Ταξίδια Στο Εξωτερικό

Πρέπει να επιλέξεις πόλη και χώρο μάλλον, μου φαίνεται δύσκολο να μην πουλάει εκτός και αν το Παρίσι είναι ήδη sold out.

Όταν λες τυπωμένα, σου έστειλαν αρχείο να το τυπώσεις εσύ;
Ήξερα να το κάνει αυτό η Livenation αλλά δεν ήξερα να έχει ανάλογο σύστημα και η fnac πλέον.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, χρόνου επιτρέποντος, θα πάω Νέα Υόρκη επιτέλους :bow2:

Στο ενδιάμεσο μάλλον θα περάσω κι από Βοστώνη, απ’ό,τι μου 'παν λέει

Δεν έκλεισα από τα fnac εγώ. Έκλεισα από εκεί που σε παρέπεμπε το επίσημο site των system για το venue του Παρισιού. Και ναι μου ήρθε pdf με τα εισητήρια για να τα εκτυπώσω…

Το event στο site της fnac δεν υπάρχει καθόλου. Αν βάλεις system of a down σου βγάζει μόνο το φεστιβάλ της Ελβετίας στο οποίο θα παίξουν. Σκέφτομαι ή ότι έχει γίνει sold out ή οτι τα κανονικά εισητήρια μπορέι να κυκλοφορήσουν πιο αργά…

Αναθεωρώ. Ωραίο το χιόνι, ακόμη πιο ωραίο το Παρίσι χιονισμένο, αλλά με πυρετούς και 12ωρα αναμονή στα αεροδρόμια δεν έχει και τόσο πλάκα ;ρ

Κατά τ’ άλλα ναι, υπέροχη πόλη, υπέροχο κρασί, υπέροχες γυναίκες.

^^^^^
Ωραία όλα αυτά που λες αλλά το Παρίσι δεν είναι και δίπλα στις Άλπεις :stuck_out_tongue:

ΝΥ και Βοστώνη… το ταξίδι των ονείρων μου!!! Όλα τα λεφτά. Full hardcorίλα στην μία, Ιrish η άλλη! :smiley: :smiley:

Eγω σχεδιαζω ενα ταξιδακι στην Αγγλικη εξοχη(εκτος Κορνουαλης.Θα κινηθουμε στον Αξονα Λονδινο-Εδιμβουργο).Αλλα επειδη εχει απειρα μερη και καπου εχω χασει τον μπουσουλα,αν ξερει κανεις να προτεινει τιποτα ενδιαφερον you are welcomed!!:slight_smile:

Bath θα ειναι εγκλημα να μην περασετε μια βολτα(ή και δυο:p)

Δεν έχω πάει ποτέ Αγγλία (αν και το θέλω πολυ) αλλά είχα κάνει ένα αγγλικό κείμενο στη μετάφραση που το ψιλοέκραζε το μπαθ…:-k

Εχω ακουσει πολυ καλα σχολια για το Bath,οποτε μαλλον θα το επισκεφτουμε.Thanks Lupin!Σιγουρα θα παμε Κεντ και Canterbury επισης.

Dmembra μεταφραστης εισαι?

Θα το θεσω αλλιως για να μην γραψω κατεβατο

[SPOILER]

ε και μην τα ξανα-ξανα-λεμε

[SPOILER]
:hippy:
[/SPOILER][/SPOILER]

το πιο ομορφο μερος που επισκεφτηκα οσο ημουν στο κωλονησι…

Απιστευτα μερη πραγματικα…Πιουρ περφεξιον που λεμε στο χωριο!Να σαι καλα Λουπ!!

cheers, ελπιζω και γω να ξαναπαω εκει συντομα…μαγικο μερος+ultra relaxing…!!

Μπορεί αυτό που θα πω να είναι τετριμμένο αλλά αφού θα φτάσεις ως εκεί είναι κρίμα να μην πας και ακόμα λίγο πιο πάνω να δεις και Highlands. Μέχρι να το δω δεν πίστευα ότι υπάρχουν στην πραγματικότητα τέτοια τοπία…

Ναι, βσκ σε ένα μήνα δίνω για το diploma in translation:D

@LUPIN

Ok…point taken :smiley:

Εγω σε ενα χρονο,τωρα αρχισα:p

Καλη επιτυχια!!!8).Δουλεια να δουμε που θα βρεθει.:stuck_out_tongue:

@Boig δεν ξερω αν θα μπορεσω να στριμωξω ταξιδακι στα Highlands λογω διαρκειας ταξιδιου και κυριως budget γαμωτο.Γι αυτο ψαχνω κυριως μερη αναμεσα σε Λονδινο και Εδιμβουργο.:?

Νταξ η πρωτη εβδομαδα του χρονου @μαει
παιζει ταξιδι με φρι διαμονη σε σπιτι και καλη παρεα:roll:
στην [B]αλεξανδρεια αιγυπτου [/B]

το 8εμα ειναι οτι δεν ειχα ποτε κανενα ιδιατερο κολλημα με το μερος(γενικα ειμαι πιο πολυ του βορειοευρωπαικου μπλοκ:lol:) και φοβαμαι μηπως δεν την παλεψω με τη βαβουρα κλπ

ενω ειναι ΤΟΣΟ μακρια απο αυτα που μου αρεσουν, ψηνομαι να παω για το ?διαφορετικο?:?

εχει παει κανεις ??

Αυτο. Κι εγω δεν ειμαι τοσο του αφρο-ασιατικου μπλοκ. Θελω να παω Ευρωπη και Αμερικη πιο πολυ. Αλλα αν και πιθανοτατα δε θα μου αρεσε καθολου σαν μερος αν πηγαινα εκει, θα ηταν μια ενδιαφερουσα εμπειρια γιατι θα εβλεπα κατι διαφορετικο. Πως ζουν οι ανθρωποι εκει, την ιστορια της χωρας…

Εχει παει πολλες φορες ο πατερας μου και μου ειπε το ιδιο πραμα. Αν θες να πας καπου για να δεις ωραιες πολεις, ομορφα τοπια και τετοια, ασ’το. Αν σε ενδιαφερουν αλλα πραματα οπως το να δεις μια διαφορετικη κουλτουρα, ειναι πολυ ωραιο και φιλοξενο μερος.

Δεν έχω πάει αλλά όσους ξέρω που βρέθηκαν εκεί, γύρισαν μαγεμένοι. Είναι κάτι το εντελώς διαφορετικό, κουλτούρα, τρόπος ζωής, διασκέδαση.

Χαλαρά θα σ’αρέσει πιστεύω!!!

thanx :slight_smile:

οποιος αλλος ξερει τπτ πειτε, ε?