Eυχαριστώ πολύ φίλτατε eNick για τις πληροφορίες!!
Πολύ χρήσιμο το site!!
Εδώ και καμιά βδομάδα που ψάχνω τι και πως,έβλεπα στο apostaseis.gr,αλλά αυτό μου φαίνεται πολύ πιο οργανωμένο.Ίδωμεν!!
Αυτό πάντως με τα φώτα πορείας το άκουσα και για άλλες ευρωπαϊκές χώρες…wtf??#-o
Μπορεί να ακουστώ κάπως, αλλά λιγάκι θα με τρόμαζε να σταματήσω στη Φύρομ… εντάξει, εννοείται μέρα θα περνάγαμε από εκεί ούτως ή άλλως, αλλά και πάλι δεν ξέρω… Πολλοί συγχωριανοί μου (από πάνω) πετάγονται και για ψώνια, που λέει ο λόγος, στα Σκόπια… αλλά… δεν ξέρω! Το έχω πάρει λίγο στραβά το όλο θέμα, από την άλλη όμως, για να μπω σε αεροπλάνο θα πρέπει μάλλον να τα κοπανάω από το προηγούμενο βράδυ… Αν έρθει ποτέέέέ εκείνη η ώρα, θα δω… Προς το παρόν, σταμάτησα και να το συζητάω… και εκτός αυτού προτιμάω να επισκεφτώ μια ξένη χώρα Μάρτιο-Απρίλιο-Σεπτέμβρη-Οκτώβρη, παρά τέτοια περίοδο!!
Έχει ταξιδέψει κανείς στην Λισαβόνα; Βλέπω ότι δεν υπάρχουν απευθείας πτήσεις και σε σχετικές αναζητήσεις είναι πολλές ώρες οι διάρκείες των πτήσεων με ανταπόκριση…
Δε παιζουν απευθειας σταντε,το χω ψαξει γιατι μαλλον θα παω Πασχα να μεινω σε φιλους ντοπιους.Ιberia μεσω Μαδριτης τσεκαρες;Δε λες και για ποτε το θες.Παντως ο,τι αλλη απορια εχεις περι τουριστικων οταν θα ναι παραμονες του ταξιδιου κτλπ μπορω να ρωτησω και να σε βοθησω.
Thanx! Για Φλεβάρη με ενδιαφέρει…Δεν έψαξα με πολύ λεπτομέρεια αλλά σαν 1η εντύπωση είδα ότι οι πτήσεις με ανταποκρίσεις είναι πάρα πολλές ώρες…Με Iberia δλδ έχεις αναμονή τύπου 2ώρο ή τύπου 6ώρο…?
Τιμές τι έχεις βρει;
Για τη περιοδο που θες(και για τη δικη μου δηλαδη,δε πολυδιαφερουν)το φθηνοτερο που παιζει ειναι κανα 200αρι με ανταποκρισεις 7-8 ωρες καθε φορα.Ιμπερια στην ειπα απο αποψης κοστους γιατι συνηθως τα πιο φθηνα ειναι ειτε με αυτη(μεδω Μαδριτης)η της Air France μεσω Παρισιου.
Εγώ το 2005 είχα πάει μέσω Φρανκφούρτης. Είναι λίγο… τεθλασμένη η πορεία αλλά το layover ήταν σύντομο!
Σκέφτομαι για Αυστρία μεριά για τα χριστούγγενα. Έχει πάει κανείς να με διαφωτίσει στα βασικά; Όπως σε ποιές από τις μεγάλες πόλεις αξίζει περισσότερο να μείνω και τέτοια;
παρακαλείται όποιος είναι γνώστης της βαρκελώνης να μου δώσει πληροφορίες για το που πρέπει οπωσδήποτε να πάω έχοντας μόνο μια μέρα στη πόλη. Ευχαριστώ
Στο Camp Nou.
Βγαλε ημερησιο για ΜΜΜ και: Πρωι tour Camp Nou(10 αρχιζει νομιζω),μεσημερι φαι και βολτα για να δεις τα Γκαουντιανα(οσα μπορεις,αλλα Sagrada Familia και Casa Mila σιγουρα) και κανα καθεδρικο,απογευμα(που εχει και τους λιγοτερους τουριστες)Park Guell και βραδακι περπατημα La Rambla(και Barri Gòtic).Για μια μερα που χεις θα τρεξεις αλλα εισαι τζετ.
