Ταξίδια Στο Εξωτερικό

Ναι. Και το έχουν Έλληνες. Και το όνομα είναι αυτό που νομίζεις

1 Like

Εξαιρετικό τρολάρισμα στους βαρβάρους :sweat_smile:

3 Likes

Λοιπόν παιδιά… Νέα από το ταξίδι στην Κεντρική Ασία.

Λόγω της κατάστασης μεταξύ του Ισραήλ και του Ιραν, μου άλλαξαν 2 πτήσεις.

Το κακό είναι ότι μάλλον δεν θα υπάρξει χρόνος για το Ουζμπέκιστάν, γιατί φτάνω 2 μέρες αργότερα.

Το καλό είναι ότι θα περάσω 2 μέρες στο Άμπου Ντάμπι με πίστωση 100 ευρώ το άτομο την ημέρα για ξενοδοχείο και φαγητό.
Λόγω του πολέμου, οι τιμές είναι χώμα. Έκλεισα King suite με ιδιωτική πισίνα με πρωινό και βραδυνό με 120 έυρώ την ημέρα (για 2 άτομα). Δηλαδή μας περισσεύουν και 80 ευρώ έξτρα την ημέρα για φαί και ποτό… Αλλά πόσο φαί να χωρέσει όταν έχουν πρωινό και βραδυνό στην τιμή, πρέπει να βρούμε ευφάνταστους τρόπους να ξοδέψουμε τα λεφτά. Ίσως να κάνουμε κανα full spa treatment του ανδρόγυνο και να το περάσουμε στο τιμολόγιο.

Για ερωτικές επισκέψεις, φαντάζομαι δεν κόβουν τιμολόγιο… αλλά τι να κλάσουν 80 eur στο Άμπου Ντάμπι.

Επίσης στην επιστροφή αντί να πάμε Αμπου Ντάμπι - Αθήνα θα περάσουμε μέσω του Κουτάισι στην Γεωργία και έχουμε άλλες 2 μέρες layoff. Έχω ξαναπάει και είναι χάλια. Η Τιφίλδα είναι ωραία αλλά είναι 3-4 ώρες αν θυμάμαι καλά. Μάλλον θα πάμε στο Πότι ή το Μπατούμι, στην Μαύρη θάλασσα.

6 Likes

Γεια σας παιδιά.

Σύντομο ριπορτ από Κύπρο, Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι.

Κυπρος: Πατρίδα της μάνας μου, ειχα 10 χρόνια να πάω, η Λάρνακα γεμάτη με Ρωσους και Ισραηλινούς
Στη Λεμεσό ίσως είναι περισσότεροι οι Ρώσοι από τους Κύπριους. Παντού οικοδομικός οργασμός, χωριουδάκια έχουν γίνει ολόκληρες πόλεις.

Άμπου Ντάμπι και Ντουμπάι: Ζέστη και υγρασία που δεν χωράει ο νους. Τουρίστες άφαντοι (Ζεστή και πόλεμος) 90% εργαζόμενοι από Νότια και Νοτιοανατολική Ασία. Είδη πολυτελείας πάρα πολύ φθηνά αλλά και τα καθημερινά καταναλωτικά αγαθά επίσης χώμα.
Σαν Ελληνάρεςς βολτάραμε μέρα, αντέξαμε 3 ώρες μέχρι την 13:30 μετά δηλώσαμε παραίτηση και πήγαμε στο ξενοδοχείο για Τάι μασάζ. Ψυχή στους δρόμους μέχρι τις 18-19, μετά όλοι βγαίνουν για shopping therapy και άλλες ματαιόδοξες δραστηριότητες.
Στην πισίνα του roof garden μόνοι μας είμαστε μέχρι τις 17:30.
Δεν νομίζω κάποιος Βόρειο Ευρωπαίος να αντέχει πάνω από μισή ώρα να περπατά σε αυτές τις συνθήκες, εμείς σαν τέκνα της Μεσογείου κάτι κάναμε… αλλά δεν πρόκειται να επαναληφθεί… αύριο, ξύπνημα από τις 7, βόλτα στα γρήγορα το πολύ μέχρι τις 10 και μετά μεσααααα στο Αιρ Κον.
Αλκοόλ μόνο σε υπόγεια μπαρ ξενοδοχείων και σε ιδιωτικούς χώρους πουθενά άλλού.

Γυναίκα με κοντή φούστα η σορτς μόνο η δικιά μου και κάτι ξέκολα Ρωσίδες που μάλλον είναι βίζιτες. Ούτε καν οι Φιλιππινέζες.

Βασικά, μόνο για ψώνια λέει, τα υπόλοιπα είναι μια μαλακία

4 Likes

Με Αμερικλάνικη προφορά στυλ Βουτσά:

Pelatakia mou Gavroi sas kaloume apo to roof garden downtown Abu Dhabi, sas perimenoume gia to epomeno final four mazi me ton Jonas & ton TJ.

