Ωραια ειναι στις Μαρικες, αλλα εγω παω συνηθως στο κοκκινο η στο μπλε λιμανακι (κατω απο το σπιτι του Καραμανλη:-s). Ας μιλησουμε για παραλιες εξωτερικου ομως:p
Η καλυτερη που εχω παει ειναι αυτη εξω απο την Λισαβονα… την επομενη μερα κερδισαμε τους Γαλλους:D
Το σ/κ που μας περασε ημουν Λιουμπλιανα-Σλοβενια. Ομορφη πολη, μικρη σκετο κουκλακι.Τελος!!!Οσες πολεις έχουν ποταμει να τις διασχιζει ειναι μια κλαση παραπανω απο τις υπολοιπες.
Ενα απο τα πραγματα που θελω να κανω επειγοντως οταν μεγαλωσω, ειναι να ταξιδεψω οσο περισσοτερο μπορω…Ηδη εχω ταξιδεψει (με γονεις) σε διαφορα μερη της Ευρωπης και ηταν τρομερες εμπειριες…
Αυριο ξεκιναω το ταξιδι επισροφης για Ελλαδα για το Πασχα. Θα φτασω σε 10 μερες. Οχι δεν γυρναω με γαιδαρο αλλα θα κατεβω βαλκανια “σερφαροντας καναπεδες”. Αυριο παρασκευη παω Κροατια, δευτερα Βελιγραδι, Τεταρτη Σαραγιεβο, Παρασκευη Σκοπια και απο κει Κυριακη θεσσαλονικη.
Ταξιδιωτης.
Kροατία είχα πάει το '98 (από εκεί ξεκίνησε η περιοδεία Page-Plant πριν την κυκλοφορία του Walking into Clarksdale, απίστευτο live :roll:, το πρώτο εκεί μετά τον πόλεμο)
Μοιάζει πολύ με Αυστρία (αναφέρομαι στο Ζάγκρεμπ και την ενδοχώρα, όχι στην μεσογειακή Δαλματία) και φαντάζομαι πως πλέον θα μοιάζει ακόμα περισσότερο.
1η πόλη που πάτησα και ένιωσα το κλασσικό “πωπω δεν είμαι πια Ελλάδα” ήταν η Τεργέστη… Η πιο όμορφη πόλη-λιμάνι που έχω δει μέχρι τώρα, με πολύ πράσινο, πολλά νερά, όμορφη αρχιτεκτονική, συναυλίες στους δρόμους και το Miramare ένα από τα μεγάλα αξιοθέατα της… Επόμενη στάση Βιέννη και τα πρώτα “μεγάλα” μουσεία που επισκέφθηκα ενώ οι πιο νορμάλ φίλοι μου έψαχναν δισκάδικα γιατί το καινουργιο των RHCP δεν είχε κυκλοφορήσει σε εμάς ακόμα Salzburg/ Innsbruck επόμενες στάσεις, καθώς και λίγη Ιταλία ακόμα + Βενετία (ωραία αλλά δεν ενθουσιάστηκα κιόλας, με εξαίρεση 1-2 μέρη με ιστορική σημασία). Ακολούθησε ένα τουρ Ιταλίας/Γερμανίας/Ελβετίας από το οποίο μου έχουν μείνει πιο πολύ Μόναχο & Ζυρίχη… Λατρεύω τη Ζυρίχη…
Στα σχέδια για το καλοκαίρι είναι ή Αγγλία ή Ισπανία ή Πορτογαλία… Και ίσως κανένα roadtrip σε Κροατία ή Τσεχία…
Αυτά είναι, εκδρομές με το σχολείο στο εξωτερικό! Πριν 5 μέρες γύρισα από το Μόναχο 8). Δεν είναι άσχημο, αλλά προσωπικά δε με ενθουσίασε σαν πόλη. (όχι ότι δεν περάσαμε καλά βέβαια :roll:)