o manos87 όπως θα ήθελε να είναι…
Εμ ναι. ¶σε που έτσι έχεις σκιά για περισσότερα από ένα ωραία πράγματα όπως λέει η κορψετ. Και για καμια μπριτζόλα μαζί μη σου πω.
Τώρα σοβαρά θεωρείς ότι έχει ωραίο σώμα αυτός? Δηλαδή εγώ τι είμαι ο Απόλλωνας?
για βάλε φώτο να συγκρίνουμε.
προσωπο!ματια,χειλια(ειδικα αυτο) τα παντα:)
+1 σωστηηη!8)
Το είπα περισσότερο επειδή μου φάνηκε αστεία η αναφορά του Απόλλωνα γι’ αυτό δεν θα προχωρήσω σε τέτοιες διαδικασίες. Παρόλα αυτά τον συγκεκριμένο λαπά τον έχω
λαπάς? να λεγες κάτι άλλο, να συμφωνήσω. αλλά λαπάς δε νομίζω πως είναι…
Έχεις πολύ χαμηλά τον πήχη.
Εσύ μάλλον έχεις πολύ ψηλά το λεξικό και δεν το χεις ανοίξει ποτέ
Πρώτη φορά την έγραψα την λέξη και ήξερα ότι την έκανα λάθος. Ξέρεις πόσο αστείος φαίνεσαι μπροστά σε έναν συνομήλικό σου τώρα ε?
8O8O8O
Ω θε μου τι μου κάνεις μεσημεριάτικα :!: Όταν βλέπουμε το πρώτο, φυσικά και μας χαλάει το 2ο. Έχει φύγει για αβαταρ, myspace κτλ η φώτο.
μμμ και πάλι δεν άνοιξες το λεξικό. το οποίο δεν υπάρχει μόνο για να τσεκάρεις ορθογραφία, η οποία είναι σωστή
καλύτερα να φαίνεσαι αστείος μπροστά σε έναν συνομήλικό σου, παρά σε όλες τις ηλικίες. όχι πως έχω θέμα με τις ηλικίες αλλά μιας και το άρχισες…
ξερετε τι λενε για τον ανσελμο?? εε?
:naughty:
τι λένε? :-k
όχι δε ξέρουμε,γιαααα πες…
αλλά πάντως πέρσυ που τον είδα στο get thrashed ήταν τόσο καμμένος που δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι του σηκώνεται καν.ούε τα μάτια του δε μπορούσε να κρατήσει ανοιχτά…κρίμα
Εχει στρωσει πολυ τωρα. Κι εδω που τα λεμε, δε πηγαινε αλλο.
λενε πως την εχει μεγαλη αθωα παιδακια
παντως ακουσα πως ειχε ξεκοψει…οντως κριμα αν ξαναρχισε
έχουμε βγει οφφ-τόπικ!:offtopic:
παρακαλώ να μπει μια γιουζερίνα να ποστάρει πόσο πολύ της αρέσουν οι ψηλοί με μουσάκι 8)
Εμένα μ’ αρέσουν πάντως Και μακρύ μαλλί απαραιτήτως 8)