thanks! μάλλον θα πάω μονοήμερη σάλζμπουργκ, είναι με τα τραίνα 1.40 και 25ε το εισητήριο (πήγαινε)…
βασικά δεν έχει απευθείας, πρέπει να πάς πρώτα Αγγλία και μετά με άλλη πτήση.
οι εταιρείες που πάνε για Λονδίνο είναι aegean, british, easy jet και olympic.
έχει πάει κανείς φρανκφούρτη? πόση ώρα να υπολογίζω ότι χρειάζομαι απ’ την άφιξη του αεροπλάνου μέχρι να φτάσω στο σταθμό του τρένου?
Έκτακτο ταξίδι για δουλειά στη Μαδρίτη μεσοβδόμαδα και με το που γυρνάω 5 μέρες Βερολίνο για συναυλίες!!! Καλά το πάμε!!!
Εννοείς το σταθμό στην πόλη ή αυτόν στο αεροδρόμιο;
Για τον σταθμό στο αεροδρόμιο εξαρτάται από το τέρμιναλ που θα πάει η πτήση σου.
Η πόλη πάντως με το τραίνο από το αεροδρόμιο δεν θυμάμαι να είναι πολύ μακριά, γύρω στο 20λεπτο θα έλεγα (πάνε χρόνια… :roll:)
για του αεροδρομίου. φτάνουμε 15:35 (με χειραποσκευές μόνο, τερμιναλ δεν ξέρω) και θέλω να υπολογίσω περίπου με ποιό μας βολεύει να φύγουμε. μια ώρα περιθώριο είναι καλά?
Γενικα να ξερεις οτι της Φρανκφουρτης ειναι τεραστιο.Περσυ περπαταγα 20-30 λεπτα μονο και μονο για να παω απο το section A στο Β.
μμμ, θενξ. κολοκύθα, ετοιμάσου για τρεχάλες :P.
Παίδες ξέρει κανείς στο Παρίσι από που μπορεί να πάρει κάποιος εισητήρια για συναυλίες όπως εδώ στο αντίστοιχο tickethouse ή Public?
Έχουμε κλείσει εοσητήρια για system of a down, ένας φίλος για διαφόρους λόγους δεν πρόλαβε και ψάχνουμε μέσω κάποιου γνωστού εκεί να αγοράσει ένα για να κλείσουμε τα αεροπορικά. Ο γνωστός εκεί από ότι έχω καταλάβει είναι ασχετός οπότε ψάχνουμε που να τον στείλουμε για να ψάξει εισητήριο. On line ήταν sold out το ίδιο απόγευμα που βγήκαν.
Όποιος ξέρει κάτι θα βοηθούσε πάρα πολύ. Ευχαριστώ.
Δεν ξέρω αν έχουν FNAC εκεί. Πάντως αν έχουν στείλτον εκεί και όλα εύκολα.
Fnac υπάρχουν.
Σίγουρα έχει fnac γιατί είναι γαλλική εταιρεία
E δε γνώριζα!!
Υπάρχουν Fnac. Στο net βρήκα ότι γενικά στα fnac πουλάνε; Δηλαδή παίζουν μόνο δισκοπωλεία για εισητήρια; Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το ticket house?
E λογικά θα υπάρχουν αλλά αν δεν είσαι από εκεί δύσκολα να ξέρεις. Εγώ πάντως που βρέθηκα Μαδρίτη για επαγγελματικό ταξίδι και έπαιζαν την μία μέρα οι Kings Of Leon, πήγα μια χαρά και ωραία στα FNAC και είχε κοντά στα ταμεία ειδικό μέρος μόνο για εισιτήρια όλων των εκδηλώσεων!
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση! Δίνω εντολή για Fnac και ας ςλπίσουμε να είμαστε τυχεροί. Thanks Astaldo
μα το FNAC αυτό κάνει, δε σου χρειάζεται κάτι άλλο, αν είσαι εκεί απλά πας και αγοράζεις ενώ αν θες να προλάβεις ενδεχόμενο sold out τα κλείνεις από το site τους.
εγώ όσες φορές έκλεισα από το site του FNAC ήταν όλα OK, και απλά πήγα σε ένα κατάστημα εκεί(έχει πολλά στο Παρίσι αλλά και στις άλλες πόλεις) και (δείχνοντας διαβατήριο και πιστωτική) μου τα δώσανε.
Τίποτα man. Αν υπάρχουν τικέτια ακόμα σίγουρα θα βρει εκεί. Good luck!
Tyler όπως σου τα γράφει ο Mindcrime είναι στο Παρίσι. Κλείνεις από εδώ online και πας και παίρνεις το εισητήριο από κατάστημα Fnac με διαβατήριο ή νέα ταυτότητα και την πιστωτική που χρησιμοποίησες για τη συναλλαγή.
Καλά να περάσεις!
Mule εμείς κλείσαμε και έχω τα εισητήρια τυπωμένα. Το θέμα είναι ότι ένας ακόμα φίλος για διάφορους λόγους δεν πρόλαβε, τα on line εισητήρια τελείωσαν και τώρα έχει μία γνωστή εκεί που θέλει να την στείλει να του βρει εισητήριο. Το site πάντως των fnac έχει να αγοράσεις για το live των soad σεν ελβετία και όχι για Παρίσι…:-k