Ταξίδια Στο Εξωτερικό

ενα ταξιδακι εχω κανει μονο, στη σκωτια, εκει οπου σπουζαζει ενας καλος μου φιλος.

ειναι απλως οτι πιο εκπληκτικο εχω δει ποτε μου… μπορω να γραψω ενα κτηνωδες κατεβατο αλλα λυπαμαι οσους θα διαβασουν το πρηξιμο μου. θα πω μονο ενα πραγμα: επαθα πονοκεφαλο απο το πολυ οξυγονο!

Ότι έχω πάθει εγώ με την Κων/πολη! Γι αυτό και ετοιμάζω το 4ο μου τριπ εκεί μέσα σε 3 χρόνια! Μετά και με διαφορά ακολουθούν οι τόποι της Σκανδιναβίας! Διαφορετικοί μεταξύ τους! Ωραιότερο τοπίο η Νορβηγία, ωραιότερη πόλη η Στοκχόλμη ( γλυκύτατο το Bergen) αλλά ωραιότεροι τύποι οι Φινλανδοί!

πανεμορφη η Πολη:roll:

Έχω πρόταση να πάω Μαδαγασκάρη 10 μέρες τον Ιούλιο.
Αεροπορικά κάπου 1500 ευρώ.

τι θα κάνατε εσείς?
είναι σαφές ότι δεν έχω τα λεφτά. όπως επίσης ότι δεν παίζει να 3ανακάτσει να πάω Μαδαγασκάρη.
:-k

όπως το θέτεις, φαντάζομαι διαμονή τσάμπα ε;

γιατί να μην ξανακάτσει?..
μπορείς βέβαια να το κάνεις κ με πλοίο και να βγει ένας μήνας διαδρομή και 10 μέρες μαδαγασκάρη :stuck_out_tongue:

ειδικά διαμονή, ενδέχεται τζάμπα - ή πολύ φτηνή. Συνθήκες αμφισβητούμενες, αλλά δεν με πολυενοχλεί αυτό.
Πάντως μιλάμε για ένα budget μεταξύ 1500-2000 ευρώ σύνολο, στο χαλαρό.

Έτσι όπως τα λες, είναι πολύ καλή φάση! Και μάλλον οικονομικά έρχεται για Μαδαγασκάρη. I would do it :wink:

Τόσο ακριβά; δε το περίμενα

κοίτα, αν δεν έχεις πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και μπορείς να τα μαζέψεις, εννοείται τράβα, το 'πες κι εσυ είναι μέρος που δε πας εύκολα. Αξίζει να στερηθείς 5-10 πραγματάκια για κάτι τέτοιο [οκ τώρα μιλάω σαν τραβελ αντικτ που είμαι αλλά οκ :p]

Καμιά πληροφορία για Κοπεγχάγη; Μια δυο μέρες είναι καλές για τα βασικά ή να το παλέψω για παραπάνω;

Απο φιλους μου που εχουν παει μου εχουν πει οτι ειναι πανεμορφα.Αυτοι ειχαν κατσει τετραημερο και μου ειπαν οτι ειναι αρκετο.

Θενκς! Τετραήμερο το βλέπω λίγο δύσκολο, αλλά θα το παλέψω για τρεις μέρες!

Ένα τριήμερο στο Παρίσι πόσο θα κοστίσει στο περίπου? Με αεροπορικά και με απ’ όλα μέσα.

ένα 500άρικο το θες, ίσως λίγο λιγότερα. με πτήσεις easy jet βέβαια. ακριβή πόλη

Χμ, το υπολόγιζα και παραπάνω. Ίσως να το κάνω και τετραήμερο.
Μάλλον θα χρειαστώ πληροφορίες για ξενοδοχεία κλπ από όσους έχουν πάει, αλλά αυτά όταν έρθει η ώρα. Θενξ προς το παρόν. Αν θέλει βέβαια κανείς ας απαντήσει ώστε να έχω και μια ιδέα.

για πότε λες;

Όντας λονδίνο εν τέλει αξίζει να ψάξω κανα συγκεκριμένο μαγαζί με καλές τιμές για cd ή μικρές οι διαφορές;

κάνε μία βόλτα από το Fopp στο covent garden

Για τέλη Οκτώβρη το ψήνω.
Ε λέω να πάω πρώτα τις καλοκαιρινές μου διακοπές και να ασχοληθώ όταν γυρίσω. Λες να πρέπει να το κοιτάξω από τώρα?

Όχι οκ, αεροπορικά βέβαια όσο νωρίτερα τόσο φθηνότερα, το ξέρεις αυτό. Θα 'χεις και ωραίο καιρό, μούρλια! :smiley:

Για διαμονή, χάζεψε το booking.com να πάρεις μια πρόγευση, έχει και ratings και απ’ όλα. Εγώ έμενα σε ένα ξενοδοχείο [τιμές οκ σχετικά] πάνω απ’ το περιφερειακό του παρισίου, μακρυά σχετικά από κέντρο, αλλά το μετρό 5’ περπάτημα απ’ το χοτελ. Απλά είχαμε το θέμα της ώρας τα βράδια [νομίζω 1 ή 2 κλείνει κάθε βράδυ].

Εάν είστε πολλά άτομα, τσεκάρετε και κανά διαμέρισμα, συμφέρει περισσότερο από ξενοδοχείο.