Γραψε στο τσατ τις λεξεις fuck, bitch, asshole, bastard
Kαι γιατι να το εβαλε ο kourou ας πουμε και να μην ειναι by default ?
Έχω μία πολύ σοβαρή απορία, που αφορά ολόκληρη τη δομή, τη λειτουργία και τέλος τέλος την ουσία τούτου του forum. Την έχω από πριν γραφτώ. Και δεν ήξερα ποιον να ρωτήσω.
Γιατί ο Asyftaos δεν υπάρχει; Πώς ξεκίνησε αυτή η ιστορία;;
Θα παρακαλούσα για μία σοβαρή απάντηση, όσο το δυνατόν, γιατί είναι σοβαρή απορία!
Και αν την έβαζα στο θρεντ του στο introduce yourself θα ήμουν οφτόπικ
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=13971
Διάβασε…
Υ.Γ.
[SPOILER]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
χαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑ
ΘΕΟΣ![/SPOILER]
Τυχαία ξεκίνησε δηλαδή; Ως παρατήρηση;;;
:respect:
Ε κάπως έτσι…
η δικιά μου απορία είναι η εξής: Το γεγονός ότι το εντόπισες ΕΣΥ αυτό σε προβληματίζει καθόλου;;;;;;;;
:lol::lol::lol:
σε τι χρησιμεύει το “view first unread” ? απλά με πάει στο πρώτο ποστ της τρέχουσας σελίδας , όχι στο πρώτο ποστ π δν έχω διαβάσει (από το συγκεκριμένο θρεντ).
Αν δεν έχει ξαναδιαβάσει τη σελίδα λογικό να σε πηγαίνει στο πρώτο.
στο πρώτο της σελίδας π βρίσκομαι ! όχι στο πρώτο ποστ π δν έχω διαβάσει από αυτό το θρεντ .
Επίσης λογικό. Άμα ήταν να αναγνωρίζει και το τελευταίο ακριβώς ποστ που διάβασες, οκ το forum έχει server στο Πλανήτη Naboo.
ε τότε σε τι ωφελεί : απλά πατάς ένα pg up και κάνεις την δουλειά σ .
(εκτός αυτού η επιλογή αυτή βρίσκεται ακριβώς πάνω από το πρώτο ποστ της σελίδας . π ωφελεί ; #-o )
Πατωντας το βελακι που υπαρχει διπλα στον τιτλο του καθε θρεντ σε παει στο πρωτο ποστ
που δεν εχεις διαβασει απο το θρεντ εκεινο.
Από περίεργεια, ένα πρόβλημα με τη database που βγάζει αρκετά συχνά τελευταία πού οφείλεται?
okok , mea culpa !
μια ερωτηση για τους κυριους/ες που εχουν my space:μηπως ηρθε σε κανεναν καποιο μυνημα απο τον TOM ANDERSON (moderator) οτι κερδισατε σε καποιον Myspace lottery online winning Program ?
nop…
1ον. Με 2 λόγια “είναι άνθρωπος”, όχι θεός!
2ον. Το βλέπω…
Αν ανοίξω ένα θέμα, μπορεί αργότερα στην πορεία, αφού θα χω συζητήσει λίγο με τους γιούζερς για τις επιλογές να προστεθεί πολ?
εδιτ: ok πήρα απάντηση
Ένα θρεντ που είχε πάρει πρόσφατα το μάτι μου στα πεταχτά σχετικά με το “Screams and Whispers” των Anacrusis υπήρχε στα αλήθεια? Αν δεν το είδα στο ύπνο μου, γιατί δεν το βρίσκω? :-k:-k
νόμιζω ότι είχε πάρει και κάποια replies μάλιστα και ήθελα να απαντήσω, αλλά είτε δεν υπάρχει πλέον είτε δεν μπορώ να το βρω με τίποτε. Τα λέω καλά?