Ταξίδια Στο Εξωτερικό

απαξιώ. περάστε στο παρακάτω link κύριε να δείτε και εσείς!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=25263

(έλα έχει μονο 2 ποστ, θέλουμε και άλλα για τη μπαντάρα)

Ευχαριστώ αγόρι. :slight_smile:

Χαχα :lol:, και να ήσουν, πράγματι δεν τραβάω κανένα ζόρι με το θέμα. Tο σχόλιο μου πήγαινε απλά στο πως οι gays αγαπάνε αυτού του είδους ποπ καλλιτέχνιδες, όπως επίσης και disco και eurovision, από αυτούς θα περίμενα λοιπόν τις πιό οπαδικές συμπεριφορές όπως ταξίδια στο εξωτερικό κλπ.

23-30 του μηνός με το καλό Oλλανδία μέσω Βρυξελλών (Σαρλερουά)
Το αρνητικό ότι φτάνω αργά Βρυξέλλες (21.30) και δεν βρίσκω κάτι να με πάει Ολλανδία αμέσως. Οποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας πει κάτι!
Θετικά ότι έχω τόσους φίλους πλέον, κάποια λεφτά στην άκρη και θα δω Down & Primordial με το καλό.

Ολλανδια που;Dam;

Αμστερνταμ, Ροτερνταμ, Λαιντεν, Βαγκενιγκεν και Ουτρεχτη εχω διαμονη εκτος συγκλονιστικού απροόπτου.
Βρυξέλλες δεν έχω ;ρ
Βέβαια μπορώ να περιμένω κάποιες ώρες να πάρω το 1ο για Αμστερνταμ.

Κατ’ αρχάς ο πιο φτηνός και ξεκούραστος τρόπος για να πάει κανείς από Θεσσαλονίκη στο Άμστερνταμ, αν δεν θέλει να κατέβει Αθήνα και να φύγει με Transavia, είναι με Easyjet για Βερολίνο κι από κει με άλλη πτήση καπάκια Άμστερνταμ.

Όντως δεν έχει τραίνα ούτε από Βρυξέλλες ούτε από Σαρλερουά τόσο αργά για Άμστερνταμ, αλλά έχει ένα τελευταίο λεωφορείο στις 10.45 από Βρυξέλλες στο http://www.eurolines.be. Πρέπει να υπολογίζεις λεωφορείο από το αεροδρόμιο μέχρι τις Βρυξέλλες που είναι 45 χιλιόμετρα και πού σε αφήνει αυτό μέσα στην πόλη κλπ. Ψιλοχλωμό το κόβω αν δεν σε πάει αμάξι στην πόλη, ψάξτο πάντως.

Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει ένα site γι’ αυτούς που ταξιδεύουν προς περιφερειακά αεροδρόμιο με αεροπορικές χαμηλού κόστους για να συνεννοούνται για την μεταφορά τους από αυτά. Για παράδειγμα, σίγουρα οι περισσότεροι που θα είναι στην πτήση σου πηγαίνουν Βρυξέλλες ή και Άμστερνταμ, κάποιους θα έρθουν να τους πάρουν, άλλοι θα νοικιάζουν αμάξια, γιατί να μην μοιραστείτε τις βενζίνες και να βολευτείτε όλοι; Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν τα έχουμε τόσο εύκολα αυτά ακόμα.
Οπότε τσέκαρε και βελγικά site για carpooling από το αεροδρόμιο είτε προς Βρυξέλλες για να προλάβεις το λεωφορείο είτε για Άμστερνταμ κατευθείαν.

Φυσικα μπορείς να μείνεις κι ένα βράδυ στις Βρυξέλλες, να πιεις καμιά δεκαριά διαφορετικές μπύρες, να φας σοκολάτες και τηγανιτές πατάτες με μαγιονέζα κλπ.

κανένα τιπ για ταξιδιώτη μιας διανυκτέρευσης στη φραγκφούρτη??

Δε βλεπω κι αλλη λυση ρε συ.Η μαλακια ειναι οτι και απο λεωοφρεια Eurolines και λοιποι που τσεκαρα μετα τις 9 δεν εχουν δρομολογια(και για ολες τις πολεις πανω κατω ειναι τα ιδια).Εγω παντως ακομα και οριακα να προλαβαινα θα αραζα για να’μαι κυριλε και πρωτο πρωινο.Εκτος αν βιαζεσαι για τιποτα.

Ελρικ ασε τα τιπς καλυτερα και ζητα κανα χαρτη για το αεροδρομιο=p

edit,e-nick μηπως κοιτας το arrival time ρε;

Ευχαριστώ enick.

Για 10.45 δυστυχώς δεν έχει από Βρυξέλλες, όπως λέει στο site τουλάχιστον (τα ψαξα και τα λεωφορεία).
Τι να κάνουμε φτάνω σε κακή ώρα.
Θα ψάξω γι αυτό που λες, δεν χάνω τίποτε.
Από κει και πέρα, και οι Βρυξέλλες καλές είναι, έχω πάει δις αλλά είχα διαμονή.

Σωστός, μαλακίες λέω. Τελικά δεν έχει τραίνα μετά τις 8-9 τις καθημερινές, δεν είνα πρακτικό αυτό.

