Πρέπει να επιλέξεις πόλη και χώρο μάλλον, μου φαίνεται δύσκολο να μην πουλάει εκτός και αν το Παρίσι είναι ήδη sold out.
Όταν λες τυπωμένα, σου έστειλαν αρχείο να το τυπώσεις εσύ;
Ήξερα να το κάνει αυτό η Livenation αλλά δεν ήξερα να έχει ανάλογο σύστημα και η fnac πλέον.
Δεν έκλεισα από τα fnac εγώ. Έκλεισα από εκεί που σε παρέπεμπε το επίσημο site των system για το venue του Παρισιού. Και ναι μου ήρθε pdf με τα εισητήρια για να τα εκτυπώσω…
Το event στο site της fnac δεν υπάρχει καθόλου. Αν βάλεις system of a down σου βγάζει μόνο το φεστιβάλ της Ελβετίας στο οποίο θα παίξουν. Σκέφτομαι ή ότι έχει γίνει sold out ή οτι τα κανονικά εισητήρια μπορέι να κυκλοφορήσουν πιο αργά…
Eγω σχεδιαζω ενα ταξιδακι στην Αγγλικη εξοχη(εκτος Κορνουαλης.Θα κινηθουμε στον Αξονα Λονδινο-Εδιμβουργο).Αλλα επειδη εχει απειρα μερη και καπου εχω χασει τον μπουσουλα,αν ξερει κανεις να προτεινει τιποτα ενδιαφερον you are welcomed!!
Μπορεί αυτό που θα πω να είναι τετριμμένο αλλά αφού θα φτάσεις ως εκεί είναι κρίμα να μην πας και ακόμα λίγο πιο πάνω να δεις και Highlands. Μέχρι να το δω δεν πίστευα ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα τέτοια τοπία…
Καλη επιτυχια!!!8).Δουλεια να δουμε που θα βρεθει.
@Boig δεν ξερω αν θα μπορεσω να στριμωξω ταξιδακι στα Highlands λογω διαρκειας ταξιδιου και κυριως budget γαμωτο.Γι αυτο ψαχνω κυριως μερη αναμεσα σε Λονδινο και Εδιμβουργο.:?
Νταξ η πρωτη εβδομαδα του χρονου @μαει
παιζει ταξιδι με φρι διαμονη σε σπιτι και καλη παρεα:roll:
στην [B]αλεξανδρεια αιγυπτου [/B]
το 8εμα ειναι οτι δεν ειχα ποτε κανενα ιδιατερο κολλημα με το μερος(γενικα ειμαι πιο πολυ του βορειοευρωπαικου μπλοκ:lol:) και φοβαμαι μηπως δεν την παλεψω με τη βαβουρα κλπ
ενω ειναι ΤΟΣΟ μακρια απο αυτα που μου αρεσουν, ψηνομαι να παω για το ?διαφορετικο?:?
Αυτο. Κι εγω δεν ειμαι τοσο του αφρο-ασιατικου μπλοκ. Θελω να παω Ευρωπη και Αμερικη πιο πολυ. Αλλα αν και πιθανοτατα δε θα μου αρεσε καθολου σαν μερος αν πηγαινα εκει, θα ηταν μια ενδιαφερουσα εμπειρια γιατι θα εβλεπα κατι διαφορετικο. Πως ζουν οι ανθρωποι εκει, την ιστορια της χωρας…
Εχει παει πολλες φορες ο πατερας μου και μου ειπε το ιδιο πραμα. Αν θες να πας καπου για να δεις ωραιες πολεις, ομορφα τοπια και τετοια, ασ’το. Αν σε ενδιαφερουν αλλα πραματα οπως το να δεις μια διαφορετικη κουλτουρα, ειναι πολυ ωραιο και φιλοξενο μερος.