Στοο Άααμπου Ντάμπι ήρθα Πανάθα για σένα…καθυστερημένα.

4 Likes

Κάλτσα ρε σκύλε με τέτοια ζέστη;

1 Like

Είναι compression sock. Έχω λάμες από τον γοφό μέχρι τον αστράγαλο και 3 βίδες στο κουτουπιέ και τον αστράγαλο.
Οι βίδες δυστυχώς πονάνε και μου χαλάνε την ισορροπία αν δεν φοράω παπούτσια.
Όταν φοράω παντόφλες η σανδάλια ή κροκς βοηθά.

1 Like

Επίσης να προσθέσω… κάποια social apps δεν παίζουν πχ WhatsApp. Έχω VPN και ο Ινδικός και άλλοι κοντινοί server είναι μπλοκαρισμένοι, ευτυχώς ο Ελληνικός παίζει.

Μπορεί σε σχέση με άλλα Εμιράτα και τη Σαουδική Αραβία να είναι φιλελεύθεροι αλλά δεν παυουν α είναι police-state χουντάρες του κερατά και εκμεταλευτές (δουλέμποροι ) των δήθεν Μουσουλμάνων αδερφών τους εξ Ασίας και Αφρικής.

Ναι κόβουν το Whatsapp μέσω κινητής για τις κλήσεις που κάνουν όλοι οι εργαζομενοι (σκλάβοι)εκεί από Πακιστάν και Ινδία κυρίως.

1 Like

Είπα να το ριξω έξω και έκλεισα ένα τριήμερο Βιέννη σε 10 μέρες από τώρα. Έχω να πάω καμιά 17αρια χρόνια, δώστε τιπζ εδώ και τώρα.

Είμαι σόλο, θα τσάκισω τα μουσεία. Δεν έχει συναυλία, θα πάω μια (μισή) μέρα Μπρατισλάβα διότι το. Σαλτσμπουργκ βγαίνει ακριβό και εχω τρεις υπεργεματες μέρες.

Με νοιάζει περισσότερο για κανένα φαγητό και βραδινό ποτάκι. Αν έχω δύναμη φυσικά. Μιλάτε…

6 Likes

17/7 Maiden :stuck_out_tongue:

2 Likes

Την ωρα που θα επιστρεφω.

1 Like

13/7 QOTSA :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ηταν ο μονος λογος που κοιταζα το 13-15, αντι του 15-17 που επελεξα τελικα. Επιστρεφω ξημερωματα και στις 18 παω να υπογραψω την παραιτηση μου, για να αλλαξω δουλεια. Ας δουμε το ταξιδι ως πριμ μεταγραφης που εδωσα στον εαυτο μου :sunglasses:

6 Likes

Πάντως πέτυχες να τα αποφύγεις όλα, δεν μπορώ να πω :joy:

3 Likes

:rofl:
Επρεπε να δεις τις τιμες για τις ημερομηνιες που αναφερεις :stuck_out_tongue:

3 Likes

ή απλα τις μπαντες, το ιδιο αποτρεπτικος παραγοντας :stuck_out_tongue:

1 Like

Μωρε μια χαρα ειναι οι μπαντες, ειδικα ΙΜ ηθελα να τους δω φετος. Ας οψεται η αναγκη επιστροφης.

Επειδη δεν το εγραψα σωστα ομως, οι φτηνες πτησεις ηταν 13-15 και 17-19 (120-125 ευρω). Μπορουσα να δω QOTSA (το θελω καποια φορα), αλλα στη σκεψη “Live Κυριακη” → “Κλειστα μουσεια Δευτερα”, επικρατησε η λογικη. Με ΙΜ στην εξισωση, ισως δεν επικρατουσε.

Η φαση ειναι οτι πηρα “υποχρεωτικη” αδεια για να μην μου τις πληρωσουν. Αντι να παω Αντιπαρο ή οπου αλλου και χαλασω μινιμουμ 300 ευρω για 3 μερες με τη μεταφορα, ειπα να χαλασω 500+ σε κατι φτηνο στο εξωτερικο. Βρεθηκαν οι 3 μερες στη Βιεννη, εχω ατελεια στα μουσεια, οποτε θα γλιτωσω χρηματα. Σκεφτηκα μια ημερησια στο Σαλτσμπουργκ, αλλα ανεβαινει το budget και τελικα ισως βαλω ημερησια στη Μπρατισλαβα (με 18 ευρω πηγαινε-ελα το τρενο).

1 Like

13 Αυγούστου Βερολινάκι, σε ένα κάστρο, πάρε τηλ αν είσαι εκεί γύρω

2 Likes

Zitadelle Spandau; Πολυ καλο

1 Like