σκατά, άκυρο η βαρκελώνη. φρανκφούρτη κατά 99% (ποιος ακούει τον mule :lol:)
Μετα απο μια συντομη έρευνα για το Βερολινο, αποφασισα οτι το καλυτερο που έχω να κανω, ειναι να κλεισω ενα μονοκλινο στο ξενοδοχειο διπλα απο το venue και να φυγω με το πρωτο τρένο για το αεροδρόμιο! Αναμένουμε μια βδομαδα μέχρι να γινω 18, ωστε να μπορω να τα κλείσω στο ονομα μου και να βρω λεφτα μεχρι τοτε! :lol: :lol:
[SPOILER][SIZE=“4”][B]ΘΑ ΔΩ MOTORHEAD ΓΑΜΩΩΩΩ![/B][/SIZE] [/SPOILER]
τωωωωωρα εξηγειται γιατι πας εξω να δεις motorhead, λεω κ εγω, τοσο φανατικος ?
no offence ε
none taken! 8)
Εχουν να ερθουν μιση δεκαετια στην Ελλάδα! Δεν προκειται να περιμενω άλλο!
Δε κατάλαβα τι παίζει με εμάς που πάμε να δούμε Motorhead έξω;
Τι ξενοδοχείο ρε παπαράκο Steven? Έχει 39 εκατομμύρια hostel το Βερολίνο
Ναι, αλλα το ξενοδοχειο ειναι 500 μετρα απο το venue! Μετράει (και κοστιζει) πιο πόλυ
τπτ δεν τρεχει ρε, ισα ισα που ειναι και respect, απλα παντα μου φαινοταν περιεργο να βγεις εξω να δεις μια μπαντα που γενικα ερχεται στην χωρα σου. μπορει να εχουν καιρο να ερθουν, απλα οποιος ειναι πανω απο 25, ε ειχε την ευκαιρια να δει μια δυο φορες motorhead τουλαχιστον (γιαυτο ειπα για ηλικια), ε και αφου ειναι ακομα active, θα ξαναρθουν πιστευω καποια στιγμη. αλλα καλα να περασεις, motorhead live σκοτωνουν!
'ντάξει δε στη λέω προφανώς! Χαβαλέ κάνω κουβέντα να γίνεται!
Αλλά τα 5 χρόνια είναι πολλά για μια μπάντα σαν τους Motorhead οπότε τακτά ταξιδάκια στο φτηνό εξωτερικό (μη ξεχνάς ότι μου είναι πιο φτηνό να πάω Βερολίνο παρά Αθήνα) είναι καλά
Άλλος ταξιδεύει για το θρασφεστ, άλλος για τους μοτορχεντ, σε αεροπλάνο έχω γνωρίσει άτομο που πήγαινε να δει στο εξωτερικό καιλι μινογκ, γούστα είναι αυτά.
Ο Lemmy γίνεται 67, Ελλάδα έχουν να έρθουν 5 χρόνια και ποιος ξέρει αν θα ξανάρθουν, ακόμα και να τους είχε δει κανείς τότε μου φαίνεται λογικό να συνδυάσει ένα ταξίδι με μια καλή συναυλία. Αν είναι αυθημερόν σημαίνει ότι κάτι του λέει η φάση. Είναι και στην ξεφτίλα τα αεροπορικά και γενικά το κόστος του ταξιδιού στην συγκεκριμένη πόλη είναι χαμηλό (μεταφορά από και προς αεροδρόμιο, φαγητό - μπύρες στα μαγαζιά, κλπ), σου λέει ο άλλος με 150 ευρώ πάω σε ξένη χώρα και βλέπω συναυλιάρα.
Τέλος, το μετρό από το venue είναι 150 μέτρα, κλείστε όπου βρείτε φτηνότερα κι ας μην είναι δίπλα (= χόστελ κάπου αλλού), και τη συναυλία θα προλάβετε στο πήγαινε και δεν θα κουραστείτε στο γύρνα. Λυπάμαι τα λεφτά που θα χαλάσετε δηλαδή.
βρε ναι, εννοειται γουστα ειναι αυτα, απλα σου εξηγησα το point μου. δεν ειπα οτι δεν κανει καλα το παιδι που παει εφοσον δεν τους εχει ξαναδει, που δηλαδη και την προηγουμενη εβδομαδα να τους ειχε δει, αν γουσταρει καλα κανει εννοειται.
απλα μιας και εχει τοσο φτηνα χοστελ, πιστευω αξιζει + 1-2 μερες να δεις και λιγο την πολη, και ας φας και φυλλα που λεει ο λογος, δεν ειναι αναγκη να χαλασεις λεφτα, μετραει να δεις το μερος…
συναυλιοτουρισμός φορέβα 8)
σιγουρα βρες χοστελ. εγω ειχα μεινει σε ενα με 12 ευρω το βραδυ, πολυ καθαρο κλπ. εχει πολυ καλη συγκοινωνια το Βερολινο, οποτε θα σε βολεψει.
Eδώ πήγαν βάζελοι στο Μάριμπορ, τι μου λες τώρα… :roll::lol:
[SPOILER]Αλήθεια κοπέλα ή μαντράχαλος ταξίδευε για Kylie; :-k:p[/SPOILER]
Μαντράχαλος, ο οποίος θα έβρισκε φίλους του από το Mad Tv, οι οποίοι με τη σειρά τους θα έκαναν ανταπόκριση από τη συναυλία και τον πήραν μαζί τους. Προσπάθησε να με βάλει κι εμένα, αλλά δεν έπαιζε τελικά κι έτσι έχασα την ευκαιρία να την δω δεύτερη φορά μετά την μεγαλειώδη εμφάνισή της στο τερα βαιμπ \μ/.
Δεν θυμόμουν καν αν είχε παίξει στο τεραβαϊμπ…
Σμπαθητικό γκομενάκι στα νιάτα της αλλά:
α) Αυτό δεν είναι λόγος για να πάει κανείς σε συναυλία, πόσο μάλλον σε ξένη χώρα
β) Ειδικά για μαντράχαλο που ταξιδεύει για αυτό θα στοιχημάτιζα πως είναι gay!
ε ενταξει ο καθενας με τα γουστα του…
α) De gustibus non est disputandum.
β) Το ταξίδι μέχρι το τέρα βάιμπ με κάνει gay ή επειδή είναι πιο κοντά είμαι bi;
Το παλικάρι δεν ήταν, αλλά και να ήταν δεν θα ταξίδευε επειδή θα ήταν, πιο πολύ για τη φάση πήγαινε εφόσον ήταν όλα δωρεάν. Έχω φίλους γκει που ταξίδεψαν Ισπανία να δουν Μαντόνα πριν ανακοινωθεί ότι θα έρθει στην Ελλάδα, σου κάνει;
αυριο και για 11 μερούλες στη Μητέρα Φινλανδία:D:D Δυστυχώς δε θα πετύχω μπάντες που θα ήθελα να δω πολύ. Θα αρκεστώ σε Fu Manchu…
παλι καλα, μπας και σταματησεις να ακους μαλακιες
:razz:
(καλα να περασεις εννοειτε \m/)