-
Στα υπ’ όψιν! Μια παρέα τρελαμένων ελλήνων θα είμαστε για 5 μέρες, οπότε θα έχουμε αρκετό χρόνο!
-
Για Μαδρίτη έχω ακούσει πρόβλημα με τα αγγλικά, όπως Γαλλία πχ. Ξέρουν αλλά δε γουστάρουν να μιλάνε.
Λοιπόν καταρχάς να αναφέρω ότι η μόνη ήπειρος που δεν έχω πάει ακόμη είναι η Ωκεανία
Από και πέρα
ΗΠΑ δεν έχω πάει καθόλου Νότο -ναι θέλω να πάω κάποια στιγμή στο Τέξας- και οπωσδήποτε Seeatle:p
Aπό τα μέρη που έχω πάει τώρα Μινεσσότα αγάπη μου, Κολοράντο for ever kai Μountain Mama West Virginia
το Vegas σας το κάνω δώρο το LA μου θυμίζει πολύ Αθήνα ενώ προτιμώ το San Francico…
Aπό Ευρώπη ψηφίζω φανατικά Aυστρία Γερμανία από πολείς Άμστερνταμ, Βαρκελώνη και φυσικά Λονδίνο
Επίσης έχω πάει στην Αίγυπτο που σας την συστήνω ανεπιφύλακτα αλλά να μεγαλώσετε λίγο και σε κάτι δήθεν εξωτικούς προορισμούς του τύπου Μπαλί και Ταυλάνδη και δεν το ξανακάνω που να μου υποσχεθείτε reunion των Ζep με την συμμετοχή του Πλαντ:lol:
Θέλω να πάω και θα πάω πρώτα ο θεός να μαστε γεροί όταν με το καλό πάρω την σύνταξη στο Περού και στο Μεξικό
Υπάρχουν όμως τρία μέρη σε τούτο τον έρμο πλανήτη που τα ένιωσα δικά μου τόσο που άρχισα να ψάχνομαι μήπως σε κάποια προηγούμενη ζωή μου ξέρετε αυτά που ακούγονται στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα τα μερη αυτά είναι
Ιρλανδία -πράσινο βροχή μπύρες και ατελείωτη κουβέντουλα Καναδάς-δάση χιόνι χαλαροί ρυθμοί υπέροχοι άνθρωποι και Μοντάνα -απέραντα χωράφια-dasmaniak τι λες για Μοντάνα και Καναδά?
Άντε μελαγχόλησα τώρα :-k
Φέτος 5 μέρες στην Γαλλία.Απλά φανταστικά.Λάτρεψα αυτή την πολή.Μακάρι να ζούσα εκεί(ελπίζω στο μέλλον:roll:).τα κλασικά,ντισνελαντ,Άιφελ,Βερσαλλίες,Μονμάρτη.
Μεγάλος καημός Αγγλία-Σκωτία-Ιρλανδία(μπύρες σε ξύλινες παμπ:wink:).
Και φυσικά Φιλανδία,όπου ελπίζω σε 3-4 χρόνια να την κάνω για μόνιμα.
Now playing: Iced Earth - Attila
via FoxyTunes
Πηγε ο αδερφος μου Γερμανια με το δημοσιο ΙΕΚ για εναν μηνα.
Μεχρι στιγμης εχω δει πανω απο 3000 φωτογραφιες.
Οι 500 ειναι απο το Στρασβουργο που πεταχτηκανε μια βολτα.
Aααχ, ωραιο τοπικ. Εχω παει μονο Μαλτα, και ηδη εχω βαλει εκατο προορισμους. Αυτο το καλοκαιρι λεμε Ολλανδια, να τη γυρισουμε με τρενο, μιας που δεν ειναι και μεγαλη… Αλλα θελουν καλο ψαξιμο αυτα τα ταξιδια αν δε τα κανεις με ταξιδιωτικο πρακτορειο (μακρια απο μας). Rock n roses γιατι τετοια σχολια για Μπαλι Ταϋλανδη κλπ;
ιταλια κ καλιφορνια λεω γω:D δεν εχω παει πουθενα ομως… παιζει να παω ιταλια το καλοκαιριιιι
Χθες βράδυ γύρισα απο Βαρκελώνη.
Barceloneta έμενα, δίπλα στη θαλασσα. Πολυ όμορφη πόλη. Τα μεγάλα κτίρια και οι πολυκατοικίες δε σε πνίγουν καθόλου, αντιθέτως πολύ φιλική και ανθρώπινη. Αρκετά φθηνή σε είδη πρώτης αναγκης [κρουασαν με 1 ευρώ, καφέδες με 1,20], ακριβά τα ΜΜΜ. Πέρασα μια βόλτα απο την αντίστοιχη Πανεπιστημιούπολη, πραγματικά καμία σχέση με Αθήνα. Πάρκα με συντριβάνια, δέντρα και πολύ πράσινο, φοιτητές μετά τα μαθήματα βρίσκουν “καταφύγιο” εκεί τις μεσημεριανές ώρες. Και αυτά σε περιοχές που άμα ήταν στην Αθηνα θα είχανε γίνει γκαραζ και ξενοδοχεία. Χώρα με την ίδια οικονομική κατάσταση με τη δική μας, και όμως χιλιόμετρα μπροστά.
Λεωφορεία με φυσικό αέριο, τα ΙΧ όλα με ντίζελ, καθαροί δρόμοι, διαβάσεις για πεζούς, ποδήλατα και πατίνια παντού, τα κτίρια του Gaudi απλά δεν υπάρχουν!
