Ευχαριστώ!!!
Μπαίνω να κλείσω με iberia λοιπόν!!!
Βρήκα μια προσφορά κι έχει μια “μικρή” οικονομική διαφορά με την aegean για το διάστημα που θέλω να πάω!!!
Μόναχο, Πράγα και Ζαλτσμπουρκ. Θα έγραφα για κάθε πόλη ξεχωριστά, αλλά η φράση “Άλλοι κόσμοι” περιγράφει όσο καλύτερα μπορεί τις πόλεις αυτές. Επίπεδα πιο πάνω σε όλα. Κρίμα που ζούμε στη μπανανία.
Αν μπορουσα να πολιτογραφηθω Kωνσταντινοπολιτης,το εκανα αμεσα.
Εχω ηδη παει δυο φορες και εχω παθει εξαρτηση απο τα παντα εκει:θαλασσα,πλατειες,φαγητο(ΚΥΡΙΩΣ!!!),μουσεια,αρχαιολογικοι χωροι κ.α
Η πολη αυτη εκπεμπει μια μαγεια πραγματικα που εγω δεν ξερω αν θα την βρω αλλου.
Στα προσεχη σχεδια μου ειναι να επισκεφθω καποια στιγμη το Bruges του Βελγιου και το Mostar στη Βοσνια/Ερζεγοβινη!
Mostar
Θελω πραγματικα να παω εδω.
Και εγω γουσταρω με χιλια ταξιδακια στο εξωτερικο μεχρι τωρα εχω παει: Λονδινο,Λα κορουνια,Μαδριτη,Βαρκελωνη,Βενετια και Τορινο,Κωνσταντινουπολη,Παρισι,Ζυριχη,και Ρωμη.Θελω να ξαναπαω Λονδινο και Μαδριτη γιατι δεν προλαβα να δω και πολλα γιατι ειχα παει με τον παναθηναικο τοτε.Αυτο παντως που θα μου μεινει αξεχαστο ηταν η αλλαγη χρονιας που εκανα με την γυναικα στο Παρισι το 2006 και την επομενη μερα που περασαμε ολη την πρωτοχρονια στην Disneyland.Μακαρι στο Μελλον να εχω λεφτα (γιατι τωρα δεν υπαρχει σαλιο) να γυρισω ολον τον κοσμο
όποιος έχει κάποιο τιπ για εδιμβούργο είμαι όλος αυτια:!:
αναχώρηση 1 νοεμβρίου, ευχαριστώ
Elric περιμενω εντυπωσεις γιατι θελω να παω σαν τρελος Σκωτια
αν και θα κάτσω 3 μέρες μόνο(μετά έχει λονδίνο) θα συλλέξω ότι πληροφορίες μπορώ8)
Μαζί σου.
Είχα την τύχη να την επισκεφτώ πριν 2-3 χρόνια,στα πλαίσια ενός προγράμματος που είχα λάβει μέρος εγώ και δύο συμμαθητές μου τότε,και ο αέρας που αποπνέει αυτή η πόλη είναι το κάτι άλλο.
ακούω τιπς για την 3ήμερη παραμονή μου στο λονδίνο! (για εδιμβούργο οργανώθηκα8))
Γαμώτο γιατί πάτε όλοι Λονδίνο;
Σας ζηλεύω άπειρα :(:(
εγώ προσωπικά πάω γιατί έχω μια μάχη να δώσω εκεί
^^^^ καλο ταξιδι αγορι, και να γυρισεις in one piece
[B]ΠΟΙΟΣ ΨΗΝΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ [SIZE=“4”]THRASHFEST[/SIZE] ??? BOLOGNA, 14 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ SEPULTURA, DESTRUCTION, EXODUS, HEATHEN, MORTAL SIN, ΟΛΟΙ ΜΕ OLD SCHOOL SET LISTS ΑΠΟ ΤΑ 2-3 ΠΡΩΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ! 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ, ΨΗΘΕΙΤΕ ΡΕ, ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ !![/B]
to parapanw paizei kai edw sto parisi stis 27 tou mina. kali fasi tha einai.
θα πας ?? το εψηνα για Ιταλια επειδη ειναι διπλα…
πήγαινε μόνος σου ρε,μη μασάς:p
Καλο ταξιδι brother και τραγουδα και για εμενα
thanx ρε bro! θα βγάλω και τα σωθικά μου εκεί πέρα, be sure of that:lightsabre:
εδιτ: nir1 θα δείξει, το πολύ πολύ να πέσω ηρωικά! die with honor
nir1, tha paw (kata 99%). psisou!
χμμμ Παρισι ε ? αν το παρω αποφαση παιζει να ριξεις μια ματια αν παιζει κανενα Hostelακι ?
Το Λονδίνο είναι πόλη που περπατιέται πολύ εύκολα, οπότε πλην του αεροδρομίου και κάποιων προορισμών στα περίχωρα (που μάλλον δεν τα προλαβαίνεις) ίσως να μη χρειάζεται να επισκεφτείς το μετρό. Αν βιάζεσαι πολύ και έχεις φορτωμένο πρόγραμμα,
βγάλε μια OysterCard για τις μετακινήσεις σου - βολική και κρατάει χρόνια, οπότε μπορείς να την κρατήσεις για μελλοντικές επισκέψεις.
Εννοείται πώς πρέπει να αφιερώσεις μια μέρα στο Βρετανικό Μουσείο, ακόμα κι αν σου σπάσουν τα νεύρα στην αίθουσα με τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Έχει και τσάμπα είσοδο, οπότε Value for Money. Προτείνω επίσης Πύργο του Λονδίνου για άλλο ένα πρωινό.
Από εκεί και πέρα, περπάτημα περπάτημα και πάλι περπάτημα. Πολύ αγαπημένη η διαδρομή κατά μήκος του Τάμεση, τόσο στη νότια όχθη όσο και στη βόρεια. Αξίζει τον κόπο να περπατήσεις από το Embankment ή ακόμα χαμηλότερα μέχρι την Tower Bridge και πίσω (θα σου πάρει 3 - 4 ώρες).
Τέλος, είναι ακριβή πόλη και φαγητό μάλλον δε θα ευχαριστηθείς. Δοκίμασε τίποτε κινέζικα ή ινδικά. Καλή αν και ακριβή επιλογή είναι και τα Nandos, βασισμένα σε ένα μείγμα πορτογαλικής και βορειοαφρικάνικης κουζίνας που καταλήγει κυρίως σε τορτίγιες κοτόπουλου με λιγότερο ή περισσότερο καυτερές σάλτσες!