Ταξίδια Στο Εξωτερικό

Πήγα αυτή τη βδομάδα 5 μέρες, και ενώ είχα δει τα ποστς πριν μερικούς μήνες και τα είχα σημειώσει τελικά μάλλον δεν έκανα τίποτα ούτε που τα κοίταξα όταν βγάζαμε το πλάνο τελικά :stuck_out_tongue:

Σίγουρα πάρε ποδήλατο και κάνε βόλτες, άραξε στο Tiergarten και πήγαινε και στη λίμνη στο Schlachtensee (τώρα είχε άπειρο κόσμο και έφυγα κατευθείαν, αλλά όταν είχα ξαναπάει ήταν Ιούνιος και ήταν άδεια). Αν θες να πας και στα μουσεία υπολόγισε πολύ χρόνο (εγώ πήγα στο Neues μόνο), νταξει το τειχος και σίγουρα να πας στο ζωολογικό, ήταν γαμάτα (όσο γαμάτη μπορεί να είναι μια φυλακή ζώων)

Εγώ πήγα και στο Zitadelle Spandau, το οποίο ήταν στην ουσία το μέρος που οι Ναζί έκαναν πειράματα για τα αέρια και διάφορα άλλα (σύμφωνα με το wiki από το 1933 ξεκίνησε αυτή η ιστορία), αλλά ευτυχώς πια έχει άλλη χρήση και έτσι είδα επιτέλους το Appear Missing <3

Για τα παράνομα στείλε dm

3 Likes

Για στειλε😂

DDR Museum βαλε στο προγραμμα.

Ζωολογικο κηπο εχω παει το 2006, αλλα σημερα δε νομιζω οτι θα πηγαινα σε κατι τετοιο… Θυμαμαι παντως οτι ηταν μοναδικα.

Μήπως φταίγανε

:grey_question:

Συμφωνω με οσα εγραψαν οι γκαιζ παραπανω, θα υπερθεματισω για Tiergarten + DDR Museum, δεν θα πω τπτ για τον ζωολογικο διοτι δεν εχω παει και παροτι παλιοτερα μου αρεσαν, τωρα απο πεποιθηση τους αποφευγω.

Θελω να παω στο Babylon, πρεπει να ειναι τρομερη εμπειρια η παρακολουθηση καποιας κλασικης ταινιας με πραγματικους μουσικους στο σαουντρακ, αλλα δεν ξερω τι παιζει με τη γλωσσα που χρησιμοποιουν για την θεαση. Προπερσι εχασα την ευκαιρια να δω το Metropolis. Προτεινω τον κινηματογραφο παντως, ειναι πολυ κλασικος.

Ας βαλω 2-3 τιπς για φαγητο, οπως την φοβερη πιτσαρια Il Ritrovo, γκουγκλαρεις και μπαινεις στο νοημα. Πολυ καλες γευσεις. Εφαγα ωραια και ηπια μπυριτσα κεντρικα στο Das Lemke, κοντα στην Αλεξαντερπλατζ. Αν τσεκάρεις σχετική συζήτηση Ιουνίου, θα δεις δεκάδες προτάσεις για έξοδο (τσεκ το παρακατω quote μου που ειναι ΤΟ τιπ κατ’ εμε και σκρολαρε). Αλλα ειχα ξεχασει, νομιζω, να αναφερω το Kaschk που μου αρεσε πολυ ως taproom.

Θα επανελθω με τα κλασικα μουσεια στο museuminsel, αφου θυμηθω σε ποια εχω παει. Βασικα, μπορω να πηγαινω στο Βερολινο καθε μηνα μονο για το Περγαμον, αλλα δυστυχως ειναι υπο ανακαινιση εδω και δεν-ξερω-ποσα-χρονια και θα περιμενουμε μεχρι να σβησει ο ηλιος για να το ξανανοιξουν.

2 Likes

παρακαλω δωστε τα φωτα σας για καλυτερο καφε και μπυραρια με μεγααααλη ποικιλια στο λονδινο

1 Like

Το Γελαστό Αγριογούρουνο

3 Likes

4 Likes

καλύτερος καφές (και όχι καλύτερο καφέ σαν μαγαζί) Alchemy και Vergnano.
pub δεν έχω να πω, δεν πάω, γενικά οι μπυραρίες τους έχουν ότι και το super market αφού ψωνίζουν από τους ίδιους προμηθευτές.
καλύτερη μπριζόλα Gaucho
καλύτερο burger, Burger and Lobster.
καλά να περάσεις στα μέρη μας.

1 Like