Σκουρτζε, αν έχεις κλείσει τους λογαριασμούς σου με τις Βρυξέλλες (ένα βράδυ έχω μείνει εκεί περαστικός και την βρήκα ψιλοβαρετή πόλη) και σου φαίνεται τράβηγμα να μένεις σε χοστελ κλπ., πάρε ένα καλό βιβλίο και άραξε 5-6 ώρες στο αεροδρόμιο, στις 4:36 φεύγει το πρώτο τραίνο από Charleroi Nord για Άμστερνταμ. Εκτός αν βρεθεί κάτι σε carpooling.

Το σκέφτηκα και αυτό.
Για τις Βρυξέλλες είχα πει παλιότερα ότι δεν αξίζουν μια μπροστά την Μπριζ.
Είναι όντως βαρετή πόλη με κάποιες πολύ ωραίες γειτονιές και πάρκα (και μπυραρίες).
Αλλά νυχτερινή ζωή αδιάφορη, νέους ανθρώπους δεν είχα δει σχεδόν καθόλου.
Είναι πόλη για βόλτα και μέχρι εκεί.
Ενιγουεη, ευχαριστώ ενικ. Ελπίζω να τα πούμε πάνω με το καλό :wink:

Είχα ξεμείνει πριν κανένα 6μηνο, ένα βράδυ Φρανκφούρτη… Είχα πάει κεντρικό σταθμό και βρήκα εκεί ξενοδοχείο… Αλλά γενικά δεν λέει η περιοχή, ειδικά αν πας βράδυ… Απλά είχε επιλογές ξενοδοχείων…Οπότε μόνο για ύπνο με το ζόρι…

Γιατί δεν ψάχνεσαι να βρεις τον Alitiz;
Να γαμήσεις το μουνί
Να καπνίσεις το χασίσι

θέλω, αλλά θα φοράω μπλούζα manowar και φοβάμαι μήπως μου την ψειρίσει :frowning:

με το oktoberfest τι παίζει?? έχει σε διάφορες πόλεις ή είναι κάπου συγκεκριμένα και καλα το πανηγύρι??

Μονο Μοναχο σε μια συγκεκριμενη περιοχη (και καλα “συγκεκριμενη” μιας και το τζερτζελο εξαπλωνεται σε πολλα σημεια της πολης,λογικο).Αμα τυχει και εισαι κοντα σε Μοναχο αυτες τις μερες χωσου πετωντας…Ο κολλητος μου που ειναι ελληνογερμανος και εχει βρεθει σε Οκτομπερφεστ μου εχει πει τρελα σκηνικα και γενικα ιτς ουαν χιουτζ παρτυ

σκ θα είμαι μόνο οπότε δεν παίζει!

Σε ποια πολη θα πας?

φραγκφούρτη. έλεγα μήπως παίζει κι εκεί κάνα μίνι θέμα αλλά κλάιν, μιαμιση μέρα θα είμαι.

πριν μερικες βδομαδες γυρισα το μεγαλυτερο μερος του ποντου [και κατι λιγα στην καππαδοκια] με ωτοστοπ και ηταν ευκολα απο τα πιο ωραια ταξιδια που εχω κανει. προς το παρον δεν εχω συναντησει πιο φιλοξενους ανθρωπους [καποιοι ταυλανδοι ισως] απο τους τουρκους, απιστευτο πραγμα! οσον αφορα στην περιοχη, αν και αρκετο απο το χρονο μου τον περασα αναγκαστικα σε πολεις [σαμψουντα, τραπεζουντα, σινωπη κ.λπ.], περασα και απο αρκετα χωρια. η περιοχη ειναι πανεμορφη [ακομα και οι πολεις μου αρεσαν!], οποιος γουσταρει δαση, λιμνες, ποταμια, βουνα, μελισσουλες και μικρο σπιτι στο λιβαδι να το βαλει στο προγραμμα. ειδικα προς την ανατολικη μερια η φυση ειναι τελεια, τα χωρια πανεμορφα, τα βουνα πανυψηλα [βεβαια αν εισαι βλακας σαν και μενα και ξεχασεις να παρεις μπουφαν, δεν θα πας και πολυ ψηλα!], οι κατικοι για αγκαλιες κι ας συνεννοείσαι σχεδον αποκλειστικα με νοηματα [αν και ο περισσοτεροι οδηγοι που μου ετυχαν ηξεραν καποια αγγλικα]. Kackar Dagları αγαπησα και πρεπει να ξαναεπισκεφτω καλοκαιρι, ανετα το περπαταω ολοκληρο, θελω να πιω τις λιμνες του! Τα ονοματα των χωριων τα περισσοτερα δεν τα συγκρατησα, αλλα ουτως η αλλως δεν πετυχα και κανενα ασχημο. Αντθετα πετυχα αγαλμα διογενη με το σκυλο του , τουρκο που μου εβαζε κουρδοιρανους μουσικους :!:, θεους νταλικερηδες και την καλυτερη διασκευη ever [se auto http://youtu.be/7XYZU5CWEt0] απο κατι βλαμενους σε εναν δρομο της κων/λης. επισης, ο,τι προλαβα να δω απο καππαδοκια ηταν wtf φαση. στο γυρισμο εκανα σχεδον χιλιαπεντακοσια χλμ ωτοστοπ σε μια μερα. μετα πεθανα :!: