Telika ooxi mono th perpathsa alla ekana kai to prwto banio ths sezon ekei.kavla polh kai to taksidaki ekleise me tour sto camp nou,ws ofeile vevaiws vevaiws
Αααχ ωραίος ρε γιώργο! Φοβερά φιλική πόλη!
[B][I]Κι όμως, τα ελάφια αυτά έβοσκαν ελεύθερα σε έναν από τους κήπους των κολεγίων της Οξφόρδης. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, και στον κήπο του Παντείου υπήρχε κάποτε μια χελώνα, επομένως κοντά είμαστε.[/I][/B]
:lol::lol::lol:
*ζήλια ψώρα
[B]edit [/B]στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας ειχα προτείνει στην κοπελα μου να πάμε πέρυσι σε περίπτωση που καθόταν το ταξίδι για αγγλια για 2 αγώνες της φουλαμ.
ξανά ζήλια ψώρα
*Κλαίω με ανάποδη στάση
Iρλανδια.Απλα.Τα γιατι τα ξερετε ολοι
η αλήθεια είναι στις ιταλίδες. πρέπει να ερωτεύθηκα 43-44 φορές το 4ημερο που πέρασε :roll:
Γιατί ?
Πωω γαμησε τα.
Το χειρότερο σκηνικό της ζωής μου ΕΒΕΡ ήταν όταν ήμουν Ρώμη πιο παλιά και αρχίζει και με πλησιάζει μια Ιταλίδα λέγοντας μου κατι χαρούμενη(δεν εχω ιδεα τι)και ακριβώς απο πισω ηταν η μανα μου,οπου και της έριξε ενα δολοφονικό βλέμμα φυσικά.:lol:
ελληνίδα μάνα=αξία ανεκτίμητη8)
…μεγάλη αλήθεια:):!:
Ιταλια δεν εχω παει, αλλα απο τουριστριες που εχω κοψει κατα καιρους… τι να πω, πολυ καλυτερες οι Ελληνιδες…
Σιγά τη διαφορά ρε παίδες
Πήγα Ρώμη τον Απρίλιο και πραγματικά οι Ιταλίδες δεν με συγκίνησαν.Ελάχιστα ίσως…Σε αντίθεση με κάτι Σκανδιναβές και κατι Γερμανίδες…
νταξει για μενα αυτο που ειπες ειναι ουτοπια… 3 φορες εχω παει γερμανια, ΩΡΑΙΕΣ γυναικες ειδα κανα δυο… συνολο και για τις 3 φορες που πηγα… χαλια!
+φωνω απολύτως! Μια απο τα ίδια! :lol: :lol: 8)
Σε 2 μερες τη κανω για Δουβλινο για 7μερες.
Αμα εχει καποιος να δωσει κανα tip για τη πολη αλλα κυριως για καμια-2 μονοημερες εκδρομες σε αλλες πολεις/countryside Ιρλανδιας θα βοηθουσε αρκετα!
Παιδια ΠΡΟΣΟΧΗ στην [B]Aerosvit Airlines [/B]( ειναι η Ουκρανικη αεροπορικη εταιρια)
Επειδη την εχω παθει σας ενημερωνω πως ακολουθουν ακριβως τις λαμογιες του κομμουνισμου:
-
Σε καθυστερουν χαρακτηριστικα σε ολους τους ελεγχους ωστε να φοβηθεις πως θα χασεις την πτηση και να σκασεις φακελακι
-
Χανουν/ Καθυστερουν τις βαλιτσες (1 βραδια στο Κιεβο) ωστε να κλεβουν αντικειμενα απο μεσα.
Μεγαλη Προσοχη. Ουτε να το σκεφτειτε να ταξιδεψετε με αυτην.
Ήδη έχω αρχίσει να σχεδιάζω road trip για του χρόνου τέτοιο καιρό με προορισμό Βουδαπέστη-Πράγα-Μπρατισλάβα(μέσω Fyrom-Σερβίας και όχι Ιταλίας).
Αν έχει κανείς ιδέα για το πόσο πάνω κάτω θα βγουν τα έξοδα για καύσιμα-διόδια-βινιέτες,ας ρίξει καμιά πληροφορία!!
^ Ναιιιιι, καλόόόό!!! Αλλά πρέπει να έχεις ρε γμτ χρόνο στη διάθεσή σου και χρήματα, φυσικά, για τα μεταφορικά…! Πάντως, πρέπει να είναι πολύ ωραία διαδρομή…αχ αυτό το ταξίδι είναι ένα από τα απωθημένα μου!!!
Δεν νομίζω ότι τα έξοδα θα είναι τόσο τραγικά,όπως το σκέφτομαι(μοιρασμένα μεταφορικά για 2-4 άτομα),σε σχέση με το τι θα μας έβγαινε αντίστοιχα αεροπορικά.Άσε που βλέπεις στο ενδιάμεσο και πόλεις που δεν νομίζω να επισκεπτόσουν αεροπορικώς όπως και να χει.
Αν ξεκινήσεις χαράματα πάντως από Θεσ/νίκη το βραδάκι είσαι άνετα Βουδαπέστη.
Δεν είναι τόσο τραγικές οι αποστάσεις.
Θεσσαλονίκη - Βελιγράδι (625χμ) είναι περίπου 7-8 ώρες μαζί με στάσεις για τουαλέτα, φαγητό, διατάσεις, συνοριακούς ελέγχους, διαπραγματεύσεις με μπάτσους για τα ανύπαρκτα πρόστιμα κλπ.
Η Fyrom είναι δυο ώρες χώρα, οι δρόμοι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, να φανταστείς κάποιες φορές δεν ήμασταν σίγουροι αν ήμασταν σε λωρίδα μονής ή διπλής κατεύθυνσης, αλλά στην εθνική δεν κινείται τίποτα. Υπάρχουν 3 διόδια από 1 ευρώ το καθένα, φρόντισε να έχεις ψιλά γιατί δεν παίζουν ρέστα. Έχω ακούσει τρομακτικές ιστορίες με την αστυνομία εκεί, αλλά με ένα 20ευρω ή κάνα μπουκάλι ούζο συνήθως λύνεται κάθε παρεξήγηση. Προσωπικά δεν μου έτυχε τίποτα και μια φόρα που μας έκαναν σήμα να σταματήσουμε στη μέση του πουθενά μέσα στη νύχτα, μόλις είδαν ελληνικές πινακίδες μας άφησαν.
Η Σερβία έχει σαφώς καλύτερους δρόμους, αν και στα νότια της χώρας δεν έχει διάζωμα και για αρκετά χιλιόμετρα υπάρχει μια λωρίδα ανά κατεύθυνση οπότε οι ταχύτητες είναι μειωμένες. Μέχρι το Βελιγράδι έχει 2-3 διόδια, περίπου 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά, θυμήσου ότι χρειάζεται να έχεις τα φώτα πορείας ακόμα και τη μέρα.
Η βενζίνη είναι φτηνότερη στη Fyrom, αλλά η ποιότητα είναι λαχείο. Είχαμε σταματήσει σε ένα μετά τα διόδια και δεν είχε καν μετρητή, ό,τι ναναι. Στη Σερβία έχει πιο οργανωμένα βενζινάδικα και λίγο πιο φτηνές τιμές από Ελλάδα.
Πέρσι τέτοια εποχή μέχρι το Βελιγράδι πρέπει να ήταν γύρω στα 70 ευρώ η βενζίνη.
Μπες στο viamichelin, σου βγάζει διαδρομή και κόστος αναλυτικά και είναι σχετικά αξιόπιστο.