Ταξίδια Στο Εξωτερικό

Θα κλείσω μάλλον μέσω airtickets.gr , που απ’ ότι βλέπω συνεργάζεται με την cartrawler… και λέει δέχονται και χρεωστικές ( prepaid έχω δηλαδή ) και λέει και γι αυτό με το όνομα του οδηγού… Ελπίζω να μην λένε άλλα εκεί πέρα … thnxxx anyway 8)

από προσωπική εμπειρία ετών προτείνω Avis

Για να μη ψάχνω γουγλ, υπάρχει κανά site πρόχειρο που να 'χει δρομολόγια τρένων στην Ευρώπη;

Μπορεί να δώσει κανένας info για δρομολόγιο από και προς Λονδίνο από τα αεροδρόμια Gatwick και Luton???

Πετάω με easyjet πρωινές ώρες και θέλω να μάθω αν έχουν 24ώρα δρομολόγια

Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι από Gatwick μας είχαν πει να πάρουμε το southern για Victoria, όχι κάτι άλλα τρένα που έχει. Δε θυμάμαι το λόγο.

Α έχει δηλαδή ε; Δεν χρειάζεται να δώσω όσο το αεροπορικά σε ταξί ε;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

To Gatwick express δε νομίζω πως ειναι 24ωρο,αλλα έχει πολύ συχνά δρομολόγια.Θυμάμαι το τίκετ έχει καμια 17 λίρες. Στο ταξί μια φορά που αναγκαστικά το χρησιμοποιήσαμε προς το αεροδρόμιο είχε 80 λίρες,οπότε…μπα.:stuck_out_tongue:

Το σάουθερν έχει νομίζω 11λίρες (one way), ψάξου ίντερνετ για δρομολόγια.

Κανα καλό χοστελάκι παίζει (για λονδίνο πάντα); Έχω βρει αρκετά αλλά λέω μήπως έχετε κάτι υπόψη σας!

bump γιατι ξενερωνω τη ζωη μου! βρικα μονο ενα ατομο για μια μερα καουτσερφινγκ, χοστελ ελευθερα παρισι μεχρυ 22 δεν υπαρχουν και αυριο φευγω και εχω αγχωθει… με βλεπω να κοιμαμαι στο σηκουανα μαζι με τους μπεκρηδες… :stuck_out_tongue:

Εγώ είχα μείνει εδώ http://www.oops-paris.com/. Και μεις ξέμπαρκοι ήμασταν στο Παρίσι, αλλά μετά από πολλά τηλέφωνα βρήκαμε δωμάτιο σ’αυτό. Νορμάλ τιμές, μέτρια απόσταση από το κέντρο -ό,τι μπορείς να πεις κέντρο στο παρίσι τέλος πάντων- κ λίγη μπιχλιά παραπάνω από το επιτρεπτό. Φαντάζομαι θα το έχεις τσεκάρει, αλλά just in case…

μπα νο χοστελ, νο καουτς και γενικα μαλλον νο παρις για μενα :frowning:
τεσπα εχασα 30 ευρω και γαμηθηκε το προγραμμα! αλλη φορα το παρισι…

Ξέρει κανένας για καλά - φτηνα δισκάδικα στο Λονδίνο;;; Κρίμα είναι να μην κάνω καποια επισκεψούλα!!!

φίλε το λονδίνο είναι πεθαμένο πιά σε αυτό το θέμα
δοκίμασε στο fopp γιά φτηνά καινούργια cd (1 Earlham Street)

Ναι ε;; Μάλλον τότε θα τιμήσω τα γνώριμα μέρη του Βερολίνου στον γυρισμό αλλά θα το τσεκάρω και αυτό.

Τα HMV (έτσι δε λέγεται η αλυσίδα;) δεν έχουν καλές τιμές;

Αυτό πρέπει να ισχύει και μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό;
Το 2006 θυμάμαι στο Camden είχα βρει παπάδες και πέρσι σχεδόν τίποτα.
Το μόνο που γνωρίζω είναι ένα δισκάδικο κοντά στο Notting Hill κοντά στη στάση Notting Hill Gate πάνω στον κεντρικό.

Ποια είναι τα γνώριμα μέρη στο Βερολίνο;

Υπόψιν από τις 12 το μεσημέρι ξανάνοιξαν τα αεροδρόμια της πόλης, ελπίζω να μην έχουμε κανένα απρόοπτο ξανά σύντομα, έρχονται και σοβαρές συναυλίες…

το νοέμβρη του 2009 που πήγα τελευταία φορά γύρισα όλα τα μαγαζιά με μεταχειρισμένα και πήρα ελάχιστα πράγματα, ούτε 10 σε σύνολο 10 μαγαζιών! το μόνο μαγαζί που ψώνισα μαζικά ήταν το fopp. στο hmv δεν πήρα ούτε ένα cd! ήταν αρκετά πιό ακριβό. τώρα βέβαια διαβάζω πως το hmv εξαγόρασε τα fopp οπότε δεν ξέρω πως έχει εξελιχθεί η φάση…

λογικά εννοείς το music exchange του Notting Hill

πήγαινα λονδίνο γιά δίσκους συστηματικά από το 1997. κάθε χρόνο και χειρότερα με αποκορύφωμα το 2009… γενικά το έχουν στραγγίξει μέχρι εκεί που δεν παίρνει. αν πας παραέξω βρίσκεις πράγματα. θυμάμαι πήγα μιά φορά στο Brighton και βρήκα παπάδες

Βασικά σίγουρα τα Saturn, τεράστια ποικιλία και πολύ καλές προσφορές.

Από κει και πέρα έχω σταμπάρει κάτι μικρά ανεξάρτητα στην περιοχή του Kreuzberg και ένα κοντά στο Τείχος. Τώρα ονόματα και τα ρέστα δεν θυμάμαι αλλά μπορώ να ψάξω αν θες και να σου στείλω!

Αεροδρόμιο Βερολίνου ή Λονδίνου;

Πάντως όποιο και να εννοείς μακάρι να είναι κομπλέ και μη φάμε καμιά νίλα!ι

Ναι, το muic exchange, έχει για όλα τα γούστα και πολύ 70’ς γενικά, αλλά βρίσκεις και κανένα μέταλο στους δίσκους και καλές τιμές στα cd.
Για τα υπόλοιπα θα σε ρωτήσω σε άλλη φάση :slight_smile:

Να διασταυρώσουμε αν είναι, υπάρχουν τοπικά διασκάδικα που ανοίγουν σε κάτι τρύπες σε μικρούς δρόμους κι άντε να τα βρεις. Το βασικό σημείο αναφοράς είναι το Coretex, φαντάζομαι το γνωρίζεις. Και στο Friedrichshain έχει αρκετά.

Βερολίνου εννοώ, είχε κλείσει για 24 ώρες, αλλά τώρα είναι οκ. Αν δεν έχουμε καινούριες εκρήξεις από το ηφαίστειο φαντάζομαι δεν υπάρξει πρόβλημα την επόμενη εβδομάδα. Όχι τίποτα άλλο, περιμένουμε και το Ed Force One…