Το μόνο αρνητικό είναι οτι λίγοι Ισπανοί μιλάνε αγγλικά, και ακόμα λιγότεροι θέλουνε να σε βοηθήσουν, αλλά ευτυχώς τις περισσότερες φορές ήταν όλοι πολύ φιλικοί.
Φωτογραφίες το βραδάκι!
εγω οταν θα μαι ανεξαρτητος κ ωρεος θελω να παω να επισκευθω τον ταφο του criss και το hard rock cafe που ειναι η Charvel του…
Ως γνωστόν, τα κρουασάν είναι είδος πρώτης ανάγκης
Δεν έχω πάει Βαρκελώνη, αλλά έχω δει τα κτίρια που σχεδιάστηκαν από τον Gaudi και είναι πραγματικά έργα τέχνης. Ομορφαίνουν την πόλη της Βαρκελώνης. Η Sagrada Familia είναι απιστευτα επιβλητική (και που να ολοκληρωθεί κιολας…)
=)
Έχω πάει και έχω μπεί και σε περισσότερα, είναι πράγματι καταπληκτικά, δεν έχω δεί όμοια πουθενά αλλού στον κόσμο.
Κάτι άλλο που μου είχε φανεί παράξενο στη Βαρκελώνη είναι πως (στο κέντρο της πόλης τουλάχιστον) τα οικοδομικά “τετράγωνα” δεν είναι τετράγωνα αλλά οκτάγωνα. Από ότι μου εξήγησαν αυτό είχε γίνει έτσι για να μπορεί να στρίβει το τραμ που είχαν παλιότερα που μπορούσε να παίρνει μόνο πολύ ανοιχτές τις στροφές.
Ααααχ Βαρκελώνη… :καρδούλες:
Btw, Τετάρτη την κάνω για Μόναχο
Πράγματι. Και δεν είναι πόλη που σε πνίγει, και ας έχει μεγάλα οικοδομήματα.
Ρε παιδια νομαδες ειστε και πατε συνεχεια τακσιδια; Νιωθω κακομοιρα ξερωγω. :-s
Η Τσεχια εχει γαματα κτιρια.
Εγώ μέχρι στιγμής μόνο από 4ήμερες.Όταν μεγαλώσω θέλω να πάω τουρνέ όλη την Αμερική με Χάρλευ:p.Τι λέτε λέει?
Ωραίο τόπικ αν και μελαγχόλησα γιατί σχεδίαζα Σκωτία και γενικώς τουρ ΗΒ με κατάληξη στο Λονδίνο την άνοιξη και δεν έκατσε.
Τελοσπάντων, πρώτο ταξίδι οδικώς οικογενειακώς στην Κωνσταντινούπολη όπου έπαθα σοκ και μελαγχόλησα όταν φεύγαμε (που να είχα και ρίζες) και δεύτερο με φίλη στο Παρίσι. Οκ, είναι πανέμορφη πόλη, και πραγματικά απαγορεύεται να μην πας Disneyland.
2ο έτος σχολή πήγαμε μια όμορφη εκδρομούλα Βενετία-Βιέννη-Πράγα, πλοίο από Πάτρα για Ανκόνα (χειμώνας γύρω στα 9 μποφόρ, 22 ώρες πηγαίναμε σαν τον τον Κωστέτσο) και μετά συνέχεια οδικώς. Η Πράγα όπως είπατε ήδη είναι ονειρεμένη αν και μου έχει μείνει περισσότερο η ολονύχτια σχεδόν διαδρομή με το πούλμαν ανάμεσα στις χιονισμένες Άλπεις (?).
Πέρσι πέρασα από Βρυξέλλες και Κολωνία (δε συγκλονίστηκα) και έχω πάει 2 φορές Άμστερνταμ :roll: Ομορφιά. Ξαναπάω μετά το Πάσχα.
Θέλω:Βερολίνο,Λονδίνο, Ιρλανδίες, Σκωτίες, Γροιλανδία και Ισλανδία στον ύπνο μου μάλλον, και από Αμερική μου φαίνεται πως το Σαν Φραντσίσκο πρέπει να αξίζει. Α και Νέα Σκωτία, Νέα Αγγλία κλπ…
κουβααααα
μεξικοοοοοοο
…
Kαλό ταξίδι! 8)
Live μου μυρίζει, σωστά;
Ναι ρε γαμωτο!Ρε παιδες που διαολο τα βρισκετε τοσα φραγκα??Μπραβο παντως,ειναι η καλυτερη “επενδυση” πιστευω.Εγω ενα αντε δυο ταξιδια το χρονο να κανω και παλι ζοριζομαι οικονομικα.
Εγω προσωπικα, επειδη παω στο εξωτερικο καθε χρονο για συναυλιες απο το 2006, στερουμαι διακοπες εντος της Ελλαδας και αν παω τελικα διακοπες καπου στην Ελλαδα θα ειναι πχ στο εξοχικο καποιου φιλου κτλ.
Φετος οι καλοκαιρινες διακοπες μου θα ειναι U2 στο Παρισι και ισως και στο Μιλανο. Μια εβδομαδα περιπου αυτο. Ολο το υπολοιπο καλοκαιρι θα “καιγομαι” στην Αθηνα και θα πεταγομαι για μπανια στην Ραφηνα εκτος απροοπτου
Γιατί υπάρχει κάτι καλύτερο απο τις Μαρίκες στη Ραφήνα? :D:D:D