Μέρη που θέλω να πάω: Καναδάς, Ιαπωνία, Ολλανδία και πάρα πολύ θέλω να δώ Αυστραλία.
Μέρος που θέλω να ζήσω: Η.Π.Α. (δε έχει τόση σημασία που είναι, ας είναι Λος Άντζελες -που πρέπει να το δώ-, Νέα Υόρκη, Σιάτλ, Γιούτα, Φιλαδέλφια, Σαν Φρανσίσκο, Φρένσκο, Νιου Τζέρσει, Μαιάμι, Λονγκ Μπίτς, Σακραμέντο, Σικάγο, Νέα Ορλεάνη, Οχάιο, Γουαιόμινγκ, δεν έχει σημασία, κάπου σε αυτή τη χώρα. Αν σε 3 χρόνια μένω ακόμη Ελλάδα θα πάθω κατάθλιψη, δε παίζει να την παλέψω παραπάνω αυτή τη χώρα . Ως ενναλακτική στις Η.Π.Α. βάλτε Καναδά.
Δεν εχω παει πουθενα και θα ηθελα πρωτα απ’ολα να επισκεφτω Σκωτια και επειτα ολοκληρο το United Kingdom μετα Τσεχια, Αυστρια, Γαλλια… αυτα μεχρι στιγμης.
καλά και έμας αποτελεί διακάη πόθο αυτό το μέρος,είδικα μετά απο επισκέψεις στο thread πιο όμορφη τσέχα ηθοποιός/τραγουδίστρια αλλά… πρόεχει η Σκωτία(Γιάσονα ελπίζω να διαβάζεις το thread και να μην κάνω τζάμπα τόσο κόπο:p)
απόσο και εγώ είδα είναι μία πολύ όμορφη και ανθρώπινη πόλη,με μεγάλα πεζοδρόμια και ποδηλατόδρομους,προχωρούσες άνετα,δεν κόρναραν ακόμα και όταν περνούσες με κόκκινο και πήγαινες με το πάσο σου(!!).Βέβαια ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει νυχτερινή ζωή.Περπατάγαμε 11 η ώρα σε ένα πεζόδρομο διάσημο(που είναι και το δημαρχείο εκεί) και είχε πάρα πολύ λίγα άτομα.Γενικά πολύ πράσινο και οι Γερμανοί ίδιοι με εμάς λίγο πιο ήρεμοι βέβαια:p
Γύρισα ξημερώματα από Πράγα. Τι να πει κανείς… απλά υπέροχη πόλη! Όπως πολύ όμορφη και η υπόλοιπη Τσεχία, όσο δηλαδή μπόρεσα να δω καθ’ οδόν προς το Κάρλοβι Βάρι (κι αυτή υπέροχη πόλη, χτισμένη κυριολεκτικά μέσα σε δάσος).
Όποιος δεν έχει πάει, συνιστώ με τα 1000!!!
βασικα εγω σπουδαζω αγγλια, οποτε θα πηγαινοερχομαι για τλχ αλλα 2 χρονια… Αλλα ειχα παει βαρκελωνη και βενετια περσυ και προπερσυ και ενα εχω να πω :respect: