πωπω πω !!! κι εγώ ένα απόγευμα είχα πάει μόνο και δεν πρόλαβα να δω τίποτα παρά μόνο να περπατήσω στους δρόμους!!! να πας οπωσδήποτε στον καθεδρικό (νομίζω) που είναι πάνω στο λόφο πάνω από την πόλη!!! επίσης προτείνω να βρεις ένα μαγαζάκι - μπαρ ( δεν θυμάμαι καθόλου πώς το λένε) που είχε διακόσμηση πειρατική και σερβίραν 200 είδη ρούμι ντόπιο!!! τέλειο ήταν!!! το φαγητό τους δεν μου άρεσε πολύ όμως κάθε χρόνο (δεν θυμάμαι όμως πότε) έχουν γιορτή κρασιού που είναι καταπληκτικό!!! μακάρι να μπορούσα να σου πω παραπάνω πράγματα!!!
Από αύριο, 5 μέρες ΝΥ, το φοβάμαι λίγο το υπερατλαντικό, παρθένα γαρ, αλλά για την Ιθάκη ρε γαμώτο.
Με ποια εταιρία πετάς; (άσχετο…)
KLM, πρέπει ν’ αυξήσω τον αριθμό των χαρακτήρων, τι κάνεις Σάιλεντ Γουίντερ?
Χαχαχαχα, οκ!!! Σε ρώτησα γιατί μπαίνω και τα ψάχνω και εγώ αυτόν τον καιρό. Καλή επιλογή…καμια δεκαριά ώρες βέβαια, αλλά θα σε αποζημιώσει η NY! Δεν έχω πάει, απ’ όσα ακούω…
Τι τα κοιτας ? Για να στεναχωρεθεις ?
Και εγω αν ολα πανε καλα θα παω εξωτερικο.
Αλλα με tour bus
Όσο ζω ελπίζω!..
Εκδρομή ή μόνιμα;
[I][U][B]Tour[/B][/U][/I] bus !
Συγγνώμη ε, δεν το παρατήρησα! :?
Τηλεορασουλα με σαπιοσειρες->υπνος πολυς->εμπιθρι->λιγος υπνος ακομα κι εφτασες,δεν ειναι τιποτα=p Θα περασεις αψψψεχαστα πλην το αυχενικο που θα παθεις λογω παρατηρησης των ταπεινων και λιτων κτηριων της πολης.
Εχει ταξιδεψει κανεις προσφατα με easyjet?
Ποσο αυστηροι ειναι στις διαστασεις της χειραποσκευης?
Γενικά τις τηρούν αυστηρά, ειδικά τώρα που με τα γαμησιάτικα για τις αποσκευές και τα επιπλέον γαμησιάτικα από 1/1/2012 με κράτηση με οποιαδήποτε κάρτα, οι περισσότεροι πάνε μόνο με χειραποσκευή σε σημείο που όταν είναι γεμάτη η πτήση ζητάνε από κάποιους επιβάτες να δώσουν την χειραποσκευή ως κανονική αποσκευή χωρίς χρέωση, απλά γιατί δεν θα χωρέσουν όλες επάνω.
Ίσως φεύγοντας από Ελλάδα κάτι να καταφέρεις αν πας με μεγαλύτερη τσάντα με λίγο μπλα μπλα, αλλά επιστρέφοντας από εξωτερικό δε νομίζω να σε αφήσουν. Πάντως με λίγη καλή θέληση χωράει πολύ πράμα στις προβλεπόμενες διαστάσεις.
Μαλιστα.
Θενξ!
Ρε σεις πείτε μερικά σαιτ για φθηνά ειστιτηρια
Εγώ δουλεύω ως εξής:
http://www.travelplanet24.com/
Και όποια εταιρεία βρίσκω μπαίνω και στο site της και τσεκάρω και απο κει τιμές.
cool thanx
Τελικά Πόλη θα πάω 12 του μηνός.
Παίζει να βρω κανα δισκάδικο(και second hand, εννοείται) ή παπάρια;
Έκλεισα ενοικίαση αυτοκινήτου στην Sixt για Ολλανδία ( λόγω Graspop ) μέσω της Prepaid της Κύπρου … Παίζει να δεχτούν prepaid Visa ή χρεωστική ή θέλουν απαραίτητα κανονική πιστωτική? Το δίπλωμα που δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες πειράζει ? Αny other tips ?
ναι παίζει να μην την δεχτούν! το πάθαμε στο βερολίνο τόσο σε αυτή που ειχαμε κλείσει ήδη το αμάξι όσο και σε ΟΛΕΣ τις αλλες εταιρειες που ρωτησαμε… ήταν ένα ωραίο πακέτο :lol:
μακάρι να είναι αλλιώς στην Ολλανδία.
σιγουρη εναλακτική είναι να βγάλεις μια κανονική και γυρνωντας την ακυρωνεις
Έχει πάει κανείς Κοπεγχάγη? Έχει να προτείνει κάνα αξιοθέατο? Δεν βλέπω να υπάρχουν και πολλά αν και θεωρώ ότι συνήθως οι πόλεις είναι από μόνες τους αξιοθέατα. Ροκ/μέταλ nightlife???