Το βραδάκι του νομίζω ότι είναι κλεισμένο
:lol::lol::lol::lol:
Λοιπον οπως σου ειπανε και οι αλλοι να πας οπωσδηποτε να κανεις το camp nou tour,sagrada familia,να περπατησεις στην la rambla,και αμα σε παιρνει να πας και στο ενυδρειο
Έχω πάει αλλά πάει καιρός πλέον (6 χρόνια). Προφανώς Βιέννη και Σάλτσμπουργκ πας οπωσδήποτε, πολύ ωραίες πόλεις, μπόλικα αξιοθέατα… εγώ με το φαΐ είχα ένα θεματάκι αλλά ήμουν και μικρός τότε.
Έλρικ ο pumpkin στα είπε πολύ καλά… άμα σε παίρνει πήγαινε και Μονζουΐκ (το λόφο εννοώ)
Αυστρια θεμα με το φαι;;;;;8O8O8O
Με τις σνιτσελαρες τις κατσε καλα και τα κλασσικα μπιρορεστοραντς με τις κρεατοποικιλιες τις τεραστιες;;;Κατι εκανες λαθος:p
Περι πολεων και γω πριν χρονια πηγα(περα απο ενα μονοημερο περασμα που κανα φετος για να παω μετα Τσεχια)και περα απο Βιεννη και Σαλτσμπουργκ(το οποιο ειναι στο τοπ κατι αγαπημενων πολεων που εχω επισκεφτει)που θα πας,οποιοδηποτε επαρχιωτικο Αυστριακο μερος ειναι μουρλια.Γενικα αυτη η χωρα εχει ενα vibe αλλο πραμα,προσωπικα με ξετρελαινει.
Μία μικρή παρέμβαση:
-Oύτε ένα κόκκινο σεντ -που το κερδίζει όλο και πιό δύσκολα- δεν θα έπρεπε για μένα να ξοδέψει Έλληνας για να στηρίξει τον τουρισμό της Αυστρίας, μίας χώρας που σε κάθε ευκαιρία απηχεί τις μερκαντιλίστικες απόψεις που δυστυχώς έχουν κυριαρχήσει στη Γερμανία της οποίας είναι το φερέφωνο.
Δεν περνάει μία εβδομάδα χωρίς να διαβάσουμε δηλώσεις κάποιου αυστριακού μαλάκα για το αν θα μας δώσουν ή όχι λεφτά, αν θα μείνουμε στο ? ή αν θα πρέπει να πάμε στο πυρ το εξώτερο!
Μην τους δώσετε λοιπόν ως τουρίστες ούτε ένα σεντ, και ας μοιάζει το Σάλτςμπουργκ με παραμύθι το χειμώνα.
Πηγαίνετε στην Καταλωνία και στην Πορτογαλία που αναφέρθηκαν, στηρίξτε με τα λεφτά σας τον χώρες που οι κάτοικοι τους που τα έχουν τόσο ανάγκη όσο και εμείς.
Να τι γινεται οταν μπλεκεται η πολιτικη…
Mule εισαι λαθος. δεν ειναι ολοι το ιδιο. την βδομαδα που περασε ημουνα Γενευη για δουλεια μαζι με μια συναδελφο απο την Αυστρια η οποια συνεχως μου ελεγε ποσο κακο ειναι αυτο που συμβαινει στην Ελλαδα. δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι το ιδιο, και επειδη ημουν Γερμανια τον Αυγουστο να ξερεις οτι και κει τα ιδια μου ελεγαν μεσα στη δουλεια μου, περι αδικιας κτλ. το οτι ορισμενοι δεν βλεπουνε περα απο αυτα που τους πασαρει η τηλεοραση και οι εφημεριδες τους δεν ειναι προβλημα μας, ή μηπως δεν συμβαινει το ιδιο και στη δικη μας χωρα? αλλα αυτο ειναι θεμα για αλλο θρεντ.
ον τοπικ, Γενευη και Βερολινο φετος. γαματες πολεις!!! το Βερολινο ειδικα ειναι απιστευτο. μιλαμε για πανεμορφη πολη.
Αυστρια εχω παει 2 φορες νομιζω (πανε 10 χρονια σιγουρα τωρα) και το μονο που μπορω να πω ειναι οτι εχει τρομερα τοπια (Αλπεις γαρ), σνιτσελ αξια και χειμωνα θα ειναι πανεμορφα για ταξιδι.