsabre:
εσύ πρόσεχε τα λόγια σου!

Τα μέλη του συλλόγου R.T.U (Rocking Tsilivithronia United) ήδη σε ψάχνουν!!! :stuck_out_tongue:

αντρας χωρις κοιλια = γυναικα χωρις βυζια = ΤΙΠΟΤΑ :smiley:

λιωνω, λιωνω. :lol:

Παει, εμεινε αυτο ε

εγώ θα πάρω τον πρώτο.Ευχαριστώ.

Ενα τσουρεκι-ανθρωπακι.

δλδ αυτος εχει κοιλια τωρα?

ρε εαν δεν μπορεις τουλαχιστον σαν κοπελα να κανεις εναν υπνο πανω τι να τι κανεις…
ασε που ειναι κ ατρυχος…

Ε αυτα περι κοιλιων και βυζιων, μεγαλοι βραχοι και φιδια και τετοια τα λενε μονοι τους οι αντρες για να χαιρονται.:stuck_out_tongue:

Οι γύναικες γουστάρουν κοιλίτσες σοφι-ΚΑΠΠΑ, επιβεβαιωμένο. Τόσα χρόνια εγώ προσπαθώ να χάσω τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς μου μπας και ρίξω καμία αλλά δεν τα καταφέρνω γαμώτο.

εγώ γουστάρω τις κοιλιές.ask around.όχι μόνο τις γουστάρω.ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΩ.και τις μεγαλύτρες κοιλιές εννοείται.Τα ωραία πράγματα χρειάζονται σκιά…:stuck_out_tongue:

Μήπως προσπαθείς να χάσεις και το καλοσχηματισμένο γραμμωμένο σώμα σου, το 1.90 ύψος σου, τα μακριά βελούδινα μαλλιά σου, το πανέμορφο πρόσωπο σου κτλ. για να το καταφέρεις αυτό?

Aκουσα πως βαζει κα καφε φακους επαφης.