εγω δεν σε αγαπαω.
συμφωνω με καρβου.
καλα κ εγω γραμμενο σε εχω οποτε λεγε οτι θες…
πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία που έχω στο pc μου σε κάποιο θέμα του forum? το εικονίδιο που λέει Insert Image δεν έχει αυτή την επιλογή μπορεί να είναι και χαζή απορία αλλά δε βρίσκω τη λύση :-s
πας εκει και Κανεις upload, και θα σου δωσει καποια λινκ. Βρισκεις αυτο που θες (λόγικα αυτα που πλαισιωνονται απο [img] και το κανεις Paste οπως ειναι
Ωραίος αλλά δε θα ήταν πιο εύχρηστο να υπαρχει κουμπί που να δίνει τη δυνατότητα να ανεβάζουμε φωτογραφίες απευθείας από το pc;
δεν αντεχει ο σερβερας
με κάλυψες πλήρως
Τι ειναι ρε παιδες αυτο το Notice που λεει “Alucard, παρακαλούμε έλεγξε ότι το e-mail που έχεις δηλώσει στο profile σου είναι έγκυρο και ενεργό: http://www.rocking.gr/blahblahblah/do=editpassword. Από 01/03/2010 λογαριασμοί με μη έγκυρη διεύθυνση e-mail θα απενεργοποιούνται προσωρινά. Ευχαριστούμε.” ?
Θελει confirm το email μου? Οταν παταω το link μου λεει να αλλαξω password :? Που κολλαει το ενα με το αλλο?
πατα Χ και εισαι οκ
Α οκ. Ξερω γω, μη μου απενεργοποιησει το λογαριασμο ετσι στα καλα καθουμενα.
Θενξ
Και σε μένα το εμφάνισε, τσέκαρε από τις ρυθμίσεις αν το μέιλ σου είναι αυτό που έχεις (που έτσι θα 'ναι) και θα 'σαι οκ!
Σχετικά με τα ανενεργά e-mail.
Έχει παρατηρηθεί ότι πολλά μέλη, κυρίως αυτά που γράφτηκαν στο forum μας παλιότερα, έχουν έκτοτε αλλάξει διεύθυνση e-mail και δεν έχουν ενημερώσει το account τους στο forum.
Που εντοπίζεται το πρόβλημα; Όταν τα μέλη αυτά έχουν επιλέξει να ειδοποιούνται μέσω e-mail για τα PM που λαμβάνουν και εφόσον η διεύθυνση e-mail τους είναι ανενεργή, το e-mail επιστρέφεται πίσω.
Όσον αφορά τη σελίδα που αναφέρεται στο Notice για τον έλεγχο του e-mail (http://www.rocking.gr/modules/forum/profile.php?do=editpassword) που έχετε δηλώσει, όπως βλέπετε και στις δύο επιλογές (edit password και edit e-mail) αναφέρεται το Optional (προαιρετικό). Απλά είναι η ίδια σελίδα είτε θέλετε να αλλάξετε password, είτε e-mail. Σε περίπτωση που η διεύθυνση e-mail που έχετε δηλώσει (και αναγράφεται στην παραπάνω σελίδα) είναι η σωστή, απλά κλείστε το παράθυρο και πατήστε “χ” στο Notice. Σε αντίθετη περίπτωση, φροντίστε να συμπληρώσετε κάποια σωστή διεύθυνση e-mail, η οποία φυσικά ανήκει σε σας (θα ζητηθεί confirmation), και ξεμπλέξατε. 8)
Εγω που κοιταω καθε 6 μηνες κι αν το Mail μου, θα φαω ban ή oχι??
Δεν τιθεται τετοιο θεμα,απλα ζητειται απ’οσους εχουν αλλαξει email απο οταν
γραφτηκαν στο σαητ να βαλουν το καινουργιο γιατι δεν θα λαμβανουν τις
ειδοποιησεις τους.
Αλλιως θα σε πετυχαινα σε κανα πιτ εσενα:lol:
Το + που υπάρχει μερικές φορές δίπλα σε κάποια ονόματα στους Currently Active Users τι σημαίνει?
Οτι είναι φίλοι σου.
#-o
ΟΚ,Τhanks!!!
Εχετε βαλει λογοκρισια στο chat???
:lol3:
Γιατί,τι είδες?