Ταξίδια Στο Εξωτερικό

Λοιπον, εχω στα σκαρια μια εξόρμηση στο Βερολινο τον Δεκέμβριο για συναυλια των Motorhead! Όλο το σχεδιο ειναι να φυγω απο Θεσσαλονικη ανηήμερα της συναυλιας, το βραδυ να παρακολουθησω την συναυλια, αμέσως μετα της συναυλια να πάω στο αεροδρομιο (Schonefeld), να την βγαλω εκει ολο το βραδυ και 10:30 το πρωι να γυρισω Θεσσαλονικη!
Ξέρει κανεις αν το Βερολίνο έχει νυχτερινα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο; Επίσης, στο αεροδρόμιο θα υπάρχει καμια καφετέρια ανοιχτή το βραδυ; Help, guys!

οχι.ολο το αεροδρομιο θα κλεισει και θα μεινετε μονοι σας για να φυγετε με την πρωινη πτηση:p

Συγνώμη γιατί να παει στο camp nou ο ανθρωπος? ελεος δηλαδη. Τοσα ωραια μερη εχει η πολη ξερω γω. Ελρικ μια μερα δε σου φτανει απλα. Κάνε μια βολτούλα στην ευρυτερη περιοχή της σαγκραδα φαμιλια μετά κατευθύνσου προς la rambla πηγαίνε προς τα κάτω παραλία και κατάληξε για φαγητό στην barceloneta. Και κανονισε να δεις ποτε θα ξαναπας. Το βραδυ πηγαινε στη gracia για κουλ ποτο8)

:lol::lol::lol:

Πέρα απο την πλάκα τώρα, ξέρει κανεις τιποτα για νυχτεριθνα δρομολόγια προς το αεροδρομιο;

dude ποτέ μα ποτέ πτήση την ημέρα του λάιβ. δε ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Φίλος έχασε neurosis στο λονδίνο λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών την ημέρα του λάιβ. 'nough said?

σωστος. και δεκεμβρης, και βερολινο, φευγεις και απο θεσσ/νικη, δε θελει και πολυ!

μια οποιαδηποτε καθυστερηση στην πτηση και λιγο απο δω μεχρι να βρεις χωρους κλπ στο κεντρο θα ειναι δυσκολα.

καλυτερα να πας και να κατσεις 1-2 βραδια να δεις και το βερολινο που ειναι ωραια και σχετικα φθηνη πολη

Δεν παίζει ρε παιδια! Το badget ειναι αηδιαστικα μικρο! Προσγειωνομαι τρισημιση ώρες πριν ανοιξουν οι πόρτες! Έχω ηδη βρει τον τροπο μεταβασης απο αεροδρομιο προς το venue! Το θέμα ειναι ο γυρισμος στο αεροδρόμιο! Και για τις καιρικες συνθήκες δεν ανησυχώ! Θα έχει φροντίσει ο Odin, να μην υπάρξουν καθυστερησεις! That’s the spirit! 8)

Βασικα,αν ειναι να πας σιγουρα,παρε εισιτηρια για τη συναυλια γρηγορα.Στο Βερολινο οι Motorhead ειναι παρα πολυ αγαπητοι και ειναι παντα sold out.Και αμα ειναι στην περιοδεια με Anthrax,ακομα ενας λογος να βιαστεις.

Για τα δρομολογια,στο Βερολινο υπαρχουν νυχτερινα λεωφορεια που σε πανε παντου,οποτε και να μην προλαβεις το τρενο (που λογικα το προλαβαινεις,πρεπει να εχει μεχρι 1-1.30),θα μπορεσεις να πας με καποιο τροπο.
Αλλα συμφωνω οτι το καλυτερο ειναι να πας να μεινεις 1-2 βραδια,εχει φτηνα χοστελ εκει.

εχει φθηνα χοστελ γυρω στο 10ευρω σιγουρα. και θα στα συνιστουσα τουλαχιστον για το βραδυ πριν ξερωγω. γιατι το 3,5 ωρες δεν ειναι ασφαλες. 1 ωρα πχ να καθυστερησει η πτηση σου, το αεροδρομιο ειναι 30 λεπτα νομιζω απο κεντρο και μεχρι να παρεις τρενο κλπ ισως εισαι και οριακα.

τα τρενα αυτα που λεει ο Therion τα προλαβαινεις ανετα. κατα τις 11 θα τελειωσει η συναυλια λογικα.

αν παιζουν στο O2 εχει 2-3 φθηνα χοστελ εκει και ειναι και κοντα σε U-Bahn και S-Bahn

Όχι και στο O2 οι Motorhead. Στο Columbiahalle παίζουν με χωρητικότητα 3.500. Πέρσι έγινε sold out καμιά βδομάδα πριν τη συναυλία και σαπορτ ήταν οι Graveyard και το συγκρότημα του Duff από gnr. Και φέτος με ανθραξ κάτι τέτοιο προβλέπεται, οπότε καλό είναι να αγοραστεί το εισιτήριο σχετικά νωρίς. Υπάρχουν και κάποια μπαράκια κοντά στον χώρο της συναυλίας που κλείνουν σχεδόν ξημερώματα, οπότε περνάει κι έτσι ο χρόνος.

Στο αεροδρόμιο, αν και είναι μικρό, υπάρχουν καφετέριες κλπ. που μένουν ανοιχτές, έχει τύχει να κάτσω όλο το βράδυ εκεί, είναι ήρεμα, την πέφτεις άνετα. Γενικά ο ύπνος σε αεροδρόμια είναι αρκετά συνηθισμένο πράγμα, όπως και οι 24ωρες αποστολές κομάντο για συναυλίες.

Μερος της κουλτουρας και της παραδοσης της πολης και ενα απο τα συμβολα της Καταλωνιας.Αν ρωτησεις εναν ντοπιο τα 5 πιο σημαντικα πραγματα στη πολη,θα στο βαλει στο πολυ χαλαρο μεσα.Και περα απο αυτο,ο συγκεκριμενος τυχαινει να ειναι ποδοσφαιροφιλος(και εννοειται οχι απλα να παει,αλλα να κανει το τουρ,αξιζει 100%).Μπαρτσελονετα πιστευω την απολαμβανεις στο φουλ ανοιξη/καλοκαιρι για’αυτο δε την ανεφερα.

Ελρικ τσεκαρε το βιδεο,πιο γραφικο/φωτογραφικο μερος δε θα βρεις.Σιγουρα εκει(για ρομαντζα κι ετσι και για να χαλαρωσει το ματι),σιγουρα park guell,γκαουντιανα και λα ραμπλα(τα 4 απολυτως βασικα για μενα)κι απο κει και περα ο,τι σε φωτισει.

pumpkin χίλια thanx, είσαι κατατοπιστικότατος! :smiley:

erlic γυρισα χτες βραδυ απο Barca, περιμενε και δικο μου μινι-guide σημερα!!

Όλο ταξίδια κάνετε εσείς εδώ μέσα… :-Ρ
Πείτε μου κι εμένα τον τρόπο. :stuck_out_tongue:

αεροπλανο κατα βαση, εντος ελλαδος παιζει και πλοιο!

Αυτός είναι ο τρόπος; Τα ταξίδια με αεροπλάνο δεν είναι ακριβά; Ντάξει, ένα ταξίδι τον χρόνο ξέρω γω - ή σχεδόν κάθε χρόνο - για 5, 6 μέρες… Με γκρουπάκια πάτε συνήθως ή οργανώνετε μόνοι σας τα ταξίδια με την βοήθεια ενός ταξιδιωτικού γραφείου;

Για ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ΔΕΝ αξίζει με γκρουπ, καλύτερα μόνοι (πιο οικονομικά αν κλείσεις από νωρίς τα αεροπορικά και δεν χρειάζεσαι 4-5 αστέρων ξενοδοχείο, υπάρχουν πάντα πιο οικονομικές και αξιοπρεπείς λύσεις). Έτσι ανακαλύπτεις καλύτερα το μέρος, οδηγοί και ταξιδιωτικά φόρουμ βοηθούν πολύ άλλωστε.

^ Ακριβώς. Γκρουπς μόνο σε χώρες που αναγκαστικά δε πας μόνος σου.

εγώ πάω εντελώς μόνος μου σάιλεντ, είμαι λόνλι γουλφ.

Δεν αμφιβάλλω για μεμονωμένους πολίτες.
Και εγώ έχω καλούς φίλους Γερμανούς και έχω πάει εκεί τόσες φορές για συναυλίες.
Αλλά το θέμα είναι καθαρά οικονομικό: Δεν θα μου κάνεις τον μάγκα “δεν σε δανείζω ξανά” με λεφτά που εγώ ξόδεψα στην οικονομία σου, θα πάω να τα δώσω εκεί που η τοπική οικονομία τα χρειάζεται περισσότερο και δεν υπάρχουν και αντίστοιχες νοοτροπίες.