Ταξίδια Στο Εξωτερικό

Τρίτη με Πέμπτη (Ιούλιο), την πρώτη μέρα μετά τις εφτά με βλέπω, οπότε όχι μουσεία, οπότε έχουμε δύο μέρες μεσοβδόμαδα μέχρι περίπου τις 4-5.

Θα έλεγα ότι η Φλωρεντία είναι ένα υπαίθριο μουσείο και τα περισσότερα που θα δεις outdoors είναι σε νορμάλ ακτίνα γύρω από τη βασιλική της πόλης και από τη γέφυρα. Είναι τόσο όμορφη που σε δύο απογεύματα θα την έχεις ερωτευθεί. Τα παραπάνω είναι λόγω μουσείων (δλδ δεν μπορείς να πας), αλλά έξω έχει δεκάδες αγάλματα και έργα τέχνης που δεν περνούν απαρατήρητα. Κατακαλοκαιρο στην πόλη σημαίνει καφές, τζελατο, μπύρα, φαγητό πσοο ζηλεύω.

5 Likes

Σκόπευα που λες να πάω να δω my chemical romance Ισπανία που βολεύει καλύτερα αλλά τα εισιτήρια έγιναν καπνός. Μάλλον σε καλό μου βγήκε.

Τωρα που διαβασα καλυτερα το ωραριο σας, προφανως και μπορειτε να πατε Ουφιτσι και Ακαδημια στις δυο μερες που θα ειστε εκει. Ακομη και να πατε μια μερα σε αυτα τα δυο + ενα πρωινο ως το μεσημερι στη Μπολονια. Δεν ξετρελαθηκα, αλλα δεν της εδωσα ευκαιρια. Ειναι πανεμορφη, αλλα δυστυχως εμεινα πρωτα στη Φλωρεντια και επειτα απο αυτο η Μπολονια ηταν σαν φτωχος συγγενης :frowning: Θα ξαναπαω ομως, ισως την αγαπησω λιγο παραπανω. Δεν σου λεω για Σιενα, διοτι ειναι feasible ως το μεσημερι, αλλα κριμα να στριμωξετε τοσο πολυ χρονικα αυτη την πανεμορφη πολη.

Α, εγώ νόμιζα πως έχεις σαν και εμένα λίγες μέρες μέχρι το ταξίδι. Οπότε ας πάω σε πρώτη φάση και θα γράψω αρχές Απριλίου τι νομίζω πως είναι must και πως θα μπορούσε να το οργανώσει κανείς έχοντας ένα απόγευμα, μια μέρα μέχρι 4-5(πριν από συναυλία), και μια δεύτερη μέρα πάλι μέχρι 4-5 πριν από την αναχώρηση από τη Φλορεντία.

Πες ότι θες να πας και θα τα βρούμε

1 Like

Μέρη για φαγητό/παγωτό κλπ για οικογένεια με 2 αγόρια 11 ετών για Μόναχο pls…Μάιο…Επίσκεψη σε Allianz Arena, Μουσείο Επιστημών και μια εκδρομή μέχρι το κάστρο και γύρω χωριά είναι στο πρόγραμμα. 4 μέρες θα κάτσουμε. :slight_smile:

Για πασχα (καθολικό τωρα δεν ξερω αν πεφτουν μαζι φετος) αξιζει φουλ η ισπανια λογω εθίμων και ειδικά η Βασκονια και το Μπιλμπάο. Μπιλμπαο και Σαν Σεμπαστιαν θα ελεγα. Εκτος Ευρώπης για ταξίδι με παιδί θες μακρινο προορισμο για να υπαρχει ασφάλεια. Ακομα και Τυνησία Μαρόκο κ Αίγυπτος που ειναι σχετικα ασφαλή εχουν δυσκολο κλίμα και ανεπαρκή υγειονομικό.

